o, ładnie ladnie 😀 dzieki Antoś 🙂
wątek zamknięty
Kasztan w ANKY Army Green 💘
wątek zamknięty
Ciemnogniady w katarze Eskadron Maritim

i w padzie Euro-Star Stripe_In smaragd-ebony-sahn
wątek zamknięty
ewciaa ten pad mi się po nocach śni 😜 już niedługo wpadnie w moje łapy 😀
Znajdzie się dobra dusza, która ubierze Dzika w jakikolwiek szary pad/czaprak ?
wątek zamknięty
czapraki, które śniły mi się po nocach już niedługo wpadną w moje łapki, trzeba będzie tylko rachunek w maju uregulować. a i pozostaje polować na fango, chociaż może pocieszę się szarym z nowej kolekcji. zwariowałam normalnie. 😁
wątek zamknięty
zdjęcie tragiczne ale trudno. najłatwiej było przerobić 😀 co myślicie o rudym w chili? lamówka tylko z tyłu bo za dużo roboty 😀iabeł:
wątek zamknięty
sei mi się bardzo podoba 🙂
wątek zamknięty
Sei mi też się bardzo widzi 🙂 Bee. mam ten sam problem, jeżeli chodzi o "zwariowałam".
wątek zamknięty
SEI a mi nie bardzo , nie ten kolor do takiego kasztana , za ostro razem wygladaja 😉
wątek zamknięty
jeszcze trochę będę musiała pożyć z tym dylematem 😵 ale spokojnie. może jak się prześpię raz. drugi z tym tematem to mi przejdzie? 🤣 na razie poluję na hazela 🏇 w jakiejś rozsądnej cenia bom sknera 🤬 i biedna studentka 😁
equi.dream, ubrałabym ci konia ale teraz słabo z czasem stoję i potrzebowałabym większe zdjęcie oraz zdjęcie tego w co ma zostać ubrany koń 😉
wątek zamknięty
zgadzam się z Naciau. ale dwa pozostałe kolory z tej kolekcji plus Twój zwierz, bajka.
wątek zamknięty
sei, zaraz znajdę 🏇
edit: już mam, zdjęcie któreś z tych, nie wiem które się bardziej nada
wątek zamknięty
Bee., dwa pozostałe już mam. jestem chora 😵 tylko że będą na zawody raczej 🏇 także rozdziewiczę któryś dopiero w maju i to chyba połowie!
wątek zamknięty
Sei to daj zdjęcia swojego w greyu nowym, mój mam prawie taką samą maść jak Twoja bestia 🙂 😀
wątek zamknięty
a mnie sie ta czerwien tak podoba, ze ubralabym kazdego konia w nia...Nawet "ciapka" 😀
wątek zamknięty
Bee., dwa pozostałe już mam. jestem chora 😵 tylko że będą na zawody raczej 🏇 także rozdziewiczę któryś dopiero w maju i to chyba połowie!
ożesz, no to zaszalałaś 😁 sama chciałabym te 3 z tej kolekcji, ale skuszę się na grey'a.
wątek zamknięty
wybacz że tak na szybko. lamówka tylko kawałkiem. ogólnie to właśnie się uczę do koła z matmy dyskretnej 😂
Bee., ale za to z innych kolekcji mam ograniczoną ilość. żółty, limegreen, brązowy, w piatek odbieram też granat (używkę) z nightblue-moon i poluję na hazela i to już będzie wszystko. no jeszcze 2 pady z jarpolu ale one się nie liczą bo jeszcze ich nie zamówiłam. a muszę. siła wyższa 😍 🤔wirek:
wątek zamknięty
Sei dziękuje pięknie :kwiatek: jak myślicie, mist czy grey ?
wątek zamknięty
grey w świetle dziennym pewnie będzie trochę jaśniejszy? no i ja tam się nie znam ale obstawiam jednak greya 😉
wątek zamknięty
sei- dla mnie chili za mozny dla niego. Legenda ma w sumie podobną maść i ja jednak zrezygnowałam. Może szary? Nie macie chyba jeszcze nic szarego?
A wiesz, że z naszej sesji pewnie nic nie będzie. A już miałam plan na obfocenie kilku komplecików 😵
wątek zamknięty

Anky kiwi, stwierdzam ze jednak zielen nam nie pasuje
wątek zamknięty
Nareszcie udało mi się zrobić fote karemu w błękicie 😍
wątek zamknięty
O lala ja widze ze tu dziewcyzny dizś dajecie czadu na całego 😀
Azbuka piekny komplet !!!
Gruby z dzisiaj. W końcu rozdziewiczony ES Musltistripe Delft/Slate 😍 I stwierdzam że ma u mnie dożywocie 💘
wątek zamknięty
Asds przekosmicznie wyglada ogr 😲 ja czekam na owijki zeby rozdziewiczyc delfta
wątek zamknięty
Zairka, wyprostuj zdjęcie trochę,bo kobyła wygląda,jakby zaraz na pysk miała upaść 😉
asds, - piękna szmatka 😜 w moich barwach 👀
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg559147#msg559147 date=1271616001]
Zairka, wyprostuj zdjęcie trochę,bo kobyła wygląda,jakby zaraz na pysk miała upaść 😉
chciala bym ale mam tylko painta i nawet jezeli sie da to nie wiem jak 😡 🙇
wątek zamknięty
Zