Koncerty, imprezy i inne wydarzenia artystyczne

Kaprioleczka   Apocaloptimist.
23 maja 2010 20:42
teraz to dopiero chcemy zobaczyc  😁 😁 😁 Mery dawaj!
Dworcika   Fantasmagoria
24 maja 2010 18:17
Mery! Mery!  😅 😅 😅

Glany jak kask?  😵 Wybaczcie, ale widzę subtelną różnicę  😉 Na punkcie moich mam fioła, ale cóż - spakowane w kartonik służą do patrzenia i podziwiania jakie są cuuuudne.
patataj   tyle smaku - we fraku
24 maja 2010 20:59
Mery, idź na całość!!! Dawaj fotkę!
[quote author=Kaprioleczka link=topic=481.msg588645#msg588645 date=1274045454]
SUM 41 ktore jest 28 w W-wie

🙂
[/quote]

[s]Ale gdzie dokładnie?  🤣 Może się wybiorę?  😎[/s] Dorwałam!  😀 Jutro się zapytam, kogoś do towarzystwa znajdę i jak nawet nie będę miała pozwolenia to ucieknę  😁 Nie można opuścić  😅
Ajajajaj... już w ten czwartek 💃

Warszawiacy! Czy dostanę się jakoś bez trudu z dworca na lotnisko bemowo? 👀
Przyłączam się do pytania o dojazd do Bemowa. Ale mi to na Sonisphere potrzebny. Ramires, zazdroszczę!
Ja za to Sonisphere zazdroszczę 🍴 Nikogo mi się nie udało wyciągnąć.... grr. A taak bym chciała drugi raz się przy mecie wyskakać!
[quote author=Dworcika link=topic=481.msg591994#msg591994 date=1274295057]
SUM 41 ktore jest 28 w W-wie

Jutro się zapytam, kogoś do towarzystwa znajdę i jak nawet nie będę miała pozwolenia to ucieknę  😁 Nie można opuścić  😅
[/quote]

tylko nie wejdziesz, bo juwenalia od 18 r.ż.
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
24 maja 2010 23:02
Mery, mery. ja wchodziłam  😎 nawet wczoraj z mojego muzeum wygrzebałam bilet na juwenalia 2003 (Kult + PP + Akurat), a wtedy brakowało mi 3 lat do '18'.
Edytka... Po 1.Alabamka ma 13 lat...a po 2. Kiedyś było łatwiej... Wiesz co teraz się działo na syrence?? Luskali gorzej niż nieprzyzwoicie... :/
Słuchajcie, kto się wybiera jutro (nadal nie wierzę, że JUŻ jutro 😎 ) na płytę II ??? Bo mi się niestety wykruszyli znajomi i zostałam w sumie sama 👀 Bo albo idą na sektory, albo przyjdzą dopiero później, więc mała szansa, że się w ogóle znajdziemy...
Przykro mi, płyta I 😎
Tylko kurcze nie wiem jak dotrę (już teraz wiem ze sie zgubie, to nieuniknione) i jak wejdę - wpuszczają od 18lat. Chociaż... jeszcze nigdy mnie nie sprawdzali. Mam nadzieje że tym razem też się bez tego obejdzie.
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
26 maja 2010 22:22
Ja chcę jechać na Crystal Castles, ale nie mam z kim, bo brat ma sesję akurat  🙁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
26 maja 2010 22:31
ja już w piątek idę na Kult!!! i Koniec Świata. Będzie pogo ^___^
A w sobotę Hey, nie lubię ich, ale to akurat mało ważne xP
26 maja 2010 22:39
mery serio? na agrykoli id nie sprawdzali, a w sobote nawet nie zaglądali do torebek.

Strzyga zazdroszczę Kultu! <zielona z zazdrości>  a na moje ukochane hey załapałam się na szczęście w sobotę  😍
26 maja 2010 22:45
Kultu się nie mogę doczekać! Jak zdam prawko będę skakać ze szczęścia, jak nie zdam, żeby się wyżyć, w każdym razie zdrowo się wyskaczę.
26 maja 2010 22:50
jak nie zdasz, jak zdasz na pewno 🙂 ja już trzymam kciuki mocno zaciśnięte
mery serio? na agrykoli id nie sprawdzali, a w sobote nawet nie zaglądali do torebek.

bo Agrykola w ogole dziwna byla... i na UW i na PW wpuszczali tylko z ID. nawet nie wiem czy dzialal system ze starszym "rodzenstwem".
mysle, ze jak Ursynalia biletowane, to tez beda sprawdzac...
Był jakiś Krakus na ostatnim koncercie Korpiklaani? nie poszłam, pieniążków nadal brak  😎
Właśnie zaczął się koncert AC/DC na bemowie  😍  🙁
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
27 maja 2010 14:57
Bay, aaaa... jak ja chciałabym tam być 💘 😕
Żałujcie, że Was na AC/DC nie było!!! 😍 Było genialnie, a jedyne co mam teraz do powiedzenia, to... HIGH WAY TO HELLL....!!!!!!!!!!!!!!  😜
Oj bardzo żałuję, bo miałam byc ale z różnych przyczyn sie nie udało - natomiast całego Highway to hell wysłuchałam "prawie jak na żywo" bo przez telefon z przyjaciółmi którzy byli na płycie pod samą sceną  😜
Genialny koncert! Dali z siebie wszystko,Angus wymiatał i jakie show z tą lokomotywą, dzwonem, armatami, ogniem.... sic!
Ale wiecie kto nawalił?! Nasza kochana publiczność. Byłam w golden circle i jak próbowałam się dostać pod scene  to kilka razy prawie bym po twarzy dostała. Wielu ludzi stało jak pale, najczęściej napruci jak autobusy i nie mieli nawet cienia uśmiechu na twarzach. I tacy ludzie płacą300zl zeby przyjść i pogburzyć? Ugh.  😵
Jednak... łiiiiiiiiiii!  💃 Tej nocy nie zapomnę do konca zycia.
Kaprioleczka   Apocaloptimist.
28 maja 2010 13:16
uch, alez Wam zazdroszcze!!!! szczegolnie ze Sum 41 odwolane  😕 😕 😕
28 maja 2010 13:28
To jednak będę skakała z rozpaczy, zamierzam się również za wszystkie przeszłe i przyszłe niezdane egzaminy ^___^
Oj tak, niesamowicie dawali czadu 😍 Ja byłam na II płycie, stałam pod samą barierką od I płyty i publiczność była genialna, sami pasjonaci, do tego zachowywali się, jakbyśmy się wszyscy znali od lat (a czekaliśmy 4 godz.) 😁
a ja wczoraj byłam na genialnym koncercie strachów . 💘  zdecydowanie najlepszy koncert na jakim byłam, tylko inteligentnie sobie glanów nie wzięłam, tylko zwykłe nike, a w młynie było całkiem konkretnie . 😀
przed strachami grało cree, bardzo fajnie piosenki mają . 🙂 riedel ma bardzo fajny głos (zresztą jak jego ojciec) a jak jeszcze zagrali piosenki dżemu to w ogóle odlot . 😉
same strachy naprawdę super, wszytscy dobrze się bawili, grabaż ma boski głos na żywca . zagrali wszystko, czego się spodziewałam, piła tango wymiatała . i raissa ;D normalnie nakręciło mnie to taką pozytywną energią, że nie mogę . 😉 tylko strasznie krótko, bo dwie godziny tylko .
dzisiaj za to koncert avocado i maleńczuka, zobaczymy co to będzie . ;D
patataj   tyle smaku - we fraku
07 czerwca 2010 14:32
Czy ktoś z województwa łódzkiego jest chętny na całkowicie DARMOWY koncert Happysadu?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się