produkty ANKY

U mnie wszystko działa.
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
02 czerwca 2010 19:16
ja nie mam żadnych problemów mam suwaki 😀
ja też tak kiedyś miała, ale teraz już jest wszystko ok  🙂
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
03 czerwca 2010 10:01
juliadna,
uroki padokowania: jaśniejsze kare od słońca robią się skarogniade lub ciemnogniade, ciemniejsze kare, jak moja, jaśnieją na całej sierści, końcówki grzywy, ogonów są brunatno-rude (fajnie to na fryzach widać). I do tego drugiego rodzaju karusków, po wypłowieniu niewiele odcieni pasuje (np. do "skarogniadego" można łatwiej coś dobrać).
Shitake wydaje mi się idealny szczególnie właśnie dla tych ciemnych karych intensywnie padokowanych.

tunrida,
Piękna jest. 😍  I właśnie w tym cały jej urok, że jest tak prosta 🙂
A w dziennym świetle będzie pewnie cudnie wyglądać 🙂

Burza
Co do wcześniejszej rozmowy o naszych przebojach z żywieniem, kondycją. Po naszej rozmowie popatrzyłam sobie, że już sporo się zmieniło na plus. Jeszcze mięśnie góry, nóg itp. do odrabiania, kondycja dużo słabsza, ale wychodzimy na prostą. Fota halowa w shitake
Dorotheah, na początku średnio mi się podobał ten komplet, ale dzisiaj jak włączyłam i tak spojrzałam porzadnie, to jednak Poświata wygląda super  😜
04 czerwca 2010 09:14
mówi się że brązowy nie pasuje do karych koni ale w tym przypadku jest to dopasowane idealnie 😀D
a mnie się kare w brązach podobają, a Poświata w tym padzie nie bardzo, sam kolor... jakoś mi nie pasuje.

załączam zdjęcia karego w brązach (nie anky), także przepraszam za  🚫
i mam nadzieję, że Likier się nie obrazi  :kwiatek:
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
04 czerwca 2010 20:19
Powiem Wam, że zauważyłam na zawodach Ankowy szał 😁
wczoraj na treningach przewijały się Anki w najróżniejszych kolorach - mój grass+gniady, błękit+gniady - hmm, średnie połączenie jak dla mnie, czarny+gniady - klasyczna elegancja 😉 szary (coś a la graphite)+kary - dla mnie niewypał 😉 i obłęd w ciapki czyli szary z nowej kolekcji+siwek (w sumie to szpak) Własności forumowej floo, więc musi koniecznie obfocić następnym razem!
W ogóle ten szary jest piękny. Zmacałam go na wszystkie strony i ma przebłyski srebra. Super 🙂
sillke, Jaki on tutaj chudy na tym pod Tobą  👀 Ale chociaż widzę, że się trochę rozrosło dziecko moje 🏇
04 czerwca 2010 21:05
Strucelka,
To przegląd fajny. Barwy Mist jestem bardzo ciekawa.
Chodził mi po głowie dla mojej (tyle, że pewnie by nie pasował do spłowiałego karego )

sillke,
Likier ma o ton jaśniejszy odcień, nieco inaczej jaśnieje (to co pisałam  wcześniej o różnie jaśniejących karych).
Do tych ton jaśniejszych karych (w sezonie padokowym) często widzą mi się ciepłe brąziki, czekoladki, w ogóle łatwiej latem jest dobrać odcień (ciepłe barwy lepiej wyglądają).
Na mojej ciepły brąz jest fajny tylko zimą, latem zbyt ciepłe odcienie brązów z maścią się jednak gryzą (całkiem zimne też  😁 ,a shitake jest taki pomiędzy)
Moja w klasycznym brązie- na tej focie i tak to dobrze wygląda, ale na żywo czuję jednak kolorystyczny zgrzyt.

Wiem, wiem zboczenie...  🤔wirek:

A Likierowi ładnie chyba we wszystkim  🙂

Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
04 czerwca 2010 21:14
Dorotheah IMO dla karej szary się nie sprawdzi 😉 Poświacie cudnie w żywych kolorach 🙂
Moja skarogniada, w szarym wyglądała nieladnie, ale to był kolor 'grey', myślę że kary z 'mist' wyglądałby super!!
04 czerwca 2010 22:12
korsik,
Kary nie padokowany pewnie wyglądałyby szałowo.
Kiedyś widziałam niespłowiałego karego w jasnoszarym -było bardzo fajnie, choć bez ekscytacji. Pewnie ten srebrnawy odcień w mist dodawałby tą brakującą  nutkę.

