Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)

Cierpieniewiele nastolatek i nie tylko robi sobie zdjęcia do lustra np ja tez i co to znak,ze jestem pusta itd?Co do zdjec 13 z alko to akurat żal 😉 podobnie tej z wywalonymi cyckami.

no ale nie zakładasz bluzki z dekoltem i robisz zdjęcia od góry, by pokazywać cycki 🙂
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
06 maja 2010 18:32
No tak to nie 😉 swój rozum mam,a nawet gdybym zrobiła coś takiego to mam na tyle oleju w głowie,że nie pokazałabym tego w internecie
wątek zamknięty
no i właśnie tym się różnisz od tych dziewczyn kochana  :kwiatek:
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
06 maja 2010 19:32
Na szczęście  :kwiatek: a wgl jak Ty znajdujesz te fotoblogi ? 😀
wątek zamknięty
ja to znajduję wchodząc po prostu na stronę fotoblog.pl i tam są ostatnio dodane, i tam przeglądam fotki :P
patrzcie na to  🤔  😵 

http://3.bp.blogspot.com/_w5A-cRC6zKM/SRbX-5X37cI/AAAAAAAAAj0/5OnwbY7KnVI/s400/Obrazek+4.png
co w tym kur.. śmiesznego!  😤

masakra co to się dzieje z tymi ludźmi  🤔
wątek zamknięty
Ulena   Sky is the limit!
06 maja 2010 20:24
Do ku*** i idiotów zdążyłam się już przyzwyczaić bo stanowią znaczny odsetek naszego społeczeństwa ale zabawa kosztem zwierząt:
to już totalne dno.
http://3.bp.blogspot.com/_w5A-cRC6zKM/SRbX-5X37cI/AAAAAAAAAj0/5OnwbY7KnVI/s400/Obrazek+4.png

Edit: Chess, weszłam🙂 coś tam zaczęłam modzić z cytowaniem postu trot i tak to się objawiło. Przepraszam, poprawilam🙂
wątek zamknięty
Tak cieżko wejść w link w poście wyżej?
wątek zamknięty
Na szczęście  :kwiatek: a wgl jak Ty znajdujesz te fotoblogi ? 😀

najczęściej patrzę na osoby co mnie komentują i one mają takich znajomych właśnie  😵
wątek zamknięty
wątek zamknięty
http://nasza-klasa.pl/profile/20543570/gallery/47 <-- Bez komentarza 😵

akurat jadłam śniadanko  🤬
wątek zamknięty
to adrianna32 z naszego forum
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
07 maja 2010 11:46
Cierp1enie, Serio mówisz? 🤔
To tym bardziej nie zmienię zdania na temat jej osoby 😵 😂
wątek zamknięty
no serio serio zobaczcie sobie całą galerię 🙂
wątek zamknięty
07 maja 2010 11:55
http://nasza-klasa.pl/profile/20543570/gallery/73 Ile ma ten kn? Wydaje mi się, ze młodziutki jeszcze..
wątek zamknięty
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
07 maja 2010 12:08
To jest kucyk ma 7 lat!!!
A widze ze cos sie komus nie podoba, w gosciach widzialam za duzo koniarzy, od razu pomyslalam zeby sobie odwiedzic ten watek.  😂 Coz sie wam nie podoba? To moj chlop wiec nie wiem?  😜
wątek zamknięty
adrianna, ja chcialabym nie odnosic sie do wstawionego tu zdjecia, tylko do dwoch z Twoich zareczyn - dziewczyno jak Ty ladnie, naturalnie wygladalas! Stanowczo powinnas wrocic do bardziej naturalnego odcieniu blondu!
wątek zamknięty
Ale jaja 😀
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:17
sienka mialam taki kolor poniewaz mialam strasznie zniszczone wlosy. Poza tym ja cale zycie mialam platynowy kolor, naprwde i nie czuje sie dobrze w ciemnych wlosach. Z reszta moj tez nie lubi ciemnuych. Ale dziekuje.  😜

Nie chcialam ostatnio sama wrzucic swojego profilu, ale nie myslalam ze ktos go wrzuci za mnie.  😁 Stanowczo za duzo koniarzy....  😂
wątek zamknięty
adrianna32- teraz wiesz, która to ja 🙂 dodałam Ci kilka komentarzy
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:23
zaprosilas mnie do znajomych??? My sweety...  😁  :kwiatek: Ale jajca ej laski co tak ucichlo?  😁
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:26
adrianna32, Myślałam, ze jesteś starsza, a ty w moim wieku 🤔wirek:
Cóż... 😁
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:30
Notarialna powiedzmy sobie jedno! Do mojej pisowni na forum mozesz sie czepiac ty i inni, do tego co wiem na temat koni rowniez. Ale to tyle.
To co powiedzialas ze nie zmienisz zdania na moj temat jest conajmniej ponizej poziomu wiesz dlaczego? Bo to jest moje zycie prywatne, to jakie mam zdjecie z MOIM facetem nie ma nic wspolnego z tym forum, nie przeginaj. Pokazujecie sie wszystkie jak swietojebliwe, nie raz wasze blogi byly na tym forum, zaraz po tym usuwalyscie zdjecia. A mnie bedziecie komentowac? No please.....  😵
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/arcticshewolf/65137120/tongue-web.html  😲
adrianna a mi się strasznie podobają fotki ze  ślubu  😀
wątek zamknięty
A mi się najbardziej podoba fotka adrianny w obstawie amstaffów  😍

to teraz się ujawniłam i posypały się zaproszenia na nk  😎 dzięki laski  :kwiatek:
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:41
YYYYYYYYY ochydne zdjecie.
Alabamka to nie ze slubu, oszalalas? zareczyny.... No i 5 miesiac ciazy  😁
No wlasnie, a jak bys sie nie ujawnila..... Zobaczyli bysmy kiedy kochane kolezanki napisaly by o Tobie. No i jeszcze mi zarzucic sadzanei dziecka na za mlodego kuca, brakowalo jeszcze nazwania mnie wyrodna matka. Cierp1enie nie musialas mowic e to ja, chetnie bym poczytala.  😎
wątek zamknięty
mi się podoba i to z zaręczyn też. Jeszcze kilka ładnych masz z synkiem jednym i synkiem koniowym 😀
wątek zamknięty
z amstaffami najlepsze zdjecie,pieknie wygladalas,powinnas do tego wrocic, i apropo masz piekny usmiech
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:45
Mowcie dziewczynki, na zamowienie wstawie wam wiecej lepszych moich zdjec. Ze specjalna dedykacja. Ja sie nie mam czego wstydzic.    😂
Kot dziekuje

Apropos ile teraz komplementow, gdzie ta zla kobieta sie podziala? Niemoralna, no i sadzajaca dziecko na zrebola?  🙇
wątek zamknięty
A mi się najbardziej podoba fotka adrianny w obstawie amstaffów  😍

to teraz się ujawniłam i posypały się zaproszenia na nk  😎 dzięki laski  :kwiatek:

proszę  😁YYYYYYYYY ochydne zdjecie.
Alabamka to nie ze slubu, oszalalas? zareczyny.... No i 5 miesiac ciazy  😁
No wlasnie, a jak bys sie nie ujawnila..... Zobaczyli bysmy kiedy kochane kolezanki napisaly by o Tobie. No i jeszcze mi zarzucic sadzanei dziecka na za mlodego kuca, brakowalo jeszcze nazwania mnie wyrodna matka. Cierp1enie nie musialas mowic e to ja, chetnie bym poczytala.  😎
Nie wiedziałam  😀
wątek zamknięty
07 maja 2010 12:50
adrianna32, Cóz nie powinnaś się wkurzać teraz na nas i na nasze zdanie. Twoje wejście na forum było jednym z najbardziej spektakularnych i hucznych jakie miało miejsce 😉
Za bardzo się emocjonujesz, zamiast to przyjąć spokojnie, z godnością to się nakręcasz jeszcze bardziej. Dziwisz się wtedy  dlaczego ludzie tak na Ciebie reagują? No sorry, ja bym w tym momencie spłonęła ze wstydu.

Dobra rada: Nie nakręcaj się, nie piszcz jak rozhisteryzowana nastolatka. pokaż, ze stać cię na nieco więcej opanowania 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.