[quote author=More😀 link=topic=190.msg580003#msg580003 date=1273332170]
http://www.gieldakoni.com/index.php?strona=sprzedam12&id=16593NIE WIERZE !!!!SZOK!!![/quote]
tutaj zaszła raczej pomyłka w wieku, bo ten koń na pewno ma więcej niż rok 😉
Albo to są zdjęcia np. ojca malucha. Z|resztą sama treść ogłoszenia jest dość...specyficzna.
ej no niech ktoś zadzwoni 🤣
albo zdjęcia wrzucili jakiegos "podobnego" konia, albo ktoś sobie jaja robi
na moim rocznym kucu Figaro wożę psa tylko 😎
Chyba jednak nie tylko 😲
http://www.photoblog.pl/floresta16/59027217poza tym inne zdjęcia też za dobrych rzeczy o Twojej stajni nie mówią więc może najpierw lepiej spojrzeć na siebie, a póżniej kogokolwiek krytykować... 😀iabeł:
akzzi, A ja tam się cieszę, ze Figaro został sprzedany. Na pewno będzie miał lepsze warunki niż tutaj. O co płacze koniarka? O to, ze będzie biegał po łące z klaczą i będzie miał opiekę weterynarza i kowala.
😵
Nie komentuję.
edit:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Obrażanie innych użytkowników, używanie słów powszechnie uznanych za obraźliwe.
no to popisałaś się klasą. 🙄
Ładny koń dobrze że trafił w dobre miejsce
LOL 😂 😂 😂 Swoją drogą nie przypuszczałam, że istnieją takie "stajnie" ...
Floresta, sjp.pwn.pl -polecam, idealne lekarstwo na ubogie słownictwo i zubożenie intelektualne :kwiatek:
wycięty cytat
zaszalałaś.
Tak boli prawda?
🤣
Floresta - Ja swojemu koniowi daje magnez na uspokojenie, może tobie też pomoże 👀
Już zgłoszone naszym moderatorom. Ja jednak proponuję Sedalin.
Już zgłoszone naszym moderatorom. Ja jednak proponuję Sedalin.
Sedalin dobre dobre 😁
Gosia, Oj istnieją, i to w większym zagęszczeniu niż myślisz 🙁
Floresta, Taaa najlepiej zbluzgać niż się zastanowić nad sobą, prawda?
Jakie wyszukane inwektywy 😜 averisbodajże Ty poleciłaś zajrzenie do tego wątku,bardzo dziękuje za to,bo nieźle się uśmiałam 😉
ha, raptem kilka minut mnie nie było przy kompie, a tu takie cuda...
Cóż..prawda w oczy kole... Najłatwiej się było naśmiewać z kogoś, ale jak została wskazana Twoja stajnia, że wcaledobre warunki nie są itd to już wielka bulwersacja... 😵
Nie cierpię takich ludzi 😤
sedalin może być za słaby, lepiej atropinę w dużej ilości 😀iabeł:
a mi wydaje sie że komuś potrzebna terapia i pomoc specjalisty skoro nie potrafi trzymać nerw na wodzy. Porażka
edith: juz noo wy moje stróże ortografii 🙂
zabeczkazgadzam się z Tobą,ale sprawdz czasem poprawną pisownię 😉 "porażka" :kwiatek:
ja rozumiem, że się ktoś może zdenerwować, ale bez przesady...
akzzi, najgorszy typ człowieka, ahh jak mi to działa na nerwy! .
zabeczka17 porażka . ( ; wiem, jestem przewrażliwiona .
Atropina, lekarz, albo całodobowy głupi jaś. 😜
Ja bym proponowała odstawienie owsa 😀iabeł: i dużo ćwiczeń rozluźniających, jak wolty, przejścia itp. 👀 I regularną pracę na lonży 😁
😉
sedalin może być za słaby, lepiej atropinę w dużej ilości 😀iabeł:
a może oddział zamknięty 😁
Ja myślę że najlepszy będzie kilkudniowy BAN.
Za wysoko dziewczynie ciśnienie skoczyło 😉
Cierp1enie fajnie, że zacytowałaś, bo wypowiedź jest już usunięta, i nie mógł bym przeczytać 😉
😂 rozbiła mnie ta wypowiedź 😉
Ja mowilam ze z nia cos konkretnie nie tak. Fajnie ze kucyk zostal sprzedany, chociaz tyle dobrze, jak by mial tam dalej gnic.............. 🤔wirek: 😵