Niedługo do LO(a może i nie...)
jee! Zmienili te z fasolą, dałam tą samą odpowiedź czyli niedobór tlenku węgla(IV) 😅 hura ja, jak na razie wszystko dobrze 🏇
edit eee już z zad 9 źle :/ dałam 4 i 1 a miało być 3,4,5
Zad. 5.
W którym zestawie uporządkowano nazwy węgli kopalnych zgodnie z geologicznym czasem ich powstania (od najstarszego do najmłodszego)?
u mnie się kłania czytanie ze zrozumieniem . ; / no cóż, miałabym dobrze ale na odwrót . ; /
egzamin gimnazjalny 2/3 czyli zadania o węglu i radioaktywnych biedronkach, które będą mi się śniły po nocach !
- muszę podziękować nauczycielowi, że nie przerobił z nami radioaktywności i przez niego strzelałam na egzaminie, którego wyniki będą dla mnie BARDZO, BARDZO WAŻNE !
i nie obchodzi mnie, że tego można było się domyślić. ja to powinnam umieć. Trzeba było najpierw przerobić całą książkę a potem przez 3 tygodnie powtarzać gówna i gówienka
nie zrobiłam tego z Talesa.
po prostu do 125 metrów dodałam te 13 🤣
ale dzisiaj przynajmniej wszystko dobrze przeczytałam 😉
ogólnie mam nadzieję, że obniżą progi, bo będzie poracha xD
liczę na jakieś 44 human i 34-38 mat.
PS w zadnaiu z czajnikiem zrobiłam 8,4 minuty .... POMYLIŁAM SIĘ W DZIELENIU A ZADANIE Z FIZYKI MIAŁAM DOBRZE !!!
NIe jestem aż taka tępa z tego beznadzienego przedmiotu, który nigdzie w życiu mi się nie przyda ! =D
Dlaczego w każdym województwie oceny są inaczej punktowane?
W warszawie są strasznie mało, nigdzie mnie nie przyjmą
O słowaku mogę zapomnieć, a wydawało mi się że jesli próg to 130, to jak z testu bd mieć około 80 to będę miała 156 i dostanę się no problem. Tia.. teraz te 80 to troszke nierealne
Ludzie, masakraaaaaaaaaa 😵 Podsumowaliśmy to tak:
Rocznik '94 - i w zawodówkach brakuje miejsca
😵
Wilejka - ja tak samo źle podzieliłam fizykę, i tak samo dałam 8 minut i 4s. Ale za to chyba tylko jeden pkt. w dół polecimy, no nie ? Bo wzór, dane, i obliczenia dobrze mamy, tylko wynik nie ten ;d
16/25 z zamkniętych, parę otwartych za 2, lub dwa punkty ok, reszta do połowy dobrze ... Modle się o 27 pkt!
Wam też się wydaje, ze się z tego mała afera zrobi ?
tak ps. jak usłyszałam o dziewczynie, która się popłakała bo ma z tego tylko 47/50 to aż mnie szlag zaczął trafiać. Do Częstochowy na kolanach powinna iść!
Ej te testy to jakieś przegięcie ...
Human
- streściłam zły tekst
- nie wiem ile będę miała za rozprawkę i WOS
- 2 albo 3 mam źle (w tym ,że o tym Okulickim np. się w ogóle nie uczyliśmy mamy to dopiero za ok.6 lekcji )
Ścisłe
- nie zrobiłam z Talesa napisałam tylko 12m
- w ogóle nie przerabialiśmy w szkole radioaktywności o.O nic 0 !
- dużo błędów w zamkniętych
- źle policzyłam dwa zad za 3 pkt (1.wzięłam 45% zamiast 35 , 2.Pomnożyłam zamiast podzielić)
Podsumowując chciałam mieć 45(H)+40(Ś) teraz liczę ,żeby cudem mieć 40(H)+35(Ś) ;/
Trolinka, a gdzie się wybierasz? (z tego co się orientuję to z krk jesteś? 🙂 )
No chciałam do 10 ale teraz już nie wiem... może 13 ? a ty?
Ja jestem bardzo happy 💃
Ze ścisłych przedmiotów jestem osłem, ale pomyliłam się w niewielu. W 3 - zaznaczyłam niedobór tlenu, w 13 - zaznaczyłam ozon (nie wiem skąd mi taka durnota do łba strzeliła) i w 24 coś nakręciłam.
