Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
11 maja 2010 20:34
Burzajak miło Was zobaczyc 😀
Aliceprzyzwyczailam sie,ze macie full wypas foty,a tutaj takie amatorskie,ale mimo to bardzo urocze 😉

Pogoda tragedia 🙄 dziś koń stał i szalał.
wątek zamknięty
Alice ślicznie Chonio wygląda. Choć nie do pyska mu w tym czapraku  😁 😁

Burza, pisz co tam słuchać i jak w nowym miejscu 😀
wątek zamknięty
m0niSka, i może wyglądać  😅 co go strasznie cieszy, bo ma podgląd na wszystko co się dzieje, co ja robię, co inne konie, kto wchodzi do stajni 🙂 a ja kręcąc się ciągle napotykam jego pysk w kieszeniach, na plecach i gdzie się da 🙂

xxagaxx jak na razie rewelacja 🙂 hala rozpieszcza nawet kiedy leje, tereny są niesamowite, a podłoże na hali i ujeżdżalni mimo że nie jakieś kosmiczne, uświadamia mi jak wiele dotąd Piorkowi utrudniała roboty. Wczoraj był rozfukany, marudzący i mnie woził ale dziś po dłuższej rozgrzewce- uczciwie pracował mimo 3-4 osób na ujeżdżalni co dla mnie i dla niego jest szalonym tłumem, a jak jeszcze ktoś skacze to w ogóle  😁
wątek zamknięty
Burza, Samu w nowej stajni też ma w końcu boks, z którego może wyglądać, wiem wiem co czujesz 😅
A jeszcze jak mu otworze okno, to może wystawić mordkę i patrzeć co się dzieje na myjce i na ujeżdżalni 😀
wątek zamknięty
m0niSka, no właśnie 😀 okno ma na padoki i las, nieraz widzę jak robi oczy na jakieś ptaki i szelesty za oknem 🙂
wątek zamknięty
Burza a jak dużą macie halę?? Cieszę się ze współpraca wam się układa i trafiliście w fajne miejsce 😀
Jak ja sobie przypomnę ile osób potrafi być na hali w Sopocie 😀😀 3 skaczą, ze 4 kręcą wolty w każdym rogu i weź się człowieku w tym odnajdź  🙄
wątek zamknięty
xxagaxx, klasyczną, 20x50m. Tak, jest fajnie i jeszcze w poniedziałek jestem umówiona na jazdę 🙂 szok szok szok po 1,5 roku przerwy i samodłubaniny, jedynie z pomocą Sierry na jesieni.
wątek zamknięty
UU to się będzie działo 😀😀 masz szanse na zdjęcia??
wątek zamknięty
Nie wiem 🙂 jak się ktoś nawinie to poproszę, obiecuję 🙂 mam tyle radości z tego miejsca, że nie myślę o niczym innym niż jeżdżeniu 🙂
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 maja 2010 20:58
Burza, przewieziemy Cię do Sopotu, to zobaczysz ile osób potrafi być w tym samym czasie na placu ^__^
wątek zamknięty
Strzyga, chcesz żebym osiwiała? Trzy lata miałam ujeżdżalnię do własnej dyspozycji, wiecie jaki to szok? 😉
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 maja 2010 21:07
Burza, powiem Ci, że rekordowo jeździłam wśród 37 koni na hali
wątek zamknięty
Burza, mój słodki Piorek  😍
wątek zamknięty
Strzyga, nie chcę sobie nawet wyobrażać.. 😉

Fantazja, Twój, Twój 😎
wątek zamknięty
A dzisiaj Burza porobiła mi zdjęcia  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza Piorek na pewno widzi różnicę 🙂 Pozazdrościć, chociaż mój też ma indywidualny tok życia stajennego :P Ale mam ten komfort, że mam go 24h pracując i mieszkając w stajni, w której stoi. Boję się myśleć o pensjonacie, chyba, że o takim jak Wasz 🙂
wątek zamknięty
rewir- no mam nadzieję, że wykorzystam w ten weekend szerek do obfocenia nas  😉 kiedy teraz macie kolejne zawody?
teraz mamy konsultacje w piątek i sobotę 😉
wątek zamknięty
Jeszcze ślązakiem was pomęczę 🙂 Uwielbiam tego konia ostatnio, tak skubany balansuje, że ja się rozpływam tam na górze  😍

wątek zamknięty
to i my:

wątek zamknięty
Mo, nooo i wstawiasz najgorsze zdjęcie, tyyy 😉

equi.dream, ja zdecydowałam, że łatwiej mi mieć stajnię dalej niż drożej, i jak na razie nie żałuję 🙂
wątek zamknięty
tulipan, zazdraszczam ślązaka!
Tristia Corela to sobie możecie uzywac ale co wam po nim jak koń niedługo sie w kadrze nie zmiesci? 😉
Forta Mr Krzywołapek  💘 jak poszło?
wątek zamknięty
Burza nie przesadzaj,ono jest moim faworytem  😍
wątek zamknięty
tulipan,  😜  😜  😜  😜
Forta, aaa super  😍
wątek zamknięty
Mo Burza ma rację, ja chcę więcej Roża  😍
wątek zamknięty
Forta szalejesz  😍 Jak się rude spisało ? 🙂
Burza na pewno 🙂 Ja odkąd mam konia zawsze pracuje w stajni, w której stoi. Teraz szykują się po roku urlopu studia i jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że nie będę miała wglądu 24 h 🙁
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
11 maja 2010 21:30
okwiat no to będzie ciasno  😎
ale trzy osoby to już impreza 😁
wątek zamknięty
tulipan normalnie bym Ci to cudo ukradła!!

Forta super wyglądacie. Jak ja nie lubię tylko jak nie widać przeszkody... jakoś mnie od razu wkurzają takie zdjęcia ;/
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
11 maja 2010 21:36
My dzisiaj wlasciwie spontanicznie zapakowalismy siwy zad w przyczepe i teraz przez kilka dni potowarzyszy mi w pracy. dawno nigdzie nie jezdzil, nie widzial obcych koni, ani kobyl w ogole,wiec przyda mu sie takie doswiadczenie 😉  potrenujemy troszke i wroci do domu 🙂
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
11 maja 2010 21:46
Ja oszaleję z tym transportem. Żeby w całym Opolu nie było od kogo pożyczyć przyczepy?
wątek zamknięty
Ja oszaleję z tym transportem. Żeby w całym Opolu nie było od kogo pożyczyć przyczepy?

Wszędzie jest w sumie problem z pożyczaniem. Już prędzej ktoś Cie by zawiózł niż pożyczył samą przyczepę.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.