Niedługo do LO(a może i nie...)

JA nie sprawdzam, nie wiem, ale po prostu nie  😀
ja narazie z tego co tam jest mam jedno źle . ( ; 12
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
27 kwietnia 2010 12:13
Kurcze, nie wiem czy sprawdzać, na razie mam 4/4  🤣 Dalej się boję przewinąć 😵
haha ja 17/18 . sprawdzaj! ; d
A ja nie sprawdzam(wiem powtarzam się  😁 ) ale uważam, że nie pomoże mi to wcale  🙂
ja bym tak nie umiała, za bardzo mnie to kusi . ( ;
Graba.   je ne sais pas
27 kwietnia 2010 12:19
Mam na razie 19/20. Ale niestety streszczenie napisałam z władcy pierścieni. 🙁 Jak zresztą 90% osób z moje szkoły.
u mnie to wrodzone  😁 zbytnia aktywność się u mnie nie przejawia, a wiec cały ten zamet do mnie nie przemiawia  😁
27 kwietnia 2010 12:22
18/20  👿 Zrobiłam jeden głupi błąd, ale nie przyznam się jaki bo to wstyd 🤬
19/20 zwaliłam 12
W XIII i XIV w. państwo krzyżackie rozwinęło się głównie w następstwie...
ehh takie łatwe . ; ]
Ja w zamkniętych 20/20. W dwóch strzelałam  😅 Nie wiem jak rozprawka ale myślę że nie najgorzej. Jutra się kompletnie nie boję, nie wiem czy to źle czy dobrze 🙂
Ja się dzisiaj kompletnie nie bałam, a jutra? Hmm to wyjdzie jutro :P
Co do zamkniętych to mam 18/20. Nie jest źle :P
Jaki temat rozprawki mieliście?
Fajny 😉 Czy wybór szkoły dla gimnazjalisty jest trudnym zadaniem czy jakoś tak
Ooo! No to bardzo fajny. Nie trzeba też tam było wplatać przykładów ze sztuki/literatury itd. Wypas.

Powodzenia jutro 😉
P.S. LO jest dużo gorsze od gim, nie ma co się cieszyć 😁
Nie dziękuję  🙂
Ja się nie mogę doczekać LO, ale czemu? :P Nie mam pojęcia  😉
No dobra jednak sprawdziłam:P
19/20  😀
Temat niby łatwizna, ale jakoś tak dziwnie to napisałam-.-
A mi właśnie bardzo dobrze poszła rozprawka ze względu na to że mnie ten problem dotyczy.  🙂
ja mam jedno źle z zamkniętych, o Armii Krajowej. o kamieniach napisałam, ze to grzechy - ale też zastanawiałam się nad problemami, więc chyba git 😉 streszczenie na szczęście napisałam dobrze, a w rozprawce (świetny temat!) boję się tylko , że przesadziłam z przecinkami 🙄 ale liczę na ponad 45 pkt., także jestem zadowolona 🙂

a teraz tak czytam przykładowe odpowiedzi, i co napisaliście o kontraście między kobietami? bo ja to potraktowałam jako zadanie do tekstu, nie do obrazu 🙁
Ja z otwartych 18/20 - pomyłka w decyzji o Armii Krajowej, no i w pytaniu cośtam gdzie była rosyjska armia ble ble ble.
Rozprawka git.
Streszczenie napisałam dobre 🙂
Kamienie też ok.
Źle określiłam co wyróżnia Salomona
Noo i ew. mogą mi się przyczepić do tych zdań, co trzeba było pozmieniać, bo zmieniłam je... no na prawdę minimalnie

Myślałam , że będzie lepiej. :/

Jakie miałyście 3 argumenty do rozprawki?
do rozprawki napisałam, że osoby w tym wieku nie zawsze jeszcze wiedzą co chcą w życiu robić, napisałam o rodzicach, ich naciskach (mnie to nie dotyczy) i  chodzeniu "za znajomymi" do szkoły (w tym też opinii starszych kolegów itp) ( ; .  mam nadzieję, że bd to miała dobrze .
patataj   tyle smaku - we fraku
27 kwietnia 2010 14:46
Ja na razie na pewno mam 19/20 punktów z zamkniętych. Zawaliłam to o Krzyżakach, bo napisałam, że to przez układy ze stolicą apostolską... Otwartych to nie jestem pewna... Kamienie potraktowałam jako problemy, kłopoty i utrudnienia. To " do końca, aż tam" jako dźwiganie kłopotu aż do rozwiązania problemów. Rozprawka raczej dobrze mi poszła...

