Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

slojma - a jaka radość była  😜 dziewczyny też się załapały, mam ponad 700 zdjęć  😁 Filuś już bardzo ładnie przytył (choć jeszcze trochę się przyda  😀), a resztki zimówki ma już w zasadzie na brzuchu  😅
wątek zamknięty
More:D   To moje życie !!:D
02 maja 2010 09:31
siwaaa94 Wspaniały siwek  💘

Kasija obłędny !!! 😍  🤔zok: nie widziałam jeszcze takiego pięknego siwusia !
wątek zamknięty
Maniek - dziękuje 🙂 a jeżdże na wielokrążku, bo miałam problemy z zatrzymaniem w terenie jak jeździłam na zwykłym. Wielokrążek mnie poratował i teraz nie musze się już z nia szarpać 🙂

galopada_ - lepiej wyższy niż za niski 😉 małopalaki są super 🙂 moja jest półkrwi małopolką, ale wygląd odziedziczyła po folblucie  😀

erieen - śliczny siwek 🙂 może jakieś zdjęcia w całej okazałości?? 😉
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
02 maja 2010 11:08
karolinag4- Właśnie widzę na zdjęciach, że radośnie biegają dzieciaki. Zobaczysz za jakiś czas Filuś będzie miał brzusio 🤣
Klika zdjęć moich bab dzięki karolinag4  :kwiatek:
wątek zamknięty
Mój 18-latek  😍

Sorry za ilość  😡
i jeszcze mój jednorożec  😉, trochę brudna, wiem, ale za zimno jeszcze było na kąpiel po całości:
wątek zamknięty
Azbuka piękny ten Twój 18-latek  👍

Dzionka Ty nie masz za dużego tego siodełka?
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
02 maja 2010 12:52

W koncu przytyta Grota 🏇
wątek zamknięty
Śledziowaty 1 moja😀

nasze skoki od tygodnia , bo ja wyjechałam

nasza pierwsza wysokość 110cm

portrety

padokowanie

przepraszam , za ilość
wątek zamknięty
angelika koń piękny, ale jaki jest cel skakania coraz wyżej skoro ewidentnie stoisz na palcach? Wiem, że to nie interpretacja, ja na skokach znam się średnio, jednak obrazek nie jest przyjemny. Z ciekawości pytam, jako że off top chętnie na pw  :kwiatek:
wątek zamknięty
hate me! Angelika jeździ z instruktorem, więc ustawianie czegokolwiek do instruktora należy 😉 Angelika napisała, że miała przerwę, zresztą 110 to nie jest jakaś ogromna przeszkoda, na czymś trzeba się uczyć. 😉
wątek zamknięty
darolga, Asik  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Manta, dzięki🙂 oczywiście przekażę😀 ale tylko jabłko, nie informacje, że w błocie mu do pyska:P

galopada_, łaaaa! ale on wielki!😀 gratuluję udanego przewieszania i trzymam kciuki za wsiadanie🙂 ale to zleciało...!

deborah, WYMIATACIE!!!😀

okwiat, nie skomentuje:P hehehe😀

arivle, no niestety... to się nazywa Horse Extreme Makeover!😀

burbona, ale Ty masz dłuuugie nogi! I chyba strasznie wysoka jesteś?:> albo koń nieduży🙂 napisz o Was coś więcej😉

Blondek, jestem Waszą mega fanką!😀 a o Haflingerze marzę nadal i kiedyś będę miała - nie ma innej opcji:P dawaj jak najwięcej zdjęc😉

a teraz jeszcze trochę piątkowej Lorrie😀

mokra włoszka:

kłusik po ujeżdżalni:

i już na pastwisku:

i parę stwierdzeń po piątku:
- już wiem za co tyle kasy się płaci, gdy się kupuje AQH - mają niesaomwite charaktery!!😀
- nie mogę się doczekać początków pracy z małą - jak z siodła będzie tak łapać jak z ziemi to będzie bosko😀

a na koniec całe stadko, na pastwisku, widziane spod stajni🙂
wątek zamknięty
ja jakoś nie jestem zwolenniczką skakania wyżej jeśli jeździec wygląda rozpaczliwie  😉 i o życie walczy. Ale konik śliczny!  😍 a jak sie błyszczy  💘
wątek zamknięty
Zairka śliczna, a ile much już jest 🙂
Azbuka ślicznie to już troszkę latek ma, ale nie wygląda na tyle 🙂
Dzionka śliczny ten twój konik, dawaj więcej fot ; )

Mam nadzieje, że konik się spodoba 😉

wątek zamknięty
Breva - jestem dość wysoka 166, ale też bardzo szczupła i dlatego pewnie moje nogi wydają się takie dłuuugie 🤔 i jeszcze jeździłam na bardzo krótkich strzemionach, bo koleżanka mi lekcji udzielała 🙂 a Burbona ma 161, więc aż taka niska nie jest 🙂 jestem jej właścicielką od prawie roku 🙂 rasa SP (po śl. xx, od xo), ale wygląda jak xx 🙂 Dużo pracy z nią miałam na samym początku, bo kupiłam ją z rekreacji, ale już się dogadujemy 🙂
A Twoja kasztanka cudna po prostu!! 🙂 od zawsze mi się podobały kasztany, ale jakoś z żadnym nigdy nie miałam bliskiego kontaktu 😉
wątek zamknięty
Burbona no ładny ten twój koni, a wcześniej pisałam, ale może nie widziałaś na jakim wędzidle jeździsz, bo na zdjęciach nie widać?
wątek zamknięty
Maniek Odpisałam Ci prędzej 😉 dziękuję jeszcze raz  :kwiatek: Jeżdżę na wielokrążku, bo jak jeździłam na zwykłym, to miałam problemy z zatrzymaniem w terenie. Teraz jest dużo lepiej, bo nie muszę się szarpać z nią, a i ona się lepiej sprawuje na wielkorążku 🙂
wątek zamknięty
Breva dziękować, dziękować, strasznie miło słyszeć  :kwiatek: Mam nadzieję, że Twoje marzenie się spełni, a hafly to fakt - świetne koniska  😀

Twoja ruda boska  😜 A co do AQH to się pod tym podpisuje, mamy jednego u nas i ma naprawdę fajny charakter 🙂 Powodzenia w pracy z kobyłką  :kwiatek:
wątek zamknięty

🏇
wątek zamknięty
angelika przecudowna maść, moja wymarzona zaraz obok brudnego kasztana. cudo! bardzo fajna konina i rozczuliło mnie zaangażowanie instruktorki przy pokonywaniu 110 😉 😅 😅 powodzenia w kicaniu, jeszcze raz koń przecudny.

maniek bardzo fajnie razem wyglądacie,chłopak taka przytulanka. 😁
wątek zamknięty
maniek ładny konik, sprawia wrażenie zadowolonego z jazdy😉
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
02 maja 2010 16:11
Aroid twój koń strasznie mi przypomina moją kobyłę, szczególnie na pierwszym zdjęciu 🙂
Maniek, Moneta wyladniała ostatnio  😁
Breva, masz racje AQH są fantastyczne! Powodzenia w pracy z młodą, macie jakieś konkretne plany na przyszłość?
Angelika, koń ma świetną maść  😜

Aktualnie:

I jeszcze przed kontuzją, jak Ruda była w treningu:

wątek zamknięty
Skromnie mały kucyk  😡

wątek zamknięty
More:D   To moje życie !!:D
02 maja 2010 16:24
arivle śliczna ,a co się jej stało z nóżką ?
wątek zamknięty
02 maja 2010 16:29
More😀 krwiak/ wylew. Ale już powoli wracamy do pracy  😅
wątek zamknięty
Romka, a cóż to za arabstwo? :>
wątek zamknięty
wałach Hornet po Endel od Heroldia . Mały poczciwy konik  😉
wątek zamknięty
Arivel dziękuje ; ) no teraz jakoś wyjaśniała i jakaś zgrabniejsza się wydaje. :kwiatek:

Ruda cudna oh te wasze kasztanki ; )

Little no nawet mi spodobała się ta jazda w tedy ; ) dziękuje

Romka1o1
cudny kucyk : )
Aroid piękny koń widać taką elastyczność i delikatność w kłusie ; ) chyba ma miękkie pęciny albo mi się wydaje?
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
02 maja 2010 17:02
darolga, dzięki. :kwiatek:

angelika04, ciasteczko! 😜

arivle, piękne zdjęcia. 😀
wątek zamknięty
02 maja 2010 17:37
Pursat, Maniek, More😀, dziękuję  :kwiatek:
Mam jeszcze takie boksowe, ale chyba już wstawiałam:
wątek zamknięty
Te kasztany mają w sobie coś.... 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.