Tak też może być, i tylko czekać tam cierpliwie z siodłem. Do czasu, aż źrebak wstanie. 👍
Albo co tam, od razu założyć. Jak pierwsze kroki będzie stawiał z siodłem to na pewno będzie jakimś wypasionym sportowcem 😁
No wiesz, ale tak bez bardziej lansiarsko wygląda 😎
🤔wirek:
[quote author=SiwulkaB link=topic=190.msg583883#msg583883 date=1273662099]
a tutaj mamy Panią od różowej grzywy, gdzieś mi tu na volcie mignęła
http://nasza-klasa.pl/profile/8411913/gallery/album/2/107
ja myślałam, że wodze oddajemy a nie podciągamy do góry... 🙄
Ja wrzucałam 😉 To moja eks-koleżanka . Co ona tam znowu wymodziła ( zablokowana jestem , jak ją wyśmiałam za różową grzywę 🤣 ) ? Podeślij zdjęcia na PW zapisane poza nk , żebym mogła zobaczyć , co to dziewczę wyprawia 🤣
[/quote]
z chęcią ale mnie też zablokowała 🤣 jej... tylko nie to 🙁 🤣
Weszłam z koleżanki konta - zablokowała możliwość wejścia w galerię 🙄
Euforia_80 - i jeszcze wozi czyjąś dupę 🙄.Szkoda, ale może na trawie dojdzie do siebie
[quote author=Euforia_80 link=topic=190.msg585887#msg585887 date=1273834141]
http://aukcja.onet.pl/item1039250923_sprzedam_klacz_zrebak_roczny_rasy_sp.htmlbiedna ta klacz , taka wychudzona. ciekawe jak reszta koni wygląda 🙁
[/quote]
Auaa, biedna 😕
nie wytrzymałam i napisałam maila do autora aukcji 😤
Przyjmę do jazdy spokojnego, zdrowego i urodziwego wałacha, zrobionego na poziomie GP w ujeżdżeniu - akceptowalne wyniki na poziomie 72% na CDI w Niemczech. Zapewniam pensjonat i starty na własny koszt. Jak się uda to i na Olimpiadę z nim pojadę. Nie muszę chyba pisać, ze tak jak niektórzy pisali powyżej, chcę go oczywiście dostać za darmo. 🏇
😂 😂 😂
Jak dla mnie dziewczyna ma niezłe poczucie humoru 😂
jaaa tez tak chce !!!!! za darmo!! tez pojadę na olimpiadę( za stodołą) 😀 😀 😂
😵
wiecie, biorac pod uwage ogloszenia w watku "nowy dom dla konia", to nie dziwie sie takiej reakcji. ludzie chyba mysla, ze konie za darmo rozdaja. 🤔wirek:
było już...
w voltopirowych ogłoszeniach ukazało się dziś, więc podlinkowałam...
a nie pomyslalas, ze ktos wzial ot tak, pierwsze z brzegu oglowie, albo takie co wie, ze jest male i nie trzeba bedzie przepinac i zalozyl tylko o do zdjec?
Od luźnego wędzidła koń nie zginie.
hmmm... wielokrążek z łącznikiem/mostkiem... pewnie, że nie zginie, ale na kantarze też by nie zginął.
Odsadek wożący dzieci na festynie też nie zginął... a wręcz przeciwnie, wyrósł na wielkiego, ładnego ogiera... 🏇
Megane, serio nie uważam tego za coś co koniecznie trzeba piętnować. To nie jest siodło i jazda, tylko wędzidło na ogierku.
dziadek ma fantazję 🤔wirek:
Ta... fantazja owszem, ale zdrowego rozsądku zabrakło... jeśli był to jednorazowy wyskok, to jeszcze przy naciągnięciu ok, ale cóż... szkoda konia.
CzarownicaSa, A czy ja mówię, ze dobrze robi? 🙄 Też jestem zdania, że niezbyt do mądre było.
Notarialna ależ ja w żaden sposób nie nawiązywałam do Ciebie :kwiatek: Przecież zauważyłam, że Twoje zdanie też było negatywne. 🙂
Nie wiem co ci ludzie sobie wyobrażają :/ Chyba nie są świadomi tego że koń jest żywym zwierzęciem... Najlepszym wyjściem w takich sytuacjach było by wsadzenie tego gościa w chomąto i pokazanie mu jak to jest z perspektywy konia.
masakra z tym filmikiem, w głowie się nie mieści
no a co takiego dzieje sie temu koniowi z filmiku?? jaka krzywda?
To, że się nic nie stało to dobrze. Ale raczej taki wóz, który wpada w poślizg i kręci się w pewnym momencie bez kontroli jest w stanie jednak trzasnąć koniem na ziemię.
BTW - ten filmik już tu był.
pokemon, a ja mam wrazenie, ze to nie jest pierwszy raz, kon ma to doskonale opracowane, i dokladnie wie co i jak robic.
katija - może robi to i nie pierwszy raz, ale chyba koń nie opracował sobie tego co się stanie jak pod warstwą śniegu znajdzie się lód i złapie poślizg ; )
http://re-volta.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=9301.0;attach=40914;image[/img]
z naszych ogłoszeń. Może nie takie szokujące, ale co to jest za zapięcie lonży? 🤔