Daaaawno mnie tutaj nie było, czytałam w miarę na bieżąco, ale jakoś weny do pisania brakowało.
galantova, hanoverka - spóźnione, ale ogromne gratulacje, śliczne córeczki 😍
dempsey - wszystkiego najlepszego dla Poli, a tort wyszedł Ci rewelacyjny 🍴
Lalena - również gratuluję
m4jek - podziwiam za ilość gości na chrzcinach 👍
gwash - nieźle pomyka. Strasznie mi się te "pojazdy" spodobały i zamierzam taki nabyć dla Młodego, ale to jeszcze trochę. Na razie szukam takiego zwykłego, trzykołowego.
Poza tym super fotki Waszych małych szkrabów i brzuszków 😀
U nas kilka nowości:
1. Kupiliśmy w końcu fotelik 🙂 niestety przodem do kierunku, nie udało mi się przekonać małżonka, głównym jego argumentem był fakt, że to on w większości wozi Młodego, więc powinien mieć prawo wyboru. Wybraliśmy BeSafe iZi Comfort X3

2. Pojawiły się kolejne czwórki - mamy już wszystkie 🙂 Może chociaż na jakiś czas przestanie się ślinić jak dog?
3. Chodzenie mamy już praktycznie opanowane do perfekcji i zaczynamy etap ciągłego biegania. Fotele, łóżka, krzesła i schody tez już nie stanowią bariery nie do pokonania 🙂
3. Jesteśmy na etapie odzwyczajania Młodego od jedzenia w nocy. Idzie nam całkiem dobrze i Młody drze się o mleko tylko przy pierwszej pobudce ok północy, potem wystarcza mu woda lub przytulenie do mamy.
Poprawiło się też zasypianie - odkąd zaczął wstawać z nami o 6 idzie spać o 19-20. Niestety w sobotę i niedzielę również tak wstajemy :/ Ma to jednak swój plus - weekend jest o wiele dłuższy 😎
Co prawda
Cierp1enie mnie nie "przywołała" 😉
oczywiście żartuję, bo posta pisałam w tym samym czasie, tylko trochę dłużej ale i tak wstawiam jeszcze kilka fotek z niedzielnego spaceru dla przypomnienia mojego małego łobuza 🙂

"Ja? Ja coś nabroiłem?"

z mamusią

"biegnę do ciebie mamo!"

"mamusiu, ziemię już spróbowałem, mogę ten patyczek też zjeść?"