ciecior, nie ma problema, choc warunki lokalowe mam hmm.. ciasniejsze znacznie 😉
polecam sledzenie
http://aaff.pl/ - ma byc lada chwila program. no i na fejsbuku jest lista filmow (nie wiem czy pelna)
No dobra : Mniejsze zło... obejrzałam dla Żurka.. Nudne takie... nic ciekawego. Zawiodłam sie
magda, nie bój się, nie miałam na myśli wbijanie ci na chatę, tylko szeroko przyjęte przybycie do Trójmiasta 🤣
noclegiem się bedę marwić jak się zdecyduję 😉
sprawdziłam na stronie, termin wstępnie mi pasuje.
Ja się chyba zaraz zabiorę za Hot Tub Time Machine
(35)"człowiek, który gapił się na kozy"- taki inny. fajnie się bawiłam, ale powiem szczerze, że nie wiem jakbym zniosła to... na trzeźwo 😉 i mimo tego, ze troche odjechany to oglada sie dobrze w przeciwienstwie do np Contact High, ktory ledwo znioslam na ostatnim WFF 😉
"Czlowiek ktory gapil sie na kozy"- obejrzalam dzis- na trzezwo 🤣 przyjemny film, az sie zdziwilam, ze mnie bawil 😁
"Samotny mezczyzna "- niiieeeeeeeeeeee...wlasnie skonczylam ogladac i jestem potwornie zawiedziona. Nuda,nuda nudaaa...chociaz naprawde staralam sie przekonac do tego filmu, to sie jakos nie udalo.
kasska bo Ty sie Babo nie znasz :P
dorwać byłą-fajna komedia, strasznie się naśmiałam 😀 i całkiem sympatycznie się konczy. ogolnie na plus 😉
chyba TY! :P
ja Ciebie też Misiu Pysiu 😂
'17 Again' - uśmiałam się do łez 😁 , mimo, że Efron'a nie cierpię to tutaj zagrał sympatycznie 🙂
isc na furie iron mana czy zakochany NY?
hahaha, margaritka a na co masz ochote??
thriller (prawie polityczny), sf czy komedie romantyczna?
nie mam pojecia 😁 kurcze dawno tak nie mialam, ze musialam wybierac ( zazwyczja chodzilam raz w tyg na to co akurat wchodzilo 😉 )
margaritka idź na zakochany NY! Jestem ciekawa opinii 😁
Ja wczoraj w nocy oglądałam ,,Dumę i uprzedzenie" z Keirą Knightley. Po raz pierwszy. O rety, jak mi się podobał, Keira jak zawsze bezbłędna 😜
I z kina offowego - ,,Dzień, w którym umrę" produkcji Skier Piastowskich, doskonałe - polecam gorąco, można obejrzeć chociażby na youtube.
margaritka idź na zakochany NY! Jestem ciekawa opinii 😁
ja ide jutro, to napisze 😉
mery ok 🙂 fajna obsada, więc jestem ciekawa jak film, bo niestety nie zawsze dobra obsada = dobry film.
ok Strucelka, bylam na (36)"Zakochany Nowy Jork" i powiem, ze film mnie milo zaskoczyl 🙂 myslalam, ze to slodzikowe az do niechcenia, ale bylo dobrze 🙂 kilka krotkich filmikow o milosci. jedne lepsze, drugie nudniejsze ale generalnie bawilam sie dobrze 🙂
Ja mam już bileciki zarezerwowane na jutro na Robin Hooda 🙂
Querido - koniecznie napisz jak wrażenia, bo też się wybieram jak już kina trochę opustoszeją. Cudów po tym filmie się nie spodziewam, ale lubię Blanchett i uwielbiam filmy historycznopodobne ze względu na scenografię i różne takie.
a ja we wtorek się wybieram na Helt z klasą (tytułu chyba nie przekręciłam 👀 )
Właśnie wróciłam z Robin Hooda.
Podobały mi się widoczki, Cate Blanchet i Mark Strong. Historia banalna, ale ładnie zrobiona, nie przydługa, przyjemnie mi się oglądało. Bez rewelacji, ale się nie zawiodłam.
Starcie tytanów - fajny, byłam w konie na tanim wtorku. Nie wydaliśmy dużo na bilety więc jesteśmy podwójnie zadowoleni. Ja z chęcią za jakiś czas obejrzę powtórnie. Fabuła jednak sporo odbiega od faktów.
Silent Hill - oglądałam po raz 3. Tym razem w tv. Całkiem przyjemny film. Za 1 razem nie skapowałam haha
Moje odczucia podobne do Leny.. Bez rewelacji ale miło było obejrzeć..
Tym bardziej, że historia jest przedstawiona zupełnie inaczej niż ją znamy.. 🙂
ja czekam na "książę Persji" 🏇
Moje odczucia podobne do Leny.. Bez rewelacji ale miło było obejrzeć..
Tym bardziej, że historia jest przedstawiona zupełnie inaczej niż ją znamy.. 🙂
bo ponoć robiona jest tak, żeby można było zrobić część drugą, już o klasycznych przygodach Robina 😎
ja raczej pójdę, ale Russel jakoś odbiega mi od mojego wyobrażenia o Robinie 😎
robin hood suppppppppperrrrrrrr!
a ja we wtorek się wybieram na Helt z klasą (tytułu chyba nie przekręciłam 👀 )
chyba pomylilas, bo nie ma w kinie zadnego filmu o tym tytule 😉 moze Hel?
Też byłam na robin Hoodzie i bardzo mi sie podobal🙂 polecam!