No wlasnie moje wejscie na forum bylo huczne super i tego sie trzymaj, mozesz komentowac moje zachowanie na forum ale nie w zyciu prywatnym. Dlaczego spalila bys sie ze wstydu? Bo takie zdjecie? Nie mam kompleksow, moge wstawic lepsze na zawolanie.... Ale juz w ogole zarzucic mi wsadzanie syna na zrebola, gdzie kilka stron dalej widac jaka jestem przeciwniczka zlego traktowania zwierzat.
Na forum mozesz zarzucic mi wszystko, ale napewnio nie to ze jestem zla matka, zle zajmuje sie zwierzakami albo cokolwiek innego. Rozumiem gdy bys wpadla na sesje nagich zdjec, ale ja mam tez zycie poza konmi, naprawde nie smierdze tylko stajnia cos w tym zlego? 😁
wątek zamknięty
adrinna32 - chyba jesteś najbardziej znana na forum
wątek zamknięty
No nie kazdy musi byc Dodą. 😂 I najczesciej odwiedzana... 🏇
wątek zamknięty
Pacia to nie kolczyk w pepku, tylko w brzuchu. Pod pepkiem w skorze. Bleee 😁
wątek zamknięty
ona jest ze mną w klasie 🤣 aż żal się przyznawać 😉
do szkoły chodzi jak "panda" i z tym kolczykiem dzień w dzień "szpanuje"
wątek zamknięty
To taki wiek, ale dziwi mnie ze nauczyciele nie reaguja.
wątek zamknięty
żaden nauczyciel nie chce mieć doczynienia z jej rodzicami i nią samą 🙄
wątek zamknięty
Pacia to czemu sie dziwisz? Poprostu dziewczyna nie ma oparcia, robi co chce to taki wiek....
wątek zamknięty
A kolczyk zapewne DIY, nie sterylny, bez zachowania higieny robiony. 🙄 Bo z tego co mi wiadomo piercerzy nie chca się podejmować kolczykowania nieletnich bez zgody rodziców 😉
wątek zamknięty
Adrianno32: co miałaś na celu wstawiając tamto zdjęcie na nk?
wątek zamknięty
trzeba mieć min. 16 lat na zwykłe przekłucia i min. 18 na intymne. poniżej 16 lat tylko za zgodą rodzica 😉
wątek zamknięty
sama sobie zrobiła już yyy 4 w jednym uchu 3 w drugim w pępku i nawet na języku próbowała ale nie udałe jej się 😵
Ona poprostu "szpanuje" i zachowuje się jakby miała 18 lat 🤔 😵 🤔
wątek zamknięty
Moja kuzynka swoją córkę małolatę by chyba zatłukła jakby coś takiego zrobiła bez jej wiedzy 😵
wątek zamknięty
Teraz czekam aż moje zdjęcia wstawicie :]
wątek zamknięty
Do mnie do klasy chodziła taka dziewczyna zero wychowania, po 10 kolczyków w każdym uchu, po pewnym czasie wygoliła sobie włosy nad uszami i stawiała na żelu to co jej zostało. Jej 16 letni chłopak zrobił jej 3 kolczyki w brzuchu, jeden w języku i jeden w nosie. Oprócz tego oczywiście był alkohol i papierosy. Dwa razy wylądowała w szpitalu z przedawkowania któregoś z narkotyków w końcu ją ze szkoły wyrzucili. Szkoda dziewczyny bo bardzo fajna i mogłaby być normalna a tak to zniszczyła sobie życie w wieku 14 lat..
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/arcticshewolf/65137120/tongue-web.html 😲Dziewczyna ze sceny Cyber Goth. Oni tak wygladaja, tak sie ubieraja, takie fryzury lubia. Ze szokuje? Co z tego?
Aragorniasta Ja za czasow punkowych tez nosilam irokeza, uszy pelne kolczykow, kolorowe spodnie, glany i inne wesole akcesoria 😉 Mimo to wyszlam na ludzi 😉
wątek zamknięty
Anka ja Ci powiem co jest nie tak, to jest inne! Ludzie czesto zadroszcza nie mowie e akurat punka ale roznych reczy. Sami sie nie odwaza albo nie ciekawie wygladaja, ale beda gadac zobacz jak to wyglada. Sa tylko szarymi ludkami. Ja tak mialam bo bardzo lubilam sie inaczej ubierac, czesto slyszalam rozniste opinie. 🤔wirek:
wątek zamknięty
[quote author=Northern_Star link=topic=1320.msg579158#msg579158 date=1273241541]
http://www.photoblog.pl/xronix/65092273/choco-oko.html - to chłopak.
[/quote]
Roni, szanowany wśród piercerów itp..Nawet w Rozmowach w toku był 😉
wątek zamknięty
Yyy, z tym tatuażem w oku już zdeka przesadził.... x.x
wątek zamknięty
Dla mnie większośc tego to 'przesadził' 😉
wątek zamknięty
Cóz widać lubi na siebie zwracać uwagę 😁
wątek zamknięty
tak zwrocici jak oslepnie i bedzie mial galke oczna za mgla. Lubie innosc ale to jest debili. 🤔wirek:zm
wątek zamknięty
Tatuaże na ciele- ok, jestem tolerancyjna, choc sama bym sobie tego nie zrobiła...
Ale w oku/na oku? Eee czy on nie boi się, że zacznie to mu się paprać i doprowadzi do jakichś poważniejszych problemów typu zakażenia?
wątek zamknięty
Z tym zaszywaniem ust spotkałam się juz kilkakrotnie i jak dla mnie to-co kto lubi 😉
wątek zamknięty