+ dla Oksera jak zawsze , dzis dostałam kurierem pierwszą częśc zamówienia 😍
+ dla animalii- blyskawiczna sprawa! i w super cenach🙂
teraz czekam na okserka
+ dla cztery-kopyta, zamawiałam pierwszy raz i jestem w szoku, błyskawiczna przesyłka i bardzo fajny kontakt. Jak zadzwoniłam to pani znała nawet moje imie.. 🤣 Bardzo udany zakup 😀
po raz kolejny equishop chciał mi odwalic numer i nie przyjąć zwrotu.. tym razem się nie dałam, powołałam się na ustawę i towar zwracam 😉
także, jakby chcieli wam coś takiego zrobić to sie nie dajcie 😉
+ dla oksera 🙂 szybka wysyłka bardzo, ale to z allegro 😀
PLUS dla ostroga.pl - można tam kupić całkiem przyzwoite rzeczy po atrakcyjnych cenach. Poza tym kiedy złożyłam zamówienie po ok 2 dniach zadzwoniła do mnie bardzo sympatyczna pani, powiedziała, że niestety nie przyszła jedna drobna rzecz którą zamówiłam (konkretnie osełka), za co bardzo przeprasza i zapytała, czy wysłać paczkę bez tej osełki, czy poczekać na nią. Ponieważ nie była mi niezbędna poprosiłam o wysłanie bez tego. Za brak osełki dostałam gratis szczotkę 😀
Niby nic wielkiego, ale bardzo miły gest świadczący o tym, że dbają o klienta 😀
Baaaaaaardzo miłe wrażenie pozostało z rozmowy telefonicznej i jestem zadowolona z rzeczy, które kupiłam i co więcej kwotym którą za nie zapłaciłam 😀
plus dla sklepu grene - szybko, fachowo, solidnie. Polecam
+ dla ihaha.pl-świetny kontakt mailowy i telef.;natychmiastowa wysyłka;zakup(skórzany popręg) b.udany;
W oparciu o doświadczenia moje (raczej niewielkie) i znajomych (doświadczeni jeźdźcy) polecam sklep Piaffallo z okolic Bielska-Białej. Zamawiałem już u nich wiele produktów i jestem zadowolony - ceny przystępne a obsługa miła i fachowa. Moim zdaniem jest to najlepszy sklep jeździecki na Podbeskidziu. Polecam wszystkim:
sklep jeździecki bielsko
+ dla mksklepu
Naprawdę super szybka przesyłka mimo iż przy produktach było napisane, że czas oczekiwania na nie najmniej to 3 dni, także naprawdę wielki plus bo towar dotarł niemalże z dnia na dzień.
+ dla Galopady za błyskawiczną wysyłkę paszy
+ dla konskisklepl.pl. Szybko i bardzo miło. Zamówione kilka dni temu, a już przed wczoraj było do odebrania. Wszystko tak jak w opisach. 😅
Ja polecam i daje zasłużone + dla
konik.com.pl
tundra.pl
kopytko.pl
eltan.pl
ostroga.pl
We wszystkich spotkalam sie z niłą obsługa i szybka wysyłka
I ogromny - dla okser.pl Za kazdym zarem gdy zamawiałam miałam problem z dostawą, raz czekałam az 2 miesiace.. uważam, że to przesada a ostatnio preszli sami siebie mieszając paczki tzn ja dostałam cudza a ktoś moja. Odesłalam tą którą dostałam i mieli mi wysłać produkt ktory zamowilam ale osóbka która dostała moje owijki chyba nie zamierza ich odesłać bo juz zwleka 3 tygodnie. Wiec poprosze o zwrot pieniedzy który nastąpi na miescąc... nie polecam tego sklepu
Duży plus dla GNL
Ochraniacze zamówione w sklepie internetowym 2 tygodnie temu, powiadomienie smsem i bezproblemowy odbiór osobisty
wielki plus dla Hidalgo - wczoraj rano wysłałam maila z zapytaniem o produkt,który miał być u nich w stacjonarnym sklepie,ale nie było go na stronie - dziś popręg jest u mnie. 😅
również wielki plus dla mksklep - dostawa z dnia na dzień 🙂
no i plus już standardowy dla x-horsa,który co prawda zmienił swoją lokalizację z Słupska na Wejherowo,ale nadal wzorowo spełnia wszystkie moje zachcianki 😜
na razie "?" dla oksera,bardzo miło rozmawiało mi się z panią przez telefon,po czym następnego dnia złożyłam zamówienie...wyświetliła mi się informacja,że w ciągu 24h dostanę na e-mail informację o dostępności zamówionych produktów...mija 48h,info jak nie było,tak nie ma :/ przelewu na razie nie zrobiłam. 🍴
Ja zawsze chwaliłam Amigo ale 2 miesiace temu zamówiłam u nich bryczesy rozmiar 36 i przyszły tylko że 38. Kiedy pojechałam wymienić pani powiedziała że nie było 36 więc wysłała 38 bo są tylko odrobine za duże 🤔 Wyglądałam w nich jak w worku -_- Potem był problem żeby je zwrócić bo mimo tego że sklep był otwarty nie mieli juz pieniędzy w kasie bo zostały wpłacone do banku....(takie rzeczy raczej robi się po zamknięciu) A najlepsze w tym wszystkim było to że myślały że pojade je zwrócić do sklepu w Będzinie a przesyłka była do Krakowa 😂
O okserze już nie mówie....
ktos ja na tego maila czekam juz 2 tydzien, pisalam na gg i ciagle nie wiele wiadomo🙁
ehh chyba to bedzie moje ostatnie zamowienie z tego sklepu
+ dla Lamri
+ dla Pasi-konika
Obydwa sklepy: super kontakt, szybka przesyłka. A ten drugi to mój ulubiony bo jeszcze nigdy się nie zawiodłam 😜.
jakie opinie na temat sklepu Animal Farm? Ktoś coś zamawiał? 🙂
jak zawsze + dla sklepu KONIK. jak zwykle 2 dni po przelewie mam towar na miejscu 🙂
Dam +dla Okser.pl za to, że informują dobrze, wysyłają sprawnie i rzeczy MH mają 😍
wielki plus dla animalii - jak zawsze błyskawiczna wysyłka 🙂
+ dla GNL w terminie, z odpowiednią informacją, miło i przyjemnie
Karla🙂, zadzwoniłam do oksera,wszystko ok 🙂 może jednak zadzwoń,przez telefon zawsze łatwiej się dogadać 🙂
Dziki Ktosinko za rade🙂, poczekam do 20go bo tak mi mowiono, jesli nic sie nie ruszy bede dzwonic lub po prostu zrezygnuje z zamowienia.
ogromy minus dla H-horse robią sobie żarty z klientów nie odbierają telefonów, nie odpisują na e-maile. Żenada po prostu od lutego czekam na buty.
Ogromny plus dla DEB i JARPOL'a!!!!
Zamówienie doszło pieknie zapakowane , a pady normalnie cud, miód i orzeszki w czekoladzie!!! 😍
ode mnie + dla tundra.pl
🙂
miły kontakt, gdy nie było palcatów, które zamawiałam, zostały mi zaproponowane inne, na który jeszcze dostałam rabat.
Do tego szybka wysyłka 😀