najbrzydsze? Sikorki Izy - ostatnie w sensie Gdybym miała kasę, skusiłabym się na te pierwsze 😉 Może bym nie perfidnie podprowadziła, ale ukradła sprzed nosa :P
jak na mnie to te sikorki są za małe, a przez to 'nieczytelne' z daleka. Patrząc na nie z większej odległości(czyli nie stojąc na przeciwko z osobą udekorowaną w te kolczyki) obstawiałabym, że to jakieś farfocle się o kolczyki zaczepiły 🤔wirek:
No ale skoro wybierasz między papużkami, to pierwsze są zdecydowanie najładniejsze 😉
buyaka, tak się tylko wydaje 🙂 Ja mam dwa zestawy-papugi, jedne mają 5cm i wyglądają jak najbardziej ok z daleka, drugie natomiast mają 7cm i jak dla mnie już są trochę za długie.
"Matka ryżu" o czym? Btw poznałam dziś kolesia, który mnie zaprasza z kimś znajomym do Amsterdamu, on ma duże mieszkanie, ale to Ci już jutro napiszę na gg 😎
Znowu stres maturalny i znowu zakupy - haha dobrze,ze jeszcze tylko 2 egzaminy bo jakby bylo wiecej to chyba bym zbankrutowala, ciagle jakies drobne zakupy i tak sie zbiera i zbieraa 😁
mery, buahaha, a tak gadalas na dana browna ,ze wszystko na jedno kopyto pisane a tu prosze, jednak 😂 ale dobrze, niedlugo musze sie stawic w Twojej bibliotece po wymiane lektur 👀
mery, buahaha, a tak gadalas na dana browna ,ze wszystko na jedno kopyto pisane a tu prosze, jednak 😂 ale dobrze, niedlugo musze sie stawic w Twojej bibliotece po wymiane lektur 👀
kochana, zostalam postawiona przed półką na Targach i powiedzieli mi: "bierz co chcesz". a tam były takie... shity, ze to był "najlepszy" wybór 😉
mery, jak ja Ci zazdrooooszczęęęę... 😜 Też chcę targi książki! Eh... ja chcę już nawet do zwykłej księgarni, zwłaszcza, że mam całkiem fajną typu "Tania książka" całkiem niedaleko... I nie mogę NIC kupić teraz. Nic. Nawet majtek, które ubóstwiam kupować 😁
Ale kupiłam wreszcie laptopa. W czwartek wreszcie go dostanę do łapki. I o dziwo, nagle mój staruszek przestał wydziwiać. Żal mi się z nim rozstawać 😲
mery, jak ja Ci zazdrooooszczęęęę... 😜 Też chcę targi książki! Eh... ja chcę już nawet do zwykłej księgarni, zwłaszcza, że mam całkiem fajną typu "Tania książka" całkiem niedaleko...
nie wiem czy jest czego... nie mam juz miejsca na połce !! juz ustawiam książki w kupkch na ziemi 😉