Cieciorko, ty jesteś uczciwym użytkownikie ale niestety jest cała masa ludzi, którzy tacy nie są ... Nie chce pisać po czym i jak banujemy, bo to samo nasuwa rozwiązania jak to ominąć 😉
Presja przepraszam za atak :kwiatek:
wątek zamknięty
Spoko, nie gniewam się :kwiatek:
wątek zamknięty
nie wiem, gdzie wyrazić swoje zdziwienie, ale dziewczynka i insanity to nie to samo?
wątek zamknięty
W technicznym była już dyskusja na ten temat, dziewczyny się okazały siostrami i współwłaścicielkami Aureliowej klaczy [imienia nie pamiętam] 🙂
wątek zamknięty
ninevet, Aureliowa klacz to Pola 🙂
wątek zamknięty
Sprawdziłam sobie i nie Pola tylko Polinezja ! 😉
Cieciorko takie rzeczy najlepiej zgłaszac na Pw do któregoś z moderatorów :kwiatek: [dostałaś moje pw ? ]
wątek zamknięty
tak dostałam, dzięki za wyjaśnienie
wątek zamknięty
Czy jest jakas mozliwosc zeby podgladnac, osobe, ktora oglada moj profil? 😀
wątek zamknięty
dziewczyny się okazały siostrami i współwłaścicielkami Aureliowej klaczy
Zdaje się że właścicielkami 😉
wątek zamknięty
Prosze usunąć mojego dubla w:
Wątek: Niezdiagnozowane kulawizny: Wyrok?
wątek zamknięty
I kolejny 🤬
Wątek: Króliki i inne gryzonie :kwiatek:
wątek zamknięty
12 strona ogłoszeń jest paskudnie rozciągnięta - to u mnie tak tylko?
wątek zamknięty
Wątek "dlaczego naturalsi budzą tyle kontrowersji" zaczyna być niesmaczny, wyzywanie sie formalnie od głupich i nie tylko, raczej nie sprzyja normalnej dyskusji, fakt ze w tym wątku daleko do normalnej dyskusji ale to już przegięcie.
wątek zamknięty
W wątku o stajniach krakowskich F znowu usiłuje udowodnić wyższość swojej stajni nad innymi. Kobieta jest maskaryczna po prostu.
wątek zamknięty
Post ze strony 55 z 17 maja godz 08:38 zgłosiłam jako lekko podejrzany o autoreklamę.
Jednak być może mi się tylko zdawało.Nie upieram się.
wątek zamknięty
prosze o usuniecie mojego niezedytowanego postu. Mialam haluna widzialam czyis posta wyszlo ze napisalam swoj pod swoim.. 😀
wątek zamknięty
czy nie mozna w koncu zbanowac tej jakze boskiej fenomenalnej F ?! przeciez to jest jakas paranoja!!!!!!!!!!!!!!!! (watek o stajniach krakowskich). 🍴 zrobcie cos z nia, bo bedzie wojna i to nie mala 👿
wątek zamknięty
Tytuł "epidemia kleszczy" jest niepoprawny merytorycznie.
Proponuje zmianę na np.Inwazja kleszczy =albo epidemia chorób odkleszczowych =ale będzie to wątek niekoński wtedy.
wątek zamknięty
A ja wnioskuję o odrobinę umiaru i wysyłanie linków do konkretnych postów. Nikt nie będzie szukać postu w jakimś tam temacie, na którejś tam stronie po to, żeby go usunąć - link ułatwia sprawę.
F...
Nie zmieniajmy również każdego tytułu - co chwilę literówki (no ok, jak się poprawi łatwiej będzie znaleść), co chwilę się nie podoba, bo błędny, źle brzmi itd, itp. Po zmianie zaraz wnioski o powrócenie do poprzedniej formy, bo przyzwyczajenie czy jakaś tam wolność wypowiedzi, prawa autorskie itd 😉 Nie przesadzajmy.
abre, skasowany.
wątek zamknięty
Co do tytułów-epidemia jest bez sensu,ale się nie upieram-może być nawet ejakulacja. 😁
Jak stryjenka uważa.
Ale tu :
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,196.0.htmloSrodki na oŚrodki mozna by zmienić? 🙇
wątek zamknięty
w wątku OGŁOSZENIA forum się rozjeżdża przez zbyt duże zdj forumowicz-ki Parkur, zróbcie coś z tym jak możecie🙂
EDIT: juz jest oki 😉
wątek zamknięty
w watku ogloszenia forum sie rozjezdza... :uklon:
wątek zamknięty
no to... "zgłoś do moderatora"
wątek zamknięty