KOCHAM KINO :)

ja mialam do dzis do wykorzystania zaproszenia do multi. do wyboru Ksiąze Persji i Disco Robaczki... wybrałam to drugie i uważam, że zdecydowanie strata czasu !!!!

za to 'prorok' oprocz tego, ze troche przy dlugi (w sumie 2.5h) to jednak mocne kino... chociaz do "bialej wstazki" bym tego jednak nie porownywala...
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
01 czerwca 2010 13:42
Wszystko co kocham - Fryczowa się nie popisała. Niby debiut a spalony na starcie. Zapamiętałam tylko jak na plaży goła łapie chlopaka za genitalia... e ...... nie pasi mi takie coś.  Film ciekawy tylko niektóre wątku tandetne.
Amerykańskie ciacho Kutcher w roli amanta? pfff  🙄nie obejrzałabym się za nim nawet a ulicy.
DISCO ROBACZKI - NUDA  🙄 Mało muzyki  🤔 I nic śmiesznego  🤔 Zdecydowanie NIE POLECAM  😤
ja tak samo 😉

wynudziłam się jak dawno nie !!
Książę Persji - podobał mi się, dużo akcji. Zero nudy.
37 samotny mezczyzna - jestem absolutnie oczarowana obrazami z tego filmu. przepiekne kadry, niesamowicie malownicze, dopracowane w najdrobniejszych szczegolach. przepiekna sugestywna gra kolorow, przepiekne linie. do tego kawal dobrej muzyki i nienajgorszej gry aktorskiej. fabula tez dobra, choc odrobinie przytlaczaja ja obrazki. zdecydowanie polecam uwadze, bo film to piekny i wyjatkowy!!!
cieciorka   kocioł bałkański
01 czerwca 2010 23:37
tak jest! już o tym pisałam, ale polecam raz jeszcze!
jeden z lepszych filmów jakie widziałam!
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
02 czerwca 2010 00:18
tak chwalicie ten film, pomyślałam, że się wybiorę, a tu klops. w Anglii wyświetlali go blisko rok temu 🙁  a znając moje szczęście jak wrócę do Polski to już go w kinach nie będzie.

przypomniał mi się jeden bardzo ciekawy obraz: Kislorod (Tlen)- produkcji rosyjskiej, ale występuje w nim polska aktorka  http://www.ofilmie.pl/krotkie-ujecie/kislorod/ to typ filmu, że albo wychodzi się w połowie, albo siedzi do końca i robi wielkie łał. moim zdaniem, warto obejrzeć 😉

Ha!Ha! U mnie było zupełnie na odwrót. Zero akcji, dużo nudy. Dobrze, że miałam popcorn.
ja byłam z całą paczką i każdemu się film podobał

jednak czekam na zaćmienie 😀 mrrrr 30 czerwca 🙂
02 czerwca 2010 13:30
Easy Virtue Wojna domowa 🙂 Zarąbista komedia, lekka przyjemna i całkiem sympatyczna 🙂 lubię takie filmy 🙂
my_karen   Connemara SeaHorse
02 czerwca 2010 14:19

Mi też sie podobało🙂 Nic ambitnego, ale fajna disneyowska baśń na niedzielny wieczór.
A swoja droga to filmy ogladane z paczka przyjaciół z reguły sa fajne 😉
dokładnie tak 🙂 idealne na wyjście wieczorne dla chwili relaksu 🙂
no w sumie tak, ale raz byliśmy wielką ekipą na "7 krasnoludków historia prawdziwa" i to był taki szajs, że szkoda gadać.
02 czerwca 2010 17:03
chce jakiś warszawiak zobaczyć Nausicaä z Doliny Wiatru jutro?
Podpisuję się obiema rękami pod opinią Magdy. Samotny mężczyzna był bardzo poruszający.
Prosty, piękny i w sumie smutny, zdecydowanie warto zobaczyć.
Aż nie mogłam znaleźć auta po wyjściu z kina 😉
02 czerwca 2010 21:47
a ja uważam, że film miał też w sobie pewne ciepłe, pozytywne przeslanie- pewnie- smutny, ale nie tylko. ryczałam jak bóbr, aż się przestraszyłam, jak się sobaczyłam :P
38- mery gonie cie :P
sex and the city 2. az mi sie cisnelo na usta: 'trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc - niepokonanym...'. ta czworka nie wiedziala. nie polecam, bo to sie robi juz niemal zalosne..
Prorok - moim zdaniem SUPER film!! Dawno takiego dobrego wręcz nie widziałam. Trzyma w napięciu, mądry, życiowy, świetne zdjęcia... Mi się aż nie chciało z kina wychodzić i nawet nie zauważyłam, że jest taki długi. Bardzo bardzo polecam 🙂
magda, oj jeszcze troche, bo u mnie juz 41  😀

mi sie niestety troche dluzyl, ale prawda taka, ze swietny 🙂
sex and the city 2. az mi sie cisnelo na usta: 'trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc - niepokonanym...'. ta czworka nie wiedziala. nie polecam, bo to sie robi juz niemal zalosne..

ojjj a miałam się wybrać z kumpelami
seks w wielkim mieście 2 - ja byłam z mamą. Momentami śmieszne, ale generalnie za długie. Masa pustych minut 😉
to warto iść z kumpelami czy lepiej na coś innego?
lepiej na samotnego mezczyzne jesli nie chcecie glupiej pseudokomedii.. owszem - momenty smieszne byly, ale ogolnie to dno..

mery, do 18czerwca cie przegonie i tak  😎 o ile tez nie idziesz na jakis festiwal  👀
ZMIERZCH   Podobał mi się bardzo  😅
ja to z niecierpliwością oczekuję Zaćmienia 😀 u nas pełno plakatów już 🙂
03 czerwca 2010 21:58
Ondine - naiwnie uwierzyłam że jest salkie 🙂 Czy jak to tam sie pisze 🙂 A mi się film podobał... spokojny, melancholijny.... tylko Colina stanowczo wolę w wersji [b]Alexandra :[/b]) 😉
miałam iść na o do kina, ale kilka osób mówiło, że początek nudnawy
03 czerwca 2010 23:12
magda, ja raczej nie dojade, mimo że słoneczny już jeździ 🙁

w dodatku caluśkie wakacje bez szansy na kino...
Nie wiem jak można wydawać kasę na takie g.... jak te całe zmierzchy i zacmienia srenia... Toz to gie jakich mało...  🙄

Nie Magda, chwilowo bez festiwalu, bo tu nic nie ma... Ale już zbieram siły na Ere 😎
e tam mery 🙂

fajnie się zrelaksować przy takiej bajeczce 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się