MoniaaA- :kwiatek: i zapraszam w kazdej chwili 🙂 olciak-dziekuje 😀 Ja sie ponownie dopominam o siwego 😉 Ale kasztana tez masz rewelacyjnego 😜 elewarka-fajny karus 🙂 ewciaa_-masz lepsze foty 🤬 😉 quanta-kucunio czy lezy, czy stoi, czy pracuje to zachwyca niezmiennie 🙂 A co do Lorda to oby tak bylo 😉 Dyra-pieny kon i foto 😍
a tak poważnie to właśnie nie wiem co się stało, na moim lapie jest ok, na drugim kompie ok a na jeszcze innym rzeczywiście zielenie wyłażą... :/ hm...
A zmieniając temat - kto poznaje tego siwego chłopczyka? 😀 Wiosenny z niego szczypior, bo on tak zawsze ma, jak tylko po pastwiskach chodzi i nie pracuje intensywnie, ale mam nadzieję, że wraca do treningu teraz 🙂 Humor mu w każdym razie dopisuje 🙂
quanta oj oj! toż to Rot! 💃 😅 z niecierpliwością czekam na jakieś zdjęcia pod siodłem 🍴
przepraszam że cytuję zdjęcie ale przegapiłam je wcześniej 😵 postępek swój wynagrodzę poprzez samoukaranie: 🤬 🤬 🤬 👀
A tutaj moj chłopaczek w wersji galopujacej przez kałuże. Bał sie wody zawsze, ale biorac pod uwage ogromne ilosci wody na padokach i łakach, nie miał wyjscia jak tylko nauczyć się z tym zyc 😀