Najpierw zdębiałam, nie wiedziałam co powiedzieć, a potem zaczęłam rechotać jak głupia 🤔wirek: Chociaż ten film bardziej niesmaczny jak śmieszny 🤔wirek:
Już z dwojga złego wolę H3F. Ale nie trawię takiego humoru. 😉 jakiś taki prostacki jest dla mnie. Chyba największy rechot powodowały u mnie piszczące 'króliki' 🤔wirek:
oglądałam ten film nawet było dośc głosno na ten temat. na programie Animal Planet był reportaż wypowiadali sie specialiści od zachowań zwierząt a zawodowi kamerzyści którzy zajmują się kręceniem dzikich zwierząt to sie wypowiadali że oni spędzaja mnóstwo czasu w buszu i nie jeden chciałby mieć takie szczęści żeby nakręcić takie cudo(jak to jeden z nich powiedział) 🙂
cały czas jestem pod wrażeniem... Na każdy piknik lotniczy czekam jak na szpilkach,a oglądając mam gęsią skórkę 😁 Zobaczyć na żywo to niesamowite przezycie i jeszcze muzyka idealnie zgrana do lotu...
a mnie to z gołymi chłopaczkami ubawiło 😁 może jestem żałosna😉 szukam reklamy jakiegoś samochodu(za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jakiego)- kobieta przyjeżdża nowym samochodem pod dom, wysiada, podchodzi mężczyzna, obchodzi samochód ogląda po czym "kopie" w oponę, a kobieta mu oddaje. bardzo stara reklama... byłabym wdzięczna 🙇