Pozostanę przy takiej wersji myślenia, bo trzeba jakoś sobie tłumaczyć pewne kwestie 😉
Mi się kary podoba w szarym, ale wszystko zależy JAKI kary..

Jak w zimowej sierści albo burej bez połysku to wygląda brzydko, ale jak mamy ładnego świecącego karusa to mi się podoba :P
Mam Mista!!  🏇 🏇 Jest cudowny, taki błyszczący, ale kuźwa maciek to jest chyba na same siodła wszechstronne!!!!!! Jest krótszy od starych Anek... Może nie dużo (1cm, 2??) ale dla mojego siodła każdy kawałek materiału ma znaczenie. No i chyba nic innego mi nie pozostało jak używanie go pod skokówkę. Zobaczymy, we wtorek, środę zrobię test pod siodłem
A mój Mist leży dziewiczy w pace i o jeść nie woła, więc chyba jednak powinnam go wrzucić pod ujeżdżeniowkę, żeby zobaczyć, czy rzeczywiście jest taki krótki  🤔 Najwyżej też będę go używała tylko pod skokówkę 😉
Sierra ja mam dość długie tybinki w siodle,
zobacz jak Stone wygląda:

Więc wątpie żeby Mist wyglądał dobrze, skoro jest krótszy. No ale sprzedać go nie sprzedam, jest za ładny 😀😀
05 czerwca 2010 22:26
Dziewczyny nie męczcie opowieściami o mist - FOTY !!!!
🙂 😵

Jako, że tak dawno nas z Poświatką tu nie było  😁,  a pogoda dopisuje do robienia fot: komplet Anky pebble
(kiedyś tu obiecywałam lepsze foty). Pebble w słońcu:

w półcieniu:

06 czerwca 2010 18:09
o fajnie wygląda ale mi isę bardziej Poświata podoba w shitake 😀D
Andre   I am who I am
06 czerwca 2010 21:09
Ma ktoś real foto Anki rock i cyan? Mile widziane na  koniu 😀
ktoś orientuje się w którym sklepie  najtaniej dostanę anky mist DL ?  👀

(może jakaś zniżka promocja?  😀iabeł: )
MASARA ;/ Mist jest wielkości ES vs!! Przymierzyłam dzisiaj do mojego pasiaka navy/white i Anky wystawał niecały cm!! Jakim cudem Anky może podawać ze to DL rozmiar??  😵 😵
Gillian   four letter word
07 czerwca 2010 15:47
hmmm... rozdziewiczyłam wreszcie Grassa i co? i pasuje Kudłatemu jak świni kokarda :/ nie umiem znaleźć mu dobrego koloru 🙁
ktoś orientuje się w którym sklepie  najtaniej dostanę anky mist DL ?  👀

mista to nawet nie w promocji juz baaaardzo ciezko dostac  🙄
Moon   #kulistyzajebisty
07 czerwca 2010 16:13
Gillian, granaciki pasują każdemu.  😍
Gillian   four letter word
07 czerwca 2010 16:15
no i dlatego zawsze startowałam w granacie a teraz mam ochotę na coś innego 😉
Livia   ...z innego świata
07 czerwca 2010 17:02
Potrzebuję pomocy dziewczyny... jakie kolory Anek są takie dość żywe i wesołe? Znalazłam wstępnie Sunshine, Straw, Bananę, Pea... co jeszcze jest takie "ciepłe" i pasowałoby do płowiejącego karego?  :kwiatek:
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
07 czerwca 2010 17:04
Banan slicznie wyglada- zobacz w szmatoholikach jest moje foto karej w banana
a o straw czy sunshine moze byc ciezko 😉
trzynastka   In love with the ordinary
07 czerwca 2010 17:05
Livia http://szmatoholicy.konskieforum.pl/ tu jest wszyyyyystko 🙂 zaznacz sobie w wyszukiwarce tylko "kare" i masz jak na dłoni, Anky tez wyskocza.

Moje Typy :
cobalt

straw
Livia   ...z innego świata
07 czerwca 2010 17:08
Ninevet, ja ze szmatoholikami na bieżąco jestem 🙂 i oglądam ich aż za często 😉 chodzi mi o to, że sama nie umiem rozeznać niektórych kolorów. Większość wygląda mi na takie chłodne odcienie, a chciałabym jakiś żywy, no, przynajmniej ciepły... 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się