bo zawiesiłem zabawę w hodowlę na jakiś czas, zostały mi na stajni wołki, a te nie chcą rodzić 😉 za to kobyłka kiepsko oceniona w Gnieźnie robi karierę we Francji 🏇 jednak jeśli dam radę czasowo to wpadnę popatrzeć
za to kobyłka kiepsko oceniona w Gnieźnie robi karierę we Francji 🏇
hihi... to tez zam 🙂 bylam kiedys kiedys z jedna z naszych najlepszych klaczy w Sielinku. Klacz ta dostala premie zrebieca i premie okregowa zw. hol. a w Sielinku.. byla 7-ma 🙂 No coz brak slow.. Ale ja to bardziej treningowo traktuje dla moich konia
Ja się wybieram ze swoją klaczką i mój chłopak ze swoim Ogierkiem..Condina możesz powiedzic coś więcej jak to wygląda w Gnieźnie? Premiowanie to tak jak na wystawie wygląda?
na starym forum byl takze ten watek i nawet fajne zdjecia byly 🙂
Oczywiscie jest podzial na kat. wiekowe i na plec. Chodzi sie w kolko przed komisja i podczas oceny oni ustawiaja ci tak, aby zwyciesca byl z przodu, czyli mowi koni z numerem X proszony jest o przejscie przed konia z Nr. Y itp 🙂 ... i jak masz farta to jestes na samym przedzie 🙂
a ja mam pytanie czy na takie premiowanie trzeba się jakoś zgłosić jak na zawody? Czy mógłby ktoś dokładniej opisać jak to wygląda i ile trwa? bo ja 🤦 jestem a na stronie pzhk nie mogę nic znaleźć
II miejsce w klaczkach jednorocznych 😅 (a stawka była duża - 19 koni) więc nie mogę wyjść z zachwytu nad moim dzieciorem. Mój chłopak został pochwalony za najlepszą prezentację więc w ogóle puchniemy z dumy. Po szkole wrzucę zdjęcia małej, jeśli jesteście zainteresowani 🙂
Nie myślałam, że pójdzie aż tak dobrze. Jestem dumna, dumna, dumna!
MOja w tej samej klasie miejsce 10:P Contessa🙂 Atea widziałam Cie w stajni🙂
Wrażenia dobre tylko szkoda że taka pogoda no i przez to podłoże bardzo bardzo błotniste, ale fajne przeżycie, zadowolona z konia bo sie spisał był grzeczny🙂