k_cian Widzę, że nawet drążki kicacie, ślicznie 🤣 Ja niestety nie mam zdjęć bo dawno rudego nie działam, ale może na majówkę do domu pojadę. Jak na razie rudy czeka na weterynarza 🤔 Ostatnio zaczął kaszleć i jutro może się dowiem co się dzieje. Mam nadzieję, że nie to co przypuszczam. Dodam dwa starocie
koniara664 była już na ten temat dyskusja. Po co to znowu rozstrząsać?niech ma dziewczyna fajnego konia, od którego się czegoś nauczy. Jej portfel- jej sprawa.
A po co karmicie trola ? Zaraz znowu się zacznie durna dyskusja 13-14 latek mniemających o swoich "wielkich" umiejętnościach a nic tak naprawdę nie umiejących . Ollala widzę , że zmieniłyście stajnię i dobrze 😀
A po co karmicie trola ? Zaraz znowu się zacznie durna dyskusja 13-14 latek mniemających o swoich "wielkich" umiejętnościach a nic tak naprawdę nie umiejących . Ollala widzę , że zmieniłyście stajnię i dobrze 😀
Tak wyszło nam to na dobre 🙂 Najgorzej wyszłam ja, bo dojeżdzam godzine, ale nie narzekam 😀 Rolnik tam odżył 😁
koniara664 rzeczywiście, pomyliłam się, każdemu się zdaża. Przepraszam. Napisz mi proszę, może na PW, jaki twoim zdaniem koń bylby odpowiedni dla k.o.n.i.a.r.y? 👀 Jestem naprawde bardzo ciekawa twojej opinii
Przepraszam, nie mogę się powstrzymać, już uciekam 😁
A temat k.o.n.i.a.r.y i Replaya się nigdy nie skończy ? Proponuje pisać na PW jeśli tak was to interesuje, następne wpisy będą traktowane jako offtopic.
Slojma-Dziwnie mi się jeździło na Fantazji, przesiadając się z małego, krótkiego konia. Miałam wrażenie że siedzę na "wagonie", ale całkiem fajne uczucie- coś innego. A Ty dawaj swoje zdjęcia z rzeki lepiej 😎
Trisita- niestety nie było z nami fotografa bo we dwie się wybrałyśy ale mówię Ci było cudnie 🙂 Cler - ładnie malowany rudziszon ale jednej nogi zabrakło 😉
nie mogłam się powstrzymać 😂 😂 [quote author=slojma link=topic=14621.msg567758#msg567758 date=1272312936] Tristia- znacznie bardziej Ty mi się podobasz w tym wydaniu niż właścicielka Fantazji, zresztą na Gąbczaku również
przepraszam modów za to [/quote] Każdy może wyrazić swoje zdanie i wybacz bo osobiście bardziej podoba mi się Magda a nie ty Kasiu
właśnie miałam napisać, czy komuś bardziej na kobyłce się podoba właścicielka czy ktoś inny to chyba właśnie tej pierwszej należy się ogromny respekt, za to co z Fantazją zrobiła 😉 😍 strasznie mi się teraz kobyła podoba 😉
Mam prawo do własnej opinii i mi zdecydowanie bardziej Trisia pasuje na Fantazji, niż forumowa Fantazja. A co do zmiany konia nie będę się wypowiadała bo to nie ma większego sensu. 😉