galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

Pursat   Абсолют чистой крови
07 maja 2010 10:22
😉
Poproszę fotkę bardziej wyraźną i będzie super do galerii 🙂
A tu negro corriander na moim pączku

Do "galeryji" się raczej nie nadaje ale fajnie widać moim zdaniem kolor czpraka vs. masć konia.
asds   Life goes on...
08 maja 2010 17:08
Podmienione, chociaż tu owijek nie widać...
A ja chciałabym podmienić swoje zdjecie w szmatocholikach Multistripe ES ivory-ebony

na to

Poprawiony kadr i kolory, wrzucam, bo chili jeszcze nie mamy na stronie w kolekcji.

Eskadron CHILI z najnowszej kolekcji   🙂

Jest.
ciemnogniade w komplecie Anky stone
Wrzucone.
Eskadron Stone

http://yfrog.com/badsc0787wj

To nowe zdjęcie jest DUŻO lepsze niż stare, przynajmniej ostrość nie gwałci oczu, i cała fota z czułością do konia - podmieniam.
Ja poprosze o zamiane tej fotki Eskadron summergreen:
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/37/577#i

na to zdjecie:
avero_2  ale na tym starym lepiej widać czaprak.
xxagaxx, ma rację, to wyżej jest śliczne, ale widać zieloną plamę (może to też wina monitora) 🙂
Monny   bez odbioru .
09 maja 2010 12:40
Raczej tej zieleni w tle 🙂
Że się zlewa, ale jest miłe dla oka. Może by wrzucić oba?
co wam się zlewa? mimo gorszego ujęcia zdjęcie jest dużo lepsze, widać na nim wszystko,  więc jak dla mnie powinno albo być to nowe albo  obydwa .
09 maja 2010 14:02
Też jestem za nowym, jest po prostu lepsze od starego. 😉 Pozwoliłam sobie lekko poprawić kontrast:

Moim zdaniem zdjęcie bardzo dobrze pokazuje, to co ma pokazywać - zieleń na siwym koniu. 😁
o po przeróbce Pursat jest jeszcze lepsze . ( ;
wydaje mi sie,ze na obu widac czaprak dobrze, a to zdjecie jest zdecydowanie lepsze i bardziej estetyczne. U mnie zadnej plamy nie widac  👀

Pursat, mala przerobka a wielki efekt 🙂
+
gniada w Anky Hortensja + owijki Horze
Fantazja, boskii ten kolor 😀😀😀
Jest.

Jakiś zaległy ES Max Szmaragd + owijki ES Szmaragd. Będę mieć lepsze zdjęcie, to dorzucę 😉

troszke Ci poprawilam , widac kolor lepiej  😉
Quanto, widzę, że szalejesz ze zdjęciami, dzię-ku-je-my!  :kwiatek:

Mam propozycję, aby w wolnej chwili podzielić zakładkę Euro-Stara na dalsze podgrupy, czyli:
-Piping
-Multistripe
-Super Light Cord & Super Heavy Cord
-Check Burberry
-Pozostałe
Bo sporo się ich zrobiło, i w każdej kategorii byłoby na pewno więcej zdjęć niż np. w kategorii Sportive, a taką mamy 😉

Co Ty/Wy na to?  😀

ps. Też jestem za nowym, jest po prostu lepsze od starego. 😉 Pozwoliłam sobie lekko poprawić kontrast:

Moim zdaniem zdjęcie bardzo dobrze pokazuje, to co ma pokazywać - zieleń na siwym koniu. 😁

IMO zachwycające! Przepiękne!  😍 😍 😍
Ada   harder. better. faster. stronger.
13 maja 2010 15:12
Ja jestem za  😀
Szczególnie że w KRM przewijają się coraz częściej pasiaki, więc przede wszystkim one powinny mieć oddzielną zakładkę.

A co z tymi zdjęciami zbiorowymi ?
Pomysł w końcu przeszedł ?
Właśnie, dziewoje kochane, tyle polowałyście na komplety Sportive, tylu z was się udało, no i gdzie te zdjęcia? W galerii nie mamy ani jednego zdjęcia kompletu (ew. samego czapraka) Ebony Sportive a wiemy, że macie je w posiadaniu!  🤬

Ładnie to tak? 😉  🤬
Monny   bez odbioru .
13 maja 2010 15:19
Pomysł miała zaakceprować i zrealizować prawdopodobnie Quanta, ale nic nie mówiła
.
13 maja 2010 21:02
Zależy. 😉 Na stronie właśnie pojawia się powoli ostatnia tura zdjęć. 😎
sei   . let's grow old together & die at the same time .
13 maja 2010 21:36
a jakie warunki muszą spełniać zdjęcia? bo weszły u nas prawie wszystkie ale poza tymi z hazelem. nie wiem czemu?  🤔
13 maja 2010 22:01
Spokojnie. Będzie dodane. Nie jest wrzucone, bo quanta idzie po kolei - tak jak zdjęcia były wklejane do wątku.
Dobra, aktualizacja fotkowa zrobiona na bieżąco.
Jeśli jakieś zdjęcie się nie pojawiło, na zielono w poście będzie info ode mnie, dlaczego go nie ma (chociaż istnieje również szansa, że oślepłam i go nie zauważyłam).
Wymogi dla zdjęć dodawanych do galerii znajdują się w ozdobnej ramce w pierwszym poście niniejszego wątku 😉

Pomysł miała zaakceprować i zrealizować prawdopodobnie Quanta, ale nic nie mówiła

Bo z pomysłami to jest tak, że najpierw ktoś się pochwali swoją kolekcją, potem druga osoba swoją, potem błyskawicznie rusza 10 stron nowych zdjęć, w międzyczasie ktoś rzuca hasło "A może dodać to do galerii?", przy czym założeń brak, jakby to miało wyglądać, czy wszystko listować po kolei w kupie, jak tytułować fotki (nickami? czy totalny anonim?). Tak czy siak to są ze 2 godziny roboty i ja to chętnie zrobię, jak tylko będę miała wolną chwilę. W tym miesiącu wolną chwilę miałam wczoraj i dziś i zaktualizowałam fotki zwykłe. Wolną chwilę będę miała jeszcze dziś do godziny 15tej, bo potem pakuję 4 litery do samochodu i jadę do Niemiec (ale służbowo, nie końsko) ;P

Generalnie, jak powstaje jakiś nowy pomysł, to by było cudnie, gdyby to wyglądało jak w poście sierry powyżej. Wszystko czytelnie, jasno, ktoś chwilę pomyślał, jakby to mogło wyglądać w kontekście prezentacji na stronie, a nie tylko pomysłu.
Sierra, zaraz dzielę 🙂
Poproszę fotkę bardziej wyraźną i będzie super do galerii 🙂
A tu negro corriander na moim pączku

Nie mam wyraźniejszego.... czy wystarczy podrasowanie ostrosci w PS? Czy ktoś by mógł to zdjęcie "podrobić" bo ja z tych "niegraficznych".
kotbury, nie da się "podrasować" ostrości. Można tylko w dół, rozmyć fotkę. Jak jest nieostre, zostanie niestety nieostre 🙁 Jeśli się fotkę sztucznie przefiltruje, będzie brudna, pełna ziarna i plam i tylko pozornie ostrzejsza.
Qanta dzięki! Jesteś de best!  :kwiatek:

Ale ale, dobrze widzę, że zaginęła kategoria i zdjęcia czapraków ES Light Cord i Heavy Cord?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się