Liczę na ok. 45 punktów z dzisiejszego, 40 z mat-przyrodniczego i ok 30 z angielskiego.

Argumenty do rozprawki:
- młodzież nie wie czym chce się zajmować w przyszłości
- młodzi ludzie często zmieniają zainteresowania i boją się, że w trakcie nauki w szkole średniej nie będzie zainteresowana tym, czego się uczy, albo będzie w życiu robić to co ich nie kręci
- szkoła, znajomi i rodzina wywierają wpływ na gimnazjalistów, stają przed dylematami
- nastolatki boją się, tego, że od ich wyboru będzie zależeć cała przyszłość, mają mnóstwo możliwości przez co nie są zdecydowani

albo jakoś podobnie 🙂
Mieliście bardzo fajny temat. Gratuluję punktów, i... nie martwcie się. Wiem z autopsji, że jeśli ktoś NAPRAWDĘ chce się gdzieś dostać, to się dostanie. Kwestia tylko, czy będzie musiał biegać i załatwiać, czy pójdzie tylko położyć papierek.

Jak tak sobie czytam swoje wypowiedzi w tym wątku, to wpadam w ponury nastrój i myślę sobie - Ola, ty idioto, jeszcze rok temu mogłaś wybrać fajne LO i nie telepać się w tym syfie.  😵 Także apeluję do was laski, bardzo uważnie przemyślcie, gdzie chcecie pójść.
17/20 z zamkniętych ...  🙁
zawaliłam historie, masakra.
No ale liczę na punkty z otwartych.
A wam gratuluję jak na razie wyników z zamkniętych ;d
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
27 kwietnia 2010 16:12
HAHAHA
pozwólcie że pośmieję się sama z siebie
mam 18/20 tylko dlatego, że ZMIENIŁAM DOBRE ODPOWIEDZI NA ZŁE !!!
Wrrr, zastrzelę, no zaraz kogoś zastrzelę. Spluwę dajcie mi !!
Andre   I am who I am
27 kwietnia 2010 16:32
a ja z zamkniętych 4 źle :/ chciałam zaznaczyć dobrą a jednak skreśliłam na złą :/ jednak trzeba bardziej ufać swojemu instynktowi 😁
patataj o krzyżakach dałam tą samą odpowiedź 😁 z wiersza mam dobrze, z obrazu też, o narracji w 3 osobie mam podobnie, więc chyba będzie ok 😉 obawiam się tego pytania z wosu, napisałam że wybory, petycje i strajki a to jeszcze na szybko wszystko pisałam, bo mi zostało 6min do końca. A wy też kończyliście kilka minut przed czasem czy mniej wam to zajęło? U nas niektórzy wychodzili po 10min.... Na rozprawce to pisałam o odmiennych zainteresowaniach uczniów lub ich braku, o tym, że nie mają pomysłu na siebie, o złych ocenach, które często przeszkadzają w osiągnięciu celu, o dużej ofercie szkół ponadgimnazjalnych, która w pewnym stopniu utrudnia nam wybór, o planowaniu przyszłości 😉
Jutra się boję najbardziej, na próbnym z matematyki miałam 18 pko 🤔 😵 tylko zadania z biologi i chemii miałam dobrze, większość maty źle.
Niech moc na jutro będzie z Wami 🏇
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
27 kwietnia 2010 16:40
o fuck..
mam źle 5 zamkniętych !!  😵
jak będę miała 40 z całego to będzie super !!!  😵
porażka  🤔
27 kwietnia 2010 16:45

Jakie miałyście 3 argumenty do rozprawki?

Trzeba było 3? Byłam pewna, że nic nie było napisane o 3, mam 2!  😵
Averis   Czarny charakter
27 kwietnia 2010 16:49
Niewidzialna, błagam, 'nie było napisane'. Nie musiało to być zamieszczone w poleceniu. Po prostu się przyjmuje, że zamieszcza się po trzy argumenty za i trzy przeciw. Ale jeśli masz dobre dwa, to świat się nie zawali 😉
27 kwietnia 2010 16:51
Averis, już poprawione 🙂 Kurcze, a mnie zawsze uczono o 2 😵
Jutrzejszy test to będzie masaaaakra. Powtarzacie coś jeszcze?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się