Atak klonów - sobowtóry wśród koni.

Pursat   Абсолют чистой крови
15 grudnia 2009 14:15
Bracia:

Met Twój Brzask od razu skojarzył mi się z Shah Nahimem🙂

margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
16 grudnia 2009 16:17
haha mam zdjecie klona Waszych koni
jaka gustownie karbowana grzywka 😀 i jaki pluszak 🤣
yga   srają muszki, będzie wiosna.
19 grudnia 2009 12:36
a mi koń marty-karej nieco przypomina mojego..(mam nadzieje ze sie nie obrazi za wykorzystanie zdjęcia :kwiatek🙂

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 grudnia 2009 12:45
heh kurcze dopiero teraz zobaczylam ile Corrida ma klonów, niestety juz nie moja 🙁
wyglada na to, ze latwo klonowac gniade bez odmian 😎
BRACIA

Gwizdek i Grom

prawie same klony 🤣

A mi już pare osób zwróciło uwagę że klacz Versace H na której startuje Mściwój Kiecoń to istny klon Replaya i faktycznie patrząc na zdjęcia trudno byłoby je odróżnić  😀 A ja myślałam że siwus taaaki ogrinaaalny  🙁  😉

Versace H (fot. Katarzyna Boryna)

No i np takie foto Replaya:
yga   srają muszki, będzie wiosna.
19 grudnia 2009 23:43
Amazonka sorry za  🚫
ale ubóstwiam Twojego konia!  😍
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
27 kwietnia 2010 18:59
Killer:

i klacz na której jeździ Severus

i niemal identycznie ubrane  😀
Brzask ja widząc zdjęcia Severus w innym wątku przez chwilę miałam zagwozdkę, czy to przypadkiem nie Killer  😂
ano, w dodatku oba konie mają szmaragd i miśki na nosie  😂 nawet nogi jako tako podobnie umaszczone  😁
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
27 kwietnia 2010 19:33
ano, w dodatku oba konie mają szmaragd i miśki na nosie  😂 nawet nogi jako tako podobnie umaszczone  😁

tzn te same pady, czarne ochraniacze z wysokimi tyłami, miśki na popręgu i oba na hacku, nogi podobnie z tym że klaczka nie ma futerka na hacku i ma 4 lapki białe KIllerowy 3
a na popręgu nie przyuważyłam  😂

a nogi na pierwszy rzut oka bardzo podobne, prawie wszędzie biało :P

ja ostatnio na r-v widziałam gdzieś zdjęcie konia z pyskiem i spojrzeniem identycznym jak mój koń. Fakt faktem, koniska totalnie inne odmiany miały, ale kształt i sam wyraz pyszczka bardzo podobny  😂
podobieństwo może nie powalające, ale łatki podobne. Z drugiej strony są bardziej podobni, ale nie mam fotek Harbuza na komputerze.
1. Harbuz
2. Mój łaciat, też po Vis Versie
Severus   Sink your teeth into my FLESH
05 maja 2010 11:44
Brzask, mam nadzieję, że Cię to w żaden sposób nie uraża - po prostu mam bardzo podobny gust  😉 A konie faktycznie są do siebie dość podobne
🙂
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 maja 2010 15:48
My mamy atak klonów w 1 stajni 😉
Grota SP która jeżdze

i Freja mł (moze ktos kojarzyć-klacz Megi, matka Furii)

( zreszta na tej fotcie kawalek Groty 😉)

z daleka na Polu ciezko je poznac, roznia sie tym ze Freja ma 1 skarpetke wiecej 😉
Zairka ale podobne! na początku myślałam,  że wstawiłaś dwa zdjęcia tego samego konia . ( ;
I tylko jak sie przychodzi do stajni, to 'eeej czemu ktos jezdzi na moim koniu'   😁
Severus   Sink your teeth into my FLESH
01 lipca 2010 07:45
Jeszcze a propo Killera - konik znaleziony przypadkiem w książce. Jego odmiana od razu skojarzyła mi się z Killerem  😉

Moja 3letnia

bardziej "swojsko" moja i Ataman, to dość podobny (umaszczenie) do mojej wałach  -  tu akurat padokowe byczenie 😉  na zdjęciach często wychodzą podobne

i 4 latka znaleziona na necie - podkradnę zdjęcie - bo naprawdę aż się zdziwiłam, z profilu nawet głowa bardzo podobna 😀
Ethne Kawusi i "mój" Argos. Oba arabiszony, choć wspólnych przodków mają dopiero w czwartym pokoleniu 😉

Katharina   "Be patient and trust in the process"
01 lipca 2010 23:21
klacz Nigny  i Siwe 🙂 Nawet zastanawiałam się przez chwile czy może nie mają wspólnych przodków...
Ogierek annai

i mój

Prawy profil prawie identyczny, busz w grzywie, każdy kosmyk w inna strone, jakbym swojego widziała.
i nawet skarpetki na tych samych nogach ! 😀
deborah   koń by się uśmiał...
16 sierpnia 2010 10:03
mój stary kumpel Wawel

i siwek forumowej Zoja

Znaleziony na allegro, mniej napakowany Korab darolgi..
http://allegro.pl/enjoy-it-ogier-do-sportu-po-escudo-i-i1188620103.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się