Stajnie w Warszawie i okolicach

Aldragho chyba niet?
a Aldragho nie ma dodatkowego namiotu po prostu ?  Zreszta jest na re-volcie chyba kilka osób stamtąd, może zajrzą  😉
Ha, moi drodzy, Warka odpadla z wszelkich planow. Z przyczyn roznych, teraz juz nie mam na szczescie tego dylematu. Mam juz nawet 2 pomysly gdzie by wstawic konia,ale to wszystko sie okaze za jakis czas.Niemniej bardzo,bardzo dziekuje wszystkim za pomoc i zainteresowanie! :kwiatek: :kwiatek:

A stajnia na Siekierkach? Niedużo koni, jeszcze mniej właścicieli, hala, karuzela, trawiaste padoki, osoby uprawiające sport na różnym poziomie, z obsługą najmniejszych problemów nie ma, o wszystko można poprosić i praktycznie centrum miasta.
a Aldragho nie ma dodatkowego namiotu po prostu ?  Zreszta jest na re-volcie chyba kilka osób stamtąd, może zajrzą  😉

Jest namiot i jest tez murowana hala z lustrami.
Moze ktos polecic jakas stajnie, z dobrym dojazdem z Wilanowa/Ursynowa, tania (ponizej 1000zl), z dobra opieka. Miloby bylo gdyby dalo sie dojechac komunikacja miejska.
Julita, z dojazdem samochodem oczywiście? Bo bez samochodu to w zasadzie nic.
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
24 kwietnia 2010 20:37
komunikacja miejska to nie samochód 😉

tu cieciorka
O rany sorry jakoś wybiórczo post przeczytałam <palę buraka> 😉
Averis   Czarny charakter
24 kwietnia 2010 21:07
Szukam stajni po prawej stronie Wisły do 600 zł/ msc. , z padokami i dojazdem komunikacja miejską. Zna ktoś takie miejsca, gdzie byłby wolny boks?
Dodalam, ze 'byloby milo" gdyby byl dojazd komunikacja miejska ale nie jest to koniecznie. Interesuje mnie kazda tania stajnia z dobra opieka i niska cena🙂
Julita, nie kojarzę do tysiąca chyba nic specjalnego, ok. 1100-1200 masz Koryta, Iskierkę, Agitację.
A moze jakies male prywatne stajnie?
Nic specjalnego nie potrzebuje. Kawalek placu do stepowania i odpowiedzialna opieke nic wiecej🙂
Poprostu rozwazam przeniesienie kobyly z aldragho na pare miesiecy rehabilitacji do jakiejs tanszej stajni... zanim wroci do roboty ponownie...
Julita za 1200zł masz Milorda i da się dojechać komunikacją miejską. Dojazd kominikacją miejską jest też do Podolszyna (cena poniżej 1000zł).
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
24 kwietnia 2010 21:51
Szukam stajni po prawej stronie Wisły do 600 zł/ msc. , z padokami i dojazdem komunikacja miejską. Zna ktoś takie miejsca, gdzie byłby wolny boks?

nie chcę Cię martwić, ale z komunikacją miejską będzie cienko. te które mieszczą się w przedziale cenowym, są poza zasięgiem autobusów, zostają pks. ewentualnie zrob sabotaz i 'wyrzuc' kogoś z GG  😎
Averis   Czarny charakter
24 kwietnia 2010 21:54
Nie kuś  🤬 ! Eh, i co ja biedna sierotka mam zrobić, jak mi źli ludzi miejsce sprzątnęli sprzed nosa  😕 😁
Julita, bez hali? Jeziórko, Bogatki, Wilcza Góra x2, Krupia Wólka, wszystko masz w katalogu stajni opisane.
Oo nie wiedzialam, ze jest katalog🙂
Super! Juz wybralam pare miejsc, podzwonilam i jade dzisiaj ogladac🙂
Dzieki laski za pomoc🙂
Czy jest tu ktoś znający, bywający, jeżdżący w stajni Golden Horse w Korytach?

Bischa   TAFC Polska :)
27 kwietnia 2010 17:45
Na pewno Delfin , ja na roku mam koleżankę tam jeżdżącą i trzymającą konia - zapraszam na PW , mogę koleżanki zapytać - na volcie się chyba nie udziela , przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo 😉
Ja też znam tą stajnie, o którą pytasz ;-)
29 kwietnia 2010 16:56
Czy można do Kuclandii komunikacją dojechać ? Jakim autobusem ? Ewentualnie czy da się PKSem ? Wiem , że to okolice Grodziska i tyle . Chcę na zawody podjechać w sobotę . Dzięki z góry  😉
Bischa L, zgadza się, okolice Grodziska Mazowieckiego. Chyba najłatwiej dojechać pociągiem do Grodziska i złapać autobus miejski "dwójkę" do Książenic.
Ja swojego czasu jeździłam do golden horse'a w Korytach, robi wrażenie 🙂 Jakbyś miała jakies pytania to na PW 🙂
MajaK   Tina 2000-2013
30 kwietnia 2010 08:05
Czy można do Kuclandii komunikacją dojechać ? Jakim autobusem ? Ewentualnie czy da się PKSem ? Wiem , że to okolice Grodziska i tyle . Chcę na zawody podjechać w sobotę . Dzięki z góry  😉

Można.
PKS jeździ, tyle, że i tak trzeba się przesiąść potem w autobus miejski.
Właśnie 2, rozkład: http://www.pksgrodzisk.com.pl/rozklady/doc/KM/Makowka_Marynin_swieta.htm
Jeśli od pociągu to masz przystanek obok, jeśli od WKD to też zaraz obok masz przystanek Nadarzyńska. Jedziesz do przystanku "Opypy III" lub "Książenice Sosnowa" zależnie gdzie jak opisany.
Ewentualnie WKD z rowerem i cały czas drogą na Siestrzeń troszkę popedałować  😉
30 kwietnia 2010 08:11
A nie wybiera się ktoś może do Kuclandii z Warszawy ( poza Brzask , z którą już rozmawiałam i nie wiem czy będzie mnie mogła zabrać ) ?
Bischa daj znać jak będziesz w Kuclandii - ja się wybieram tam jutro z 2 konmi - Honcer i Casablanca - jeżeli zabierasz ze sobą aparat to będę wdzięczna za fotki 🙂 Mnie dosyć łatwo poznać duuuży gniady koń ubrany cały na granatowo  😅 i skarogniada szczupła kobyła z jeżem  😅
msz, jakie konkursy jedziesz ?
wygłupiam się w LL i L  😀 bo skokami cięzko to nazwać - trzymajcie kciuki bo mój koń debiutuje w L - ce  😉
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
30 kwietnia 2010 20:34
przepraszam jeśli już ktoś o to pytał, ale nie chce mi się chwilowo przerzucać 122stron wątku, czy ktoś wie jak kształtują się ceny w Aldragho? może być priv jeśli uznacie moje pytanko za zaśmiecanie...
w Aldragho 1350zl w stajni z mniejszymi boksami (czyt. z normalnymi) i 1500zł w stajni z wielkimi boksami😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się