WITAM! PRZYMIERZAM SIĘ DO ZROBIENIA ZAMÓWIENIA Z HOOKSA JEŚLI KTOŚ MA OCHOTĘ SIĘ DOŁĄCZYĆ TO ZAPRASZAM MAM JESZCZE TROCHĘ MIEJSCA W PACZCE 🙂 PROSZĘ PISAĆ NA PW BO TU SPORADYCZNIE ZAGLĄDAM! POZDRÓWKA!
[quote author=Euforia_80 link=topic=10437.msg562933#msg562933 date=1271916773] [quote author=Strucelka link=topic=10437.msg562716#msg562716 date=1271882640] naska82 przepraszam, że tu, ale nie wiem czy dostałaś moje pw - wysłałaś już wszystkie paczki z poprzedniego zamówienia? :kwiatek:
ja tez nadal czekam 🙁 [/quote] Ja tez nadal czekam. [/quote]
doszło coś do was? ja nadal nie dostałam przesyłki 👿
a ja sobie teraz zmaówiłam też ten czaderski zielony kantar z polarem co ma największy rozmiar cob - czyli przeznaczony jest dla dzieci i ma wypasionego konika na nachrapniku 😁 ale akurat jest w promocji 😁
[quote author=Euforia_80 link=topic=10437.msg564875#msg564875 date=1272054332] [quote author=Euforia_80 link=topic=10437.msg562933#msg562933 date=1271916773] [quote author=Strucelka link=topic=10437.msg562716#msg562716 date=1271882640] naska82 przepraszam, że tu, ale nie wiem czy dostałaś moje pw - wysłałaś już wszystkie paczki z poprzedniego zamówienia? :kwiatek:
ja tez nadal czekam 🙁 [/quote] Ja tez nadal czekam. [/quote]
doszło coś do was? ja nadal nie dostałam przesyłki 👿 [/quote]
Pokazalam lasce oglowie tego artemisa i padlam. 😵 Powiedziala ze ona by nie kupila takiego oglowia bo jej kon jest mezczyzna. 😁 Nie wiem z ktorej strony 🏇 A jak spytalam gdzie tam jest napisane ze dla klaczy, to stwierdzila ze naczolek..... 🤔
o gustach się nie dyskutuje, ja osobiście również w tym artemisie nie widzę niczego pięknego, wręcz przeciwnie- też bym tego ogłowia na swojego konia nie założyła 😁 koń mężczyzna- ee tam czepiacie się szczegółów 😁 A jak tam idzie z zamówieniem 😉?
Ale tu nie chodzi o gusta, nie kazdemu sie musi podobac jasne. Ja akurat lubie cos innego wyszukanego i niestandardowego. Ale zeby powiedziec ze jej kon jest mezczyzna? 😁 On jak klacz wyglada...... 🏇 Nie wiem jak zamowienie pewnie naska sie odezwie, jak bedzie cos wiedziala, nie ma co meczyc dziewczyny. 😀
Ale zeby powiedziec ze jej kon jest mezczyzna? 😁 On jak klacz wyglada...... 🏇
a możesz mi wyjaśnić po jakich cechach wyglądu (poza narządami płciowymi) możesz wyjaśnić czy dany koń to klacz czy ogier/wałach 😁 jestem bardzo ciekawa, bo sama często się mylę nie widząc tego, co ma koń między nogami 😁
Andre powaznie?Ja naprzyklad nigdy sie nie pomyle ze ogier nim nie jest, nie ma takiej opcji! 😜 Zdarza mi sie zmylic klacz z walachem, ale tu nie bylo mowy o tym jak poznaje tylko jak walach wyglada. 😀 Sa niektore konie gdzie wszyscy mysla ze to klacz, maja w sobie cos takiego a zwlascza pysk. Nie czesto oczywiscie! :kwiatek:
Ogłowie jest jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu. Teraz siedzę w pracy jak na szpilkach i czekam aż przymierzę je karemu. Trzymajcie kciuki żeby pasowało!!!!!!