Stajnie w Lublinie

moze mi ktos wyslac link z strony pzj o OOM w wkkw?
okwiat dziękuję bardzo :kwiatek:
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
28 maja 2010 11:16
Wow, LKJ zrobił nową odsłonę strony  👍

W ten weekend NARESZCIE ujeżdżenie w Pólku. Halowe Mistrzostwa województwa lubelskiego w ujeżdżeniu.

http://www.fidelius.com.pl/index.php?news&nid=9

Wybiera się ktoś? Czy nikt, bo to nudne  😂 ?
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
28 maja 2010 13:51
Ja bym sie wybrala mimo, ze to nudne 😁 ale  zebym miala ciut blizej  😵
Okwiat a Ty smigasz cos z Kaprim?
28 maja 2010 16:54
niestety nie...  🙄 bardzo bym chciała, ale obecnie Kapri zachowuje się w obecności innych koni jakby za chwilę miał każdego z nich po kolei pokryć i jazda wśród choćby jednego innego konia jest w obecnej chwili niemożliwa... Kaprioleczka coś tam miała się dowiadywać o kastrację chemiczną, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie nic. Ale to już i tak nie mój problem, bo Kapri lada dzień wyjeżdża i widzimy się dopiero po wakacjach.
A Lublin wcale tak daleko nie jest  😀iabeł: Przyjechałybyście z Ewcią  🙂 Konkurencji dużej tu nie ma, bo wszyscy zgodnie twierdzą, że ujeżdżenie jest nudne  😂
pony   inspired by pony
28 maja 2010 17:32
nudne strasznie okwiat, ale może wpadnę 🏇
bo wszyscy zgodnie twierdzą, że ujeżdżenie jest nudne  😂

Heeeej, nie wszyscy! Ja uważam, ze jest fascynujące  i zmuszające do refleksji 😅  🏇
chętnie bym przyjechała, ale ostatnio rzadko u swojego kucyka bywam 🙁
A z resztą mało kto mnie zna i nie ma  z kim pogadać  😀
A w wakacje żadnych u nas nie ma ujeżdżeniówek, nie?
30 maja 2010 09:53
No i już po praktyce sędziowskiej  😁 I po mistrzostwach  😁 Szczerze powiedziawszy, to zapamiętałam tylko, że mistrzynią województwa w L1 została Kasia Karcz, a zapamiętałam tylko dlatego, bo znam ich rodzinkę i baaardzo lubię  :kwiatek: Reszty nie znam  😁
Porobiłam foty i nakręciłam parę filmików Korkowi i jej championowi  😁
W pewnym momencie aż mi się smutno zrobiło, że nie mogłam wystartować z tym dzikim ogrem 🤦
I zaskoczę Was- NIE BYŁO NUDNO  😁

Jasnowata- zielonego pojęcia nie mam na temat tego co dzieje się w Lublinie podczas wakacji...
Ty Okwiecie paskudny 😂 nic mi nie powiedziałaś o tych ujeżdżeniówkach, a miałaś mnie uprzedzić 😁
Okwiatku,wstaw zdjęcie Kasi i jej szalonego ogierka, bo jestem w nim zakochana  😁
30 maja 2010 17:07
fin- zabij zapomniałam kompletnie, a i sama w ostatniej chwili znalazłam transport do Pólka (Kornelia  :kwiatek🙂
Malaaa Niestety przejazdu Kasi nie widziałam, bo akurat fotografowałam Gaja na rozprężalni, ale mam kilka zdjęć z dekoracji oraz z rozgrzewki  😉
Może ma ktoś maila do Państwa Karczów? Trochę głupio mi dzwonić do nich w tej sprawie  😡 Wysłałabym im zdjęcia Maćka, bo akurat Jastosa obfociłam i przed i na i po przejeździe  😎

Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
31 maja 2010 06:07
Okwiat, załapałam się na jakimś zdjęciu u Ciebie?  😂
salucha   Jutro,jest czyste nieskalane żadnym błędem:P
31 maja 2010 19:16
Żałuję że nie pojechałam na zawody jako widz... Ale tak to jest kiedy w ostatniej chwili wypada wyjazd..
A kto zagości w sobotę w LKJ?  🙂
jett   success is the best revenge
01 czerwca 2010 06:05
hmm... może ja wpadnę - porobić trochę zdjęć  😎
01 czerwca 2010 12:35
Ja, ja, ja! Ale tylko popatrzeć 🤣 I oczywiście pomóc gdy będzie taka potrzeba 😉
i ja bym się wybrała. sądzę, że znajdę chwilę wolnego czasu między nicnierobieniem a nicnierobieniem 🤣
salucha   Jutro,jest czyste nieskalane żadnym błędem:P
01 czerwca 2010 19:24
Ja również wpadam
Dziewczynka na kucyku nazywa się Agnieszka a nie Kasia tak na marginesie 😉
02 czerwca 2010 16:12
lol  🤣 to dałam dupy, bo wysłałam maila do państwa Karczów ze zdjęciami zatytułowanymi KASIA  🤣
LKJ chyba tez będzie odwołany, z tego co mi wiadomo z dzisiejszych wiadomosci... ma byc przełożony na 26.06, ale lepiej sprawdzic na stronie... mnei sie juz nie chce wchodzic... No i dzięki Okwiat za "obslugę fotoreporterską" Gaja 🙂, a kucunio małej Karczówny jest rewelacyjny 🙂, zakochałam się 🙂
Kornelia weszłam na stronę i po wnikliwym przeczytaniu propozycji, a nie tak jak wcześniej tylko jakie są konkursy, doczytałam się, że termin zawodów 3 lipca 🤔 czemuż to tak?
ktoś gdzieś już pisał, że zawody są przeniesione.. albo mają mało chętnych, albo mają niezłe błoto na czworoboku
Może dlatego, że 26 czerwca jest impreza hodowlana w Bonanzie?
Dobrze, jeżeli terminy w tak małej społeczności jak lubelski światek jeździecki sie nie pokrywają.
dobra już wszystko wiem chyba po prostu w rozmowie z koleżanką się zamotałam i mi sie wszystkie terminy pomieszały. przepraszam za zamieszanie 😡
aien chyba na hipodromie, to miały być zawody skokowe 😉
Wczoraj rano hipodrom nie wyglądał źle, ale że popadało i dziś jeszcze dopada - znów będzie wielka woda  😉
czyli LkJ na kiedy przełożony ?
04 czerwca 2010 13:18
3.07 br.
dzięki bardzo 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się