Szczerze nie wiem czy płakać czy się śmiać... 🤔wirek: Rzeczywiście lubicie rozsiewać takie plotki i ploteczki ? Dobrze wiecie KTO stoi w Proszówkach i KTO prowadzi pensjonat więc wystarczy napisać na pw a nie tworzyć sprzeczne informacje.
1. Stajnia w Proszówkach nie jest na terenie zalewowym! Została zalana przede wszystkim przez wodę spuszczoną z Dobczyc.w. ...
Ani stajnie w Proszówkach ani w Targowisku nie są na terenie zalewowym!! Tylko niektorzy nie potrafia tego zrozumiec i tego co sie wydarzylo. Na szczesce wlasciele tych stajni nie przejmuja sie glupimi plotkami.
most sie zawalil, kiedy kon po nim przechodzil. straz pozarna wyciagnela konia. podobno bylo bardzo duzo ludzi do pomocy, wiele stajni sie zaangazowalo. akcja trwala kilka godzin. kon zyje, poobijany, podrapany, ale chyba bez wiekszych obrazen.
ktos krecil film z akcji ratunkowej. szukamy tego kogos
Jasnowata, tak jak napisała Gargulec, trening jest prowadzony na spokojnie, bez nerwówki. Gargulec czy my się kiedyś widziałyśmy?
Za jakiś czas, myślę, że jeszcze w tym tygodniu dodamy fotki ze Swoszowic (sobota i niedziela) 😅 oraz filmy z przejazdów. Jeśli ktoś startował to mogę jakieś przesłać. Jak wrażenia? Może ktoś był? 👀
gargulec ma rację, te zawody bardziej chaotyczne. mnie denerwowało, że w sobotę 20 minut przed konkursem parkur był jeszcze zamknięty, a niektórzy nie mogą zostawić rozprężonego konia na te 15 minut, wsiąść i pojechać konkurs. Poza tym małym nieporozumieniem, zawody znowu bardzo na plus.
p.s doma, ciebie tym razem nie było, czy przeoczyłam?
Kobitki tak z innej beczki czy wiecie może czy w Staniątkach są wolne miejsca? Jakie opinie macie o tej stajni jeśli chodzi o pensjonat, z grubsza chyba same dobre widziałam choć w sumie niewiele...
[quote author=Luśka link=topic=196.msg604857#msg604857 date=1275331879] Kobitki tak z innej beczki czy wiecie może czy w Staniątkach są wolne miejsca? Jakie opinie macie o tej stajni jeśli chodzi o pensjonat, z grubsza chyba same dobre widziałam choć w sumie niewiele... [/quote]
nie jestem kobitką, ale odpowiem 😉 stajnia w Staniątkach (jeśli pytasz o tą dużą stajnie z halą, chyba nazywała się Hubert) nie prowadzi pensjonatu, stoją tam tylko konie właścicielki. Szkoda bo ośrodek fajny...
[quote author=Luśka link=topic=196.msg605233#msg605233 date=1275373982] Dzięki, to w takim razie coś starego znalazłam. o pensjonacie z hala w Staniątkach. [/quote]
to pewnie coś starego, bo z tego co wiem to początkowo mieli prowadzić pensjonat
W Pcimiu jedną z instruktorek (najlepszą) jest Lila. Trenuje też p. Ula Śliwa, Ania Majchrzak, Hania Tracz-Paczyńska i Kasia Skrzypczak 😀 Więc do wyboru do koloru 😀 Specjalizują się głównie w skokach, ale także w ujeżdżeniu, WKKW i rajdach 😉
Kurcze no, napisałyscie mi, że do "gargulca", a ja nie wiem która to użytkowniczka. 🤣 nie miałam dostępu do internetu przez 3 dni, się pogubiłam i juz nie wiem z kim gadać 🙄 EDIT: Juz wiem, juz wiem, wykminiłam któż to 'gargulec". nie wiedziałam, że aż tak bardzo jestem nieprzytomna 😉