Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów
to nie jest PRZECENA tylko stała obniżka cen, także DELIKATNA. Dzisiaj się za to wszystko wzięłam. Skonczyłam ciuchy robić około 18 wszystko co się poobniżało ma doczepiony kartonik "cena spadła". Sprzętu nie ruszałam, maszyną nie jestem 🙂
Szczegóły hm. np softshell czarny z 239 na 199. Koszulki z 89 i 79 na 54.99.
W lidl jest śliczne bielizna z końmi dla dzieci.. 💘 tylko nie mam czasu podjechac. 😤
czy we wrocławskim go sporcie są białe wcięte czapraki i nauszniki (albo błękitne)? I po ile.
helcia nie naskakuję na Ciebie, ale myślę, że zamiast pytać się na forum, to byś zadzwoniła do Go sportu i po 10 minutach byś już wszystko wiedziała 😉
Maddie szukałam na stronie go sportu oferty, ale nie pomyślałam o tym żeby zadzwonić 😁 🙄
wczoraj w Decathlonie (Kraków Zakopianka) w koszu leżały jakieś pady "PRZECENA: OD 30 ZŁ", ale były bez metek, więc może dlatego (ceny nie dojżałam)
kolega pracuje w Deca, jeszcze nie wpadłam na to, żeby mnie informował o jakichś przecenach 😫
a ten kosz często leży🙂 ostatnio wyhaczyłam kantar po 40 zł z uwiązem🙂
czy ktoś z Was uzytkował może z Decatlonu bryczesy? cena niska ale podejrzewam że materiał nie za dobry(te bryczesy za 50-60zł)?
Znajoma m bryczesy z DEca z najnowszej kolekcji za ok 300zł z pełnym lejem i na razie sobie bardzo je chwali
czy we wrocławskim go sporcie są białe wcięte czapraki i nauszniki (albo błękitne)? I po ile.
ja bywam co jakis czas w go sport w koronie i białych to raczej nie wdziałam, błękitnych tez raczej nie. bywają czarne, czerwone, brązowe i ewentualnie szare.. liczę na kosz z przecenami, kiedyś był 😉
czy ktoś z Was uzytkował może z Decatlonu bryczesy? cena niska ale podejrzewam że materiał nie za dobry(te bryczesy za 50-60zł)?
Ja mam najtańsze dziecięce rozm. 14 lat 😀 czarne. Mam je już... hmm, ze 2 lata jak nic. Nic im się nie dzieje, diabelnie fajne na lato bo nie grzeją, jedno co to trochę wyblakły. Jeszcze je kupowałam jak były za 39 zł 😉
Kaktus, jakie pady to były? 🙂
Livia nie zwracałam uwagi, bo akurat szukałam zupełnie czegoś innego, a między sprzętem jeździeckim przeszłam tylko rekreacyjnie 😉
zamowilam w Deca czarne oglowie Romeo... z wiecznie wycierajacym o cos ryj Gilem bedzie mialo test wytrzymalosci. kto wie, jak sie sprawdzi.
Burza zdam Ci relacje 😉
zamowilam w Deca czarne oglowie Romeo... z wiecznie wycierajacym o cos ryj Gilem bedzie mialo test wytrzymalosci. kto wie, jak sie sprawdzi.
Burza zdam Ci relacje 😉
Konserwacja 3 stopniowa przez 3 tygodnie i bedziesz miała ogłowie rewelke 🙂
asds, 3 stopniowa? wtajemnicz mnie!
asds, 3 stopniowa? wtajemnicz mnie!
Pierwsze czyszczenie po zakupie :
1. Myjesz mydłem glicerynowym, potem nakładasz balsam do skór bez wosku pszczelego.
2. po 1szym tygodniu uzywania może pojawić sie gdzieniegdzie (ale niekoniecznie!) biały nalot, spokojnie ścierasz szmatką i powtarzasz czyszczenie jak w pkt. 1
3. Po następnym tygodniu uzywania czyścisz jak w pkt pierwszym plus po kilku godzinach nakładasz jakiś balsam z woskiem pszczelim.
Skóra będzie b. miękka, błyszcząca i elastyczna 🙂. Ja tak potraktowałam swój napiersnik i nikt mi w stajni nie dowierza ze on tylko 89zł kosztował 😁
Miałam je około 1,5 roku. Przy jeździe 2-3 razy w tygodniu i regularnym paraniu w pralce nic się z nimi nie działo, nie wyblakły, nie zmechaciły się. Umarły dopiero jak skotłowałam się z konia, nie puściłam wodzy i zostałam porządnie przeholowana po ziemi. Wtedy się podarły.
Wie ktoś może czy jest jakiś Lidl w którym jest jeździecki sklep w okolicach Krakowa,kielc i w drodze od 1 do 2 ?? :kwiatek:
Pacia- w Kielcach na Śląskiej jak jest oferta są rzeczy z oferty
AAAA marysia550, dużo jeszcze tego jest ?
croopie- a było teraz coś końskiego?? chyba nie?
szczerze to widziałam zawsze ze cos tam jest, ale nigdy nie zwracałam uwagi, bo lidlowe to mi sie mało wiarygodne wydawało 🤔
ahhh myślałam, że wiesz coś na ten temat i własnie napisałaś, że są :p żle przeczytałam
a rzeczy z Lida nie są złe, mają świetne owijki elastyczno-polarowe 😉
madzixx ja posiadam dziecięce na 14 lat i są bardzo fajne. W zimie były cieplutkie, teraz fajnie wietrzą tyłek, nie żal mi ich używać do wywalania gnoju bo tanie jak barszcz były i jak na razie 5 miesiąc trzymają się dzielnie.
a mi wczoraj przyszedł poczta bon rabatowy na 20zł na zakupy w Deca......Lol..oo zgrozo to ile ja juz musiałam u nich cashu zostawic 😵
madzixx, kumpela chciała kupic jakis model u nas ale były tak koszmarnie skrojone , że szok! wszędzie wszystko odstawało albo było za ciasne.Co prawda to były jakieś za 30 zł wiec myslę ze te drozsze są o niebo lepsze.
Hej mieszkam w tychach czy jest coś ciekawego i taniego 🤣 w go sporcie katowickim albo decathlon sosnowiec? gliwice? no i pozatym lidl i netto gdzies w okolicy? Bardzo proszę o odpoweidź 🙂
W deca w Markach są koszulki polo przecenione na 20 zł 😀 Nabyłam sobię takową w kolorze różowym 😁 Dzsiaj było dużo rozmiarów:}
tran z dorsza => całkiem spoko suplement, w przystępnej cenie, w sławetnej butelce z miarką. 100% tran.
alguenergy => nigdy nie miałam tego na sklepie
hippocomplex=> bardzo odżywcza maść, ale z charakterystycznym zapachem rybiego tłuszczu i nieprzyjemnym kolorem.
zestaw Nettex => miałam na sklepie, ale brakowało mu polskich opisów, a nawet angielskich. Z tego co dowiedziałam sięod producenta bezpośrednio, jest skuteczny. Masz osobno płyn który nasącza te wszystkie strupy, miejsca chore, co ułatwia później ściągniecie tego wszystkiego z nogi, potem odkażacz a na koniec krem ochronny długodziałający. Ludzie w Polsce temu nie ufali, bo całość kuracji jest bardzo droga a są balsamy które kosztują około 30-40zł i starczają, nie mówiąc o maści cynkowej. Na szkoleniu we Francji tez nam to zachwalali.
Mi tam zalezy glównie na skuteczności tego mixu na grude- na razie stosuje preparat z hipovetu i jakiejs super rewelacji nie widze.....a tutaj co do ceny to juz bym tak bardzo nie przesadzala 250ml rokale masci kosztuje 70zl z tego co pamietam plus spray na odkażania i wychodzi tez juz cos koło 150żł