http://www.photoblog.pl/ladyinga/59433716 To już chyba stało się modne
plus komentarz
"Hasło powstało już dziś . Wiec jestem kalectwem jeździectwa , mam uspokoić downa , oraz jestem żałosna i wiele , wiele innych .
Usłyszałam to od wspaniałych internetowych znawczyń koni i jeździectwa , które zamiast jeździć chodzą z końmi na sznurku .
Komentują moje filmiki na youtube a same nie mają ani jednego ? hmm . więc co jest grane ?
Zostałam opisana na forum . ; ) milutko - będę sławniejsza . Już wiem dlaczego takie statystyki mam na fbl-u .
Męczę konie i wogóle przezemnie to zaczną zdychać zaraz . No tak nie mięli się czego uczepić .
Ale w głębi serca jest mi trochę przykro , ponieważ chce coś zdziałać , pomóc , chce żeby było lepiej .
A co z tego ma ? ... nic ?
I jeszcze takie idiotki zbesztają równo czyjąś prace .
Może powinnam zamknąć się w sobie ? przestać jeździć ? nie męczyć biednych zwierząt ? i wogóle najlepiej skoczyć z krawężnika na głowe . ale nie ... będę was dalej zadręczać swoją osobą , żebyście kurwa mać mieli po kim jechać jak na necie wam się nudzić będzie .
I wiem , że nie powinnam jeździć ale tak bardzo kocham ten sport , że mimo choroby dam radę . I nie boję się o przyszłość .
Z pozdrowieniami ...Sikam na was !!!!"