Anonimowi Zakupoholicy

Ktoś jest  coś ciekawego na Szadółkach prócz tego co kupiłaś? 👀

ja w tym tyg,
-trampki
-balerinki
-2pary dżinsów

a w zeszłym
-2 bluzki
- kantar z uwiązem liliowy dla siwej
💃
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
07 maja 2010 19:13
Kasija, zalezy co kto szuka,ja pojechałam tylko po kalosze,bo poprzednie mi pękły  🤔wirek:
na szadolkach sa jakies extrasne kalosze ze tam kupujesz?
tez musze chyba jednak zainwestowac w zwykle gumiaki i tez musze jechac na szadolki. gdyby to jeszcze choc troche blizej bylo...
ja dzis wydalam kupe kasy na jedzenie. nic konkretnego a przy kasie zalamka.. chyba trzeba jednak sie na biedronke przerzucic. tam tez pare smakolykow jest a tanio przynajmniej..
07 maja 2010 20:16
magda, nie ekstra,ale mi się podobają.
czarne,w różowe i fioleowa koła.
były jeszcze czarne w białe esy-floresy i biała w czarne drobne kwiatki...po 69 albo 79,idąc od strony pierwszego wejścia po lewej ręce na wysokości kiosku z gazetami.
jako ze kupowanie konskich szmatek mam niestety na dluzszy czas z glowy to obkupilam siebie:

biala polowka Horze
Bluza zielona na suwak Horze
czarne trampki 'prawie skora' 😁
ktos, pytam o jakos nie o wyglad, bo to tylko do latania po blocie na pore obecna i jesienna - do stajni 😉
08 maja 2010 05:43
magda, to pójdź do castoramy choćby.

ja też potrzebuje ich na zawody i do stajni,bo dość mam zalewania nóg na myjce na zawodach,i łażenie z koniem na pastwisko,po deszczu też może być przyjemne....
Ja wczoraj w końcu kupłam sobie aparat fotograficzny bo stary skończył swój żywot .
Do tego kurtkę letnią i wiele drobiazgów ,muszę w końcu oszczędzać  😵
- nachrapnik Daw-mag

I powiem Wam, że pierwszy raz zamówiłam z internetu coś innego niż dla konia  😵 😁 :
- torebkę 😉
Ada   harder. better. faster. stronger.
09 maja 2010 14:54
Mia, ja gdyby nie kupowałam większości rzeczy przez internet to bym dużooo mniej w szafie miała i na dużo mniej mogła sobie pozwolić.

longsleeve Roxy

bluza Roxy
[img]http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/31/54/32/1031543288[/img]
chyba trzeba jednak sie na biedronke przerzucic. tam tez pare smakolykow jest a tanio przynajmniej.. 

magda a gdzie robisz zakupy??
Ada, ja zawsze tyle rzeczy fajnych widziałam w necie ale zawsze jakoś nie klikałam. Ale to prawda, że jak się już raz kliknie to przepadasz 😁 .
09 maja 2010 17:07
Mia, jasne że przepada się na zawsze 😉  Wiadomo można się też naciąć ale szczerze mówiąc mnie się to wiele razy nie zdarzyło.
Ale nawet jeżeli się zdarzy to patrząc na całokształt wydawania w sieci a wydawania w sklepie to opłaca się.
Ada, Proszę Cię nie kuś! Dobrze chociaż, że większość ciuchów jakie mi się podobają znajduję na zagranicznych stronach. A to na razie wyższa szkoła jazdy i nie przekroczona przeze mnie granica 😁 . Na razie 😉
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
09 maja 2010 19:45
Kupiłam kaloszę, zaplaciłam 150 zł, ale są piękne  😵
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
10 maja 2010 16:24
Szary czaprak na allegro 🤔wirek:
10 maja 2010 17:51
Mia, wiesz w zakupach zagraniacznych mogą pomóc Ci re-voltowicze bo często ktoś coś zamawia 😉

A jak tak patrzyłam i patrzyłam na ten bilbord H&M z kostiumami że aż przeszłam się dzisiaj zobaczyć na żywo, wyszłam z nim:

i dodatkowo białą koszulką-bokserką z AEROSMITH  😍
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
10 maja 2010 18:00
-Bilety na Coke Live Music Festival  😅
- Spodenki Big Star:
o boze Niewidzialna jakie sliczne, jak ja bym chciala miec takie chude nozki zeby takie spodenki zalozyc 🤣
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
10 maja 2010 18:11
Ja też bym chciała mieć chude nóżki 😁
-frędzle na muchy
-branzoletki na występ 😎
kolejna boxerka  🤔wirek: 🤔wirek:

byłam na mieście, tyle rzeczy mi się podoba. a tu kase trzeba w telefon wpakować  👿
Przed chwilą sztyblety ;p
exploited- pokaż! 🤣
nie ma co pokazywać. kolejna czarna zwykła boxerka z prążkowanego materiału, bez żadnych ćwieczków, dupereli, nadruków. czysta. bo takie uwielbiam. tylko ostatnio oś mi się wydaje, że to już zaczyna robić się 'chorobliwie uwielbiam', a to chyba źle 😵 😂
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
11 maja 2010 08:26
Ada - śliczny  😍

Ja kupiłam kask dla Młodego i w niedzielę sezon rowerowy został rozpoczęty 🙂

No i jeszcze spodnie jeansowe i kurtkę z bluzą i bluzę, również dla niego.
A dla siebie jak zwykle nic :/
trampki converse w kolorze smurfowym 🤔wirek:
kask jabu delta plus równię dla męża. A dla mnie?  😤
asds   Life goes on...
11 maja 2010 16:43
- butelka schweepes Lemon

- 1 czaprak VS ES Super Light Cord Scarlet Red ( dla mnie wersja padowa i chili Eskadrona przy nim wysiada w przedbiegach  💘 )
asds pokaz go  😉 jak on jakosciowo wypada?
asds   Life goes on...
11 maja 2010 20:12
Misia, nie mam zdjecia niestety- na swojego czekam az przyjedzie od dystrybutora ES na PL.

Kupiłam tylko pod wpływem tego ze znajoma z stajni ma taki sam w wersji DL i po prostu przepadłam jak zobaczyłam go na jej koniu, a potem wymacałam w siodlarni- jets po prostu cudo!!! Jakościowo wykonanie mi też się bardzo podoba- a ta czerwień normalnie szał 🙂

Niestety ja na swojego musze z 2 tyg. zaczekac aż dojdzie;/ do Wawy.

cieciorka   kocioł bałkański
12 maja 2010 14:48
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się