Howrse gra :)
A taką mam fanaberię 🙂 Mam 26 stron koni wyhodowanych przez siebie i uważam, że to za dużo. Źle się przegląda. Poza tym te źrebaki mają strasznie głupie imiona, bo służą tylko za numerki kolekcjonerom. Lubię mieć porządek :P
wątek zamknięty
Czy ma ktoś może jeszcze maski na sprzedaz?
Kurcze, kupiłam Harlequina i nie zauważyłam że on jest bez masek 😤 😤 😤
Edit:
A w ogóle to od kilku dni nie mogę dodawać affixów moim źrebakom, ani zmieniać breeding farm :/ Normalnie pokazuje się komunikat że imię zostało zmienione, ale nie zostało :/ Miał ktoś tak kiedyś?
wątek zamknięty
Zizi:
- masek już nie dostaniesz, bo nawet jeśli ktoś miał na składzie, to zniknęły. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to nie kupowałabym Harlekina tylko po to żeby się pozbyć masek 👿
- ja miałam (i mam) identyczny problem z affixami i farmami. Na Operze nie działa, na IE działa.
wątek zamknięty
Mam na wymianę Piece of Cloud, może jest komuś potrzebne. Wymienie za coś 😁 👀
wątek zamknięty
Ja bym się chętnie wymieniła np. Hera pack (tę ja bym dała) za atlante pack (bodajże tak się pisze).
wątek zamknięty
kasia., Wal na Roulett , mam na wymianę Atlante pack 🙂
wątek zamknięty
Ok, to Cię zaprosiłam. kasia. jakby co
wątek zamknięty
Potrzebuję Atlanty!!!
W zamia mogę zaoferować Morpheus Arms albo Chronosa 🙂
Edit:
Albo jeszcze Philosophers Stone
wątek zamknięty
Atalanta za MA? 🙂 Które konto?
wątek zamknięty
Zizione 😀
Deidre wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć 😅
wątek zamknięty
Dopóki mi się nie skończą 😉
Ma ktoś Harlekina? Udało się wam znaleźć derkę, dzięki której może spać w zimie na pastwisku? Bo mnie nie 🙁
wątek zamknięty
Każdy z moich koni ma już derkę. 😉
wątek zamknięty
a ja juz nie gram, wszystkie konie mi padly. Slaby angielski. 😵
wątek zamknięty
Co to Diamond Apple ?
wątek zamknięty
Mi się wydaję, że chodzi w nim o to, że u danego konia z "diamond apple" widać już te nowe grafiki koni. Ale chyba, bo nie jestem pewna 😀iabeł:
wątek zamknięty
Nalle - moje konie też mają derki 😉 Jedynie Harlekin nie może znaleźć.
JARA - coś jak GA, tylko że zamiast wybierać gotową grafikę, tworzysz swoją, np. przerabiasz gniadego na srokacza, taranta itd.
A w ogóle Howrse znowu szykuje zmiany - już w najbliższy czwartek ❗
- jeśli ktoś liczy na nagrody za achievements, lepiej niech się pospieszy, bo pojutrze achievements znikają
- będzie widać ile dany koń wygrał na zawodach
- mają dodać jakiś nowy tutorial dla szczypiorków
- ujawnią ostatnie nowe grafiki koni, a źrebaki będą miały nowe maści, których do tej pory nie było w rasie
- zmienią coś z pokazywaniem UFO
- oczywiście przerobią wygląd i nawigację 😤 👿
Poza tym w tym tygodniu trwa Grand Prix - można codziennie rejestrować 2 swoje konie do różnych zawodów GP. Jedyny warunek - trzeba znaleźć w HOPie bilet wstępu. Muszą jakoś zarabiać na grze, nie? 😉 Mnie się udało dzięki Xanthosom, fuks jak nie wiem. W dodatku o dziwo moje szkapy nie były ostatnie, bo zajęły miejsca 248 i 278 / 1710 koni. Nagroda była fajna: 4000 e 😉
wątek zamknięty
deidre, Znowu zmieniają wyglad nawigacji? nosz kurde, ile można...
Btw, ktoś ma listę xanthosów? przydałoby się co nie co ustrzelić.
wątek zamknięty
[[a]]http://www.howrse.com/site/logIn?redirect_to=/centre/forum/sujet%3Fid%3D377512%26sujet%3D1395868749[[a]]
wątek zamknięty
Są nowe grafiki - świetnie! 🙂
wątek zamknięty
Heh tez się zarejestrowałam.😉
Mam hanowerczyka ciemnogniadego. 💘
Trochę nie ogarniam tej gry jeszcze.😀
A potem na jakichś tam poziomach trzeba płacic prawdziwymi pieniędzmi? I bez tego się dalej nie pójdzie czy to na coś dodatkowego?
wątek zamknięty
kurcze - nie podobaja mi się te nowe grafiki .. a przynajmniej nie na hanowerach ...
(Mam karego ogra hanowerskiego)
wątek zamknięty
bardzo fajne te niektóre nowe grafiki, aż mi sie znowu chce grac 🙂
Wprowadzili dużą zmianę przy zakładaniu nowego konta. Jeśli się przejdzie ten cały ichni tutorial dla szczypiorków ( 30 dziecinnie łatwych zadan ) to startowy "foundation horse" dostaje PS, CT i EW 🙂 plus ty dostajesz passa i jeszcze jednego konia ( tez jest od Gaji i Ouranosa ale przeciwnej plci niz ten pierwszy i od razu ma 3 lata). Po drodze zbiera sie jablka, turnipy, aging pointy i kase tak ze na start jest 4000e zamiast 1500. Fajnie 😉
wątek zamknięty
Uff, przedłużyli zaliczanie achievements do końca czerwca 😅 Bardzo podoba mi się jedno z wymagań na 10 poziomie - trzeba wyhodowanym przez siebie koniem przegrać 20 zawodów i nie być na podium.
xxflygirlxx - w żadnym momencie nie trzeba płacić prawdziwymi pieniędzmi.
aga020596 - hanowery i niestety huntery, które hodowałam, są paskudne.
CatGirl - wygląda na to, że teraz łatwiej zdobywać rzeczy na starcie gry, ale przedtem można ich było dostać więcej, przynajmniej tak wynika z Twojego opisu. Achievements to była (jeszcze jest) kopalnia złota rzeczy z BM.
wątek zamknięty
A wiadomo co to za zadanie na 11 lvl ?
wątek zamknięty
Z tego co wiem nie ma żadnego zadania. Na poziomie VIP jest szansa na Croesusa dla pierwszych 100 osób.
wątek zamknięty
Aha to dobrze. A gdzie pisza te zadania bo ja chyba ślepa jestem? 😲
wątek zamknięty
Profile - my achievements.
wątek zamknięty
Achievements i nagrody to była jednak spora motywacja do gry. Na pewno coś będzie zamiast 😉 A i tak teraz jest fajnie dostać tyle bonusów na starcie.
wątek zamknięty
Ja w moim "poprzednim życiu" na howrse hodowałam hanowery, ale wracając i oglądając nowe grafiki zrezygnowałam z powtórki - istotnie, są teraz chyba najsłabsze, podczas gdy nowe grafiki wielu innych ras bardzo przypadły mi do gustu. 🙂
wątek zamknięty
Witam was! Gram już jakiś czas i mam trochę rzadkich przedmiotów 🤣 Mam do wymiany Fertility Wand za coś 😉 Czekam na propozycję 👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.