Za parę dni odblokuje mi sie wysyłanie, wiec musisz poczekać 🙂
Mam z 2 na wymianę, Jak mi się odblokuje to wyślę z dwóch kont 🙂
Co proponujesz za 2 ZLB?
wątek zamknięty
Chyba nie mam wyjścia i poczekam.
Miało być FW, to może za drugie ZLB dorzucę AT, może być?
wątek zamknięty
Nie ma sprawy 🙂
Jakby co to wal na pw i przypomnij mi 🙂
wątek zamknięty
Hej wszystkim! Mam problem z moją stajnią, a mianowicie : nie wiem jak zwiększyć poziom zawodów. Może mi ktoś dać jakieś wskazówki? Aktualnie próbuję dorobić się 100 tysięcy sprzedając różne warzywa itp, ale gdzieś przeczytałam, że żeby był większy prestiż mojego ośrodka o zawody trzeba dbać już na początku. Pomoże ktoś? :kwiatek:
wątek zamknięty
Podbijam w górę. Ma ktoś Krew Meduzy i się wymieni?
wątek zamknięty
Mogę zaproponować:
Aphrodite's Tears i Black Orchid.
wątek zamknięty
Hej! Pilnie potrzebuję różdżki(czy jakoś tak) która pozwoli klaczy urodzić bliźniaki... bardzo proszę o pomoc. :kwiatek:
W zamian mogę dać Black Orchid Hephaestus' Horseshoes lub Golden Apple. 🙂
wątek zamknięty
CzarownicaSa, Wal na nick Roulett
Chętnie wezmę GA
wątek zamknięty
Ariedale, nick JARA, wezmę AT 🙂
wątek zamknięty
Ja mam nick Ariedale. (z kropką na końcu) Dodaje Cię do znajomych, jak zaakceptujesz to wysyłam :kwiatek:
wątek zamknięty
MB już do Ciebie poleciało 🙂
wątek zamknięty
Hej wszystkim! Mam problem z moją stajnią, a mianowicie : nie wiem jak zwiększyć poziom zawodów. Może mi ktoś dać jakieś wskazówki? Aktualnie próbuję dorobić się 100 tysięcy sprzedając różne warzywa itp, ale gdzieś przeczytałam, że żeby był większy prestiż mojego ośrodka o zawody trzeba dbać już na początku. Pomoże ktoś? :kwiatek:
Do Ciebie też. A może umiałabyś pomóc z tym moim wcześniejszym problemem? Z góry dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
Nie mam swojego ośrodka 🙂 Więc nie pomogę.
wątek zamknięty
Notarialna bardzo dziękuję :kwiatek: Wysłałam zaproszenie do przyjaciół z nicka sarakermitek 🙂
wątek zamknięty
Łapcie gwiazdki - UFO z okazji urodzin howrse. Na razie mam turnipa, 3000, MA i Herę 😉
wątek zamknięty
Ja póki co bardzo skromnie - jabłko i turnipa złapałam...
wątek zamknięty
3,000E 🙂
ile dni trwa akcja? 😀
edit:
POC 😉
wątek zamknięty
Jak wy wchodzicie, że wy je łapiecie? Ja jeszcze nic nie złapałam 🙁 One latają jako UFO?
edit: Złapałam POC 🙂 czy jest możliwość za jednym "zamachem" złapania kilku prezentów? Bo tych gwiazdek tak mi dużo latało po ekranie 😜
wątek zamknięty
Nie, można złapać tylko jedną gwiazdkę 🙂
Ja złapałam Nyx'a 🙂 jabłko i MA
wątek zamknięty
JARA, jak Ty to robisz, że złapałaś już tak dużo gwiazdek 😲! Ja próbuję, próbuje i na razie złapałam tlyko 1 🙁
wątek zamknięty
I znów 3 tysiące.
Mam 3 konta, jedno swoje i dwa po jednej z Voltowiczek. Po prostu "robiąc przy koniach" pojawiały się gwiazdki 🙂
wątek zamknięty
3000E! 😅 😅 😅
Mogę w końcu kupić porządnego źrebaka i naprawdę zacząć grę. 🙂
wątek zamknięty
U mnie poza wczorajszymi 2 BM same jabłka i turnipy.
Nalle, jakiego masz nicka na howrse?
wątek zamknięty
a ja na razie POC i Nyx'a złapałaam 😅
..dziś już nie chcą te gwiazdki latać 🙁
wątek zamknięty
jak to jest z zakladaniem centrum jeździeckiego?
bo jak tam pisze - na start dostaje 25000
a co z moją kasą , która mialam juz wczesniej??? 😲
Bo nie wiem i aż boje sie założyć! tym bardziej że mam kolejna klaczke zaźrebioną (Tinkerbelle)
Help 👀
wątek zamknięty
Stajnia ma osobną kasę i osobno zarabia.
wątek zamknięty
To ja mam takie pytanie... Kiedyś grałam, potem przestałam (w sumie żałuję bo już bym miała pewnie niezłą pozycję... ) i niewiele pamiętam...
Jak to jest właściwie z "gwiazdkami" i skillsami? Dla przykładu - mam dwa źrebole hanowerskie które w podobnym wieku miały odpowiednio:
- tylko 5* ale za to 150 inborn skills
- 18* i tylko 50-parę wrodzonych skillsów
który ze źrebaków jest w takim przypadku "lepszy"? bo się pogubiłam...
Ja złapałam na razie 3000e, MA i jabłko...
wątek zamknięty