Stajnie na Śląsku

Chciałabym się dowiedzieć czy byłby ktoś zainteresowany rajdem 1dniomwym na terenie Śląska??
Ja była bym zainteresowana 🙂🙂 Ale gdzie dokłądnie?
Imielin- okolice Katowic/Mysłowic/Sosnowca.
a ze swoim koniem tak?
Hej 🙂 Jestem tu nowa  😉 Szukam stajni dla mojego małolata... najlepiej blisko Cieszyna. Nie mam dużych wymagań, przynajmniej tak mi się wydaje. Sprzątanie boksów codziennie, siano do woli, codzienne pastwiska i dobrzy ludzie na miejscu ^^. Owsa mi nie trzeba bo karmię gotową paszą 😉 Przydałoby się żebym mogła na miejscu uczyć się jazdy konnej ale nie jest to warunek. A, i mój koń to dwulatek więc mile widziane towarzystwo innych kopytnych. Teraz stoję prawie w Żywcu więc mam strasznie daleko szczególnie że samochodu nie mam i tłukę się wszędzie autobusami  🤔
Possejdonka  a co to za stajnia w Zebrzydowicach o której piszesz ? Jest tam pensjonat może  👀 ? Miałabym blisko  😜
blad
skoro tak, to może ja byłabym zainteresowana? właśnie chodziło mi o to, żeby nie ze swoją, bo moja się nie nadaje z uwagi na swój nerwowy charakter w terenie . ( ; a kiedy miałby się odbyć taki rajd?
Właśnie chciałam się rozejrzeć 👀 jakie będzie zainteresowanie, jeśli zebrałoby się parę osób to w okolicach czerwca.Dokładna data jest jeszcze do dogadania.
edit:
osobom zainteresowanym podaję nr.tel 506333438
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
28 kwietnia 2010 09:35
HEj czy ktoś z was zna Karine Grabowska???
ponoc ostatnia dawała konia w trening do stajni w ktorej ma konie equi.dream jezlei ktos moze mi pomoc bardzoe prosze o kontakt na PW :kwiatek:
SPRAWA bardzo nie fajna i pilna :kwiatek:
Witam wszystkich forumowiczów
Ma ktos wiadomosci na temat stajni na jamnej w mikolowie bo slyszalam ze zmienili sie tam wlasciciele i ponoc jest fajnie?
Konik na Jamnej są dwie stajnie, o którą Ci chodzi?
Ja mam doświadczenia z panią Dorotą i mogę powiedzieć, że to same pozytywy 🙂 już nie wspominając o super terenach.
chodzi mi o tą stajnie na dole.  Z "PANIĄ" Dorotą mam raczej niemiłe doświadczenia ale te uwagi zostawię sobie dla siebie.
Wiem że coś się zaczyna dziać na tej starej stajni.  Jakby ktoś był w pobliżu to niech zerknie i da znać.
ElMadziarra   Mam zaświadczenie!
29 kwietnia 2010 09:56
Tak od marca zmienił się dzierżawca Jamnej. Czy na lepsze ❓ 🙄 Czas pokaże, mam nadzieję, że tak, bo życzę temu miejscu jak najlepiej, jednak dziwi mnie, że wybór padł akurat na tą, a nie inną osobę.

Jeśli chcesz więcej informacji, to pisz na PW, gdy będę miała chwilę, to Ci opisze jak się sprawy mają, bo nie chcę tego wszystkiego wywlekać na forum.
Też chętnie bym się wybrała na dół na jamnej 🙂 u p. Doroty bywam i jest super 😉
edit:
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] REKLAMA !
czy ktoś cos wie o nowo powstałej stajni w katowicach??  👀

Powoli zaczynam rozglądać się za nową stajnią. Stajnia musi mieć spełnionych kilka warunków: do 30 minut od Katowic,  przestronne, czyste boksy, plac treningowy, hala, padoki, myjka, częsta wymiana ściółki. Jakieś propozycje?
Nie znam stajni z hala w okolicach katowic...
mtl   I M Equestrian
09 maja 2010 15:48
sk arabka : mysłowice - dziećkowice z halą
skj purus : mysłowice z halą (namiot)
Purus ma namiot,a Arabka to nie 30 min a 60min od centrum katowic jeżeli nie ma korków.
mtl, dzięki  :kwiatek:, arabke znam, a coś więcej o purudie-z własnych doświadczeń, bo stronę internetową widziałam  😀
a o tej katowicach? ktoś widział? ktoś słyszał? to podobno jakies dziewczyny, które kiedyś w żywcu jeździły
a stajnia Aura?  http://stajniaaura.pl/
powiem, że raz jadąc do katowic na rowerze trafiliśmy do niej przez przypadek i zrobiła na mnie fajne wrażenie .  jest jakieś kilkanaście km od katowic... oferta na stronie  . jej położenie w lesie mnie zachwyca .
mtl   I M Equestrian
09 maja 2010 23:56
mała mi pw  😉
W najblizszych miesiacach bede bardzo czesto w Tychach..docelowo tam zamieszkam..i chcialam zapytac jakie stajnie polecacie w okolicy Tych( powiedzmy do 20-tu km)?
Szukam stajni pensjonatowej dla mojego małolata, z dobra opieką i pastwiskami oraz innej stajni( badz 2 w jednym..choc nie sadze, zeby sie tak zlozylo), gdzie mozna cos wydzierzawic badz wziasc konie w trening?
Nie zakrzyczcie mnie, prosze, bo ja zupelnie nie znam okolicy( tylko jeden adres w Tychach..no moze wiem jeszcze gdzie jest OBI i McDonalds 🙂 )
Z gory dziekuje  :kwiatek:  :kwiatek:  :kwiatek:  🙇

PS: Jesli ktos ma jakies fotki i mogłby wstawic..bylo by cudownie  :kwiatek:
AleksandraAlicja   Naturalny pingwin w kowbojkach ;-)
16 maja 2010 13:20
Kto zna/jeździ w JKS Equierso? Jakieś opinie proszę  :kwiatek:
Ja znam, a jesteś zainteresowana jako pensjonariuszka czy szukasz miejsca do jazdy? 🙂
Z ciekawości: gdzie się znajduje ta stajnia? Bo pierwszy raz słyszę 😉
Do klubu należą dwie stajnie w Jastrzębiu Zdroju. Konie mają bardzo dobre warunki, czyściutko w boksach, są dobrze karmione, padokowane. W obu stajniach z tego co wiem, jest rekreacja.
Jedna z tych stajni należy do mojej odwiecznej znajomej, która ma świetne podejście do koni 🙂
Więcej może na www.equiverso.pl 🙂
czy ta stajnia w Borynii to jest u Gotowieckiej?  ( ;
Andre   I am who I am
16 maja 2010 18:18
AleksandraAlicja,  ja jestem tam w klubie 🙂 Tak to stajnia od Anny Gotowieckiej 🙂 Na pensjonat nie mają wolnych miejsc jak na razie ( z resztą nawet gdyby się coś zwolniło to mają już w kolejce chętnych na boksy). Jazdy rekreacyjne również prowadzą 🙂 Mogę podać namiary i stronę www naszego klubu 🙂
za każdym razem jak koło niej przejeżdżam to wzdycham . gdybym nie miała przydomowej stajni, to  chyba biłabym się o miejsce tam . 🙂😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się