A kto w ogóle jest w tej ekipie ? Strona jakaś jest ?
Pozwolę sobie wkleić:
W dniu dzisiejszym rozpoczęły się zawody CSIO ***** La Baule (FRA). Polskę reprezentują Andrzej Lemański (Bischof L, Castiglione L), Aleksandra Lusina (Castello, Omar Plus S, Ekwador), Tomasz Klein (Camerino 4, Maaik), Jan Chrzanowski (Uppie De Lis, Ladybird D'Aursay, Just Cruising), Marek Lewicki (Albin). Zapraszamy do śledzenia zmagań zawodników na stronie
www.labaule-cheval.com14.55 jest prezentacja ekip, możliwe, że "zachodniego" czasu
edit: troszkę się spóźniłam 😉
edit: youtube zadziałał 🙂
Wizja nie podobają mi się łapki na udach no i ta linia gdzie chciałaś... co właściwie chciałaś? urwać pół foule z pasującej odległości? czy rozjechać do przodu?
Dramka wg mnie masz łydki za bardzo z przodu co wywołuje dalsze perturbacje. Działają za słabo i koń nie jest zamknięty. Twój tyłek zostaje z tyłu i nie nadążysz gdy coś się skiepści. Gdy trochę daleko, zamiast zamknąć łydkami i czekać - pochylasz się, prawie rzucasz wodze i robisz z klaczy pikującego jamnika. Pewnie wydaje Ci się, że wydłużeniem "dopasujesz" odbicie. A przecież wiesz, że nie wolno koniowi zaburzać równowagi - a w ostatnim momencie to już jest nie fair. Podobała mi się jazda na ostatnią. I ułożenie łydek przy zagalopowaniu.