KOCHAM KINO :)

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
24 maja 2010 20:53
thaya, No i jeszcze ten Keanu Reeves 😍
[quote author=Cierp1enie link=topic=51.msg597273#msg597273 date=1274729031]
Pamiętnik - jeden z moich ulubionych na samotny wieczór 🙂 wyciskacz łez i film o miłości 🙂

Oj taaaaak, wyciskacz w 100%. Dla mnie to również przepiękny film o miłości.
[/quote]
oglądałam go już 3 razy i za każdym razem te same emocje u mnie wywołuje
polecam każdemu kto lubi czasem popłakać do poduszki 🙂
35 philip morris jak dla mnie zbyt plastikowy. nie podobal mi sie i tyle 🙂 lepszy niz sie spodziewalam ale to za malo

w gdyni festiwal - ktos sie wybiera? ja bym bardzo chciala tylko czasu brak tak bardzo 🙁
Weronika postanawia umrzeć - powiem krótko.. Moim zdaniem SUPER !!!
Środa, wiec (39)"bracia". Psychiczny...
36 rowniez bracia. mieszane odczucia, bo film dosc banalny i dosc prosty.. ale emocjami zagrali bdb.
Bardzo to mało powiedziane... Ja myślałam, ze wyjdę z siebie :| niesamowicie to zrobili... A ze banal to było do przewidzenia 😉
horror Zejście - zero strachu moim zdaniem
Czy ktoś posiada może film Lekcja Tanga i mógłby mi wypożyczyć na kilka dni " za odszkodowaniem" ?
Nocna randka

Moim zdaniem bardzo sympatyczna komedyjka. Podobała mi się gra aktorska głównych bohaterów no i fabuła, mimo że prosta i przewidywalna 😉
cieciorka   kocioł bałkański
28 maja 2010 11:43
czy wam też nie podoba się nowy filmweb?

rzadko tu ostatnio piszę, ale tym razem musze:
Samotny mężczyzna: absolutnie fantastyczny!
starannie zrobiony, całość dopracowana, grająca. wspaniale dopasowana muzyka do obrazu, wysublimowanego wprawdzie z jakiejkolwiek brzydoty, wszystko takie "glamur", ale mimo tego nie tracące autentyczności.
sam film- wspaniale zagrany, pieknie opowiedziany, delikatnie i z nawet z humorem momentami o cierpieniu, życiu, radości i przywiązaniu. subtelny portret człowieka z którego uchodzi życie, bardzo intymne. dodatkowo to "idealne" tło, dla tego umierania robiło ciekawe wrażenie.
ja w kinie płaczę prawie zawsze, często nie ma to nawet związku z filmem, płaczę na komediach, na disneyu i na mamma mia. tym razem wyszłam z sali pierwsza i pobiegłam do łazienki, jak zobaczyłam się w lustrze to popłakałam się jeszcze bardziej. bardzo podobała mi się ta łagodność filmu, nie obciążanie widza i pozytywny wydźwięk który cały czas odbijał się od ekranu. ja jestem pod dużym wrazeniem, film dołączył do ulubionych. polecam.
piszę o tym dlatego, że wczoraj szła za mną para, która właśnie wyszła z sali z SM i pogrążyły mnie ich teksty typu "dawno nie byliśmy na takim gniocie" 🙁

edit: chciałąm jeszcze odnośnie Braci- mnie ten film zupełnie nie przekonał, ale Natalie niezmiennie piękna, a Tommy, mimo kartoflanego noska bardzo w moim typie 😎
Cieciorka - filmweb skomercjalizowany niczym nasza klasa :/
Nowy filmweb jest tragiczny!

Byłam w końcu na Robin Hoodzie. Sporo rzeczy mi się w nim nie podobało (a historycy i spece od uzbrojenia są pewnie załamani  😁 ), ale i tak jestem zachwycona. Serio. Mimo braków i zgrzytów bardzo mi się podobał. Już im nawet szarżę Marion daruję i inne takie dziwolągi. Mam nadzieję na ciąg dalszy, bo aż się prosi o kontynuację.
28 maja 2010 17:48
jak się nazywa film o dwóch paniach które przyganiają polaka(?)? coś z wrzosowiskiem chyba...
lawendowe wzgorza 🙂
28 maja 2010 17:54
mery, dzięki, już wiem, dlaczego nie mogłam nic znaleźć jak wpisywałam wrzosowe wzgórza 😁
a ja doszlam do momentu, kiedy mam TYLKO 4 filmy do zobaczenia w kinie, cudnie 😀 !
28 maja 2010 20:18
ja też z lecących aktualnie 4
28 maja 2010 20:19
Mnie wzięło na serię z National Geo 'Czysta Nauka'
No jak dla mnie świetne!
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
29 maja 2010 09:05
nocna randka dla mnie super! usmialam sie jak nigdy
seks w wielkim miescie rowniez przyjemny.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
30 maja 2010 16:15
Morskie opowieści - nuda 🙄
9,99 - tragedia 🍴
Asystent wampira- jakieś takie... durnowate 🤔
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
30 maja 2010 17:14

Asystent wampira- jakieś takie... durnowate 🤔

dokladnie to samo pomyslalam po obejrzeniu!
30 maja 2010 17:21
myślałam ze to będzie coś w stylu ,,Zmierzchu" a to a to totalnie debilna produkcja dla 13 latek
Seks w wielkim mieście podobał mi się bardziej niż pierwsza część.. Całkiem przyjemny i momentami zabawny filmik..
myślałam ze to będzie coś w stylu ,,Zmierzchu" a to a to totalnie debilna produkcja dla 13 latek

a "Zmierzch" to nie debilna produkcja dla 13-sto latek?  😎
30 maja 2010 21:42
No tak ale  jest taka bardziej subtelna, stonowana.... na coś takiego liczyłam. Na tą lekką tajemniczość, całkiem sympatyczną ( i TYLKO ) rozrywkę.  😉
A tutaj taki chłam ... 🙄
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
30 maja 2010 23:57
a ja gorąco polecam film Lezione 21 (reż Alessandro Baricco)
oglądałam go rok temu na festiwalu w Karlowych. cała cala wyszła oczarowana.
momentami się ciągnie, ale ogólnie jest to pieknie opowiedziana historia 'Ody do radości'
31 maja 2010 14:53
Wszystko o Stevenie 🙂 Lubię Sandrę ale nie w takich durnych komedyjkach ;] Bardziej by mi pasowala tam Whiterspon albo J. Simpson.. ale Sandra marnuje się i to okrutnie. Film sam w sobie głupiutki.

Wszyscy maja się dobrze
bardzo sympatyczna produkcja... trochę wjeżdżająca nam na ambicje w temacie naszych relacji z rodzicami. Mówię tutaj już o starszym pokoleniu, które wyfrunęło z gniazdeczka :P 🙂 Film jest całkiem ciekawy
Seks w wielkim mieście 2 - dużo lepszy od jedynki, momentami czuć było posmak serialu 😁

Książę Persji - poszłam z nastawieniem na amerykańskiego zabijacza czasu i był to czas bardzo mile zabity! strasznie jarają mnie klimaty fantasy połączone z dobrymi efektami specjalnymi, także się nie nudziłam. no i sporo koni jest 🏇
31 maja 2010 22:50
PonPon, Oj nakręciłaś mnie na tego Księcia z Persji. Aż mnie korci by pójść. 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się