Czyli 22/25 z zamkniętych!To więcej niż na próbnych w ogóle (21 punktów miałam.... xD)
W zadaniu 28 policzyłam, że woda gotuje się 1 godzinę i 24 minuty 😂 a w 30 policzyłam z diabli wiedzą czego i mi kosmiczne odległości powychodziły. W 32 opisałam tą teorię i jakieś obliczenia miałam, nie wiem, może zaliczą... W 36 też po swojemu cośtam napisałam.
A tak poza tym wszystko dobrze!
Trolinka, chciałam do 7... Ale poszły mi dość kiepsko testy. Pewnie będę celowała właśnie w 10, albo nie wiem gdzie.
21/25 😅 te z radioaktywności miałam dobrze a też tego nie przerabialiśmy. W tym pierwszym jakoś mi się skojarzyło że biedronki zjadają mszyce i to mi jedyne pasowało a drugie strzelałam 😉
do osob z Krakowa: byle nie do XV 😀
do osób z Krakowa: byle nie do VII 😎
masakra! mam 15\25 pkt z zamkniętych!
otwarte-totalna porażka!
zamknięte - na pewno 19 dobrze
co do jednej odpowiedzi to w końcu nie wiem, co zaznaczyłam 😀
o rany 😲
o nie bardzo, bardzo, bardzo źle mi poszło 😕
[sup]9 odpowiedzi źle w zamknietych 😵[/sup]
Liczę na jakieś 37 ze ścisłych.
Po dzisiejszym dniu boję się angielskiego...
Może lepiej powtórzy jak jest 'radioaktywny' po angielsku 😉 Kto wie co im strzeli do głowy.
Honey, dlaczego nie polecasz VII LO?
Tak sobie czytam co piszecie i się cholernie cieszę, że mam te testy za sobą 😉
Btw liczy się w tym roku angielski do ogólnej punktacji?
Nie liczy. rany jak bede miala 25 z matmy to chyba pierwszy raz od nie wiadomo ilu lat sie pomodle 😁
Ano, bo to moja szkoła ;] Nie jest powalająco, a dostawały się osoby naprawdę ze średnimi wynikami w nauce od ok 145 pkt.
Polecam jeżeli ktoś planuje profil biologiczno - chemiczny, mam naprawdę świetną biologiczkę i na tym koniec 😉
Ja sprawdziłam odpowiedzi i jeśli dobrze pamiętam co pisałam i sprawdzający policzy mi pkt tak jak policzyłam to powinnam mieć z dzisiejszego jakieś 44 pkt 🙂 Z humana mam nadzieję na 40, bo coś go skiepściłam 🤔 a jutrem się w ogóle nie przejmuję, z angielskiego jestem kiepska, bo nigdy mi się go uczyć nie chciało ;P
edit:

😁
honey, a mat-geo? Kurcze chciałam tam iść ze względu na położenie. I słyszałam, że to dość dobra szkoła.
Możesz coś więcej? :kwiatek:
Łosiowa ty się może lepiej nie wypowiadaj :P Mam nadzieję ,że obniżą progi ... ewentualnie druga rekrutacja ? A mi to pytanie z mszycami tak nie pasi ... zresztą jak cały ten test ;/ ale nie ważne on tylko w sumie do wyboru szkoły jest nikt nigdy nie będzie sprawdzał jaki miałam wynik z niego... postaram się po prostu zapomnieć . A co do biedronek i mszyc : Nie sądzicie ,że gdyby napromieniowane biedronki zjadały by napromieniowane mszyce to byly by więcej napromieniowane niż mszyce?
Z tego, co piszecie to wynika, że to baaardzo dobrze, że nie musiałam pisac mat-przyr 😵 Wczoraj humanistyczny w miarę ok, jedno z Krzyżakami pochrzaniłam i jedeno otwarte za jeden punkt, reszta mam nadzieję, że będzie w miarę dobrze.
jestem w 1 lo i właśnie niedawno skończyliśmy przerabiać radioaktywność w gimnazjum słowa o tym nie było 😵
My też nie mieliśmy o radioaktywności. Ogólnie to chyba mnie zawodówka z takimi wynikami czeka 😁 😜
a ja z ciekawości zajrzałam do tego testu i kończąc 1lo nie jestem w stanie niektórych zadań zrobić, a niektóre rzeczy miałam dopiero teraz.
na marginesie dodam że w słabej szkole nie jestem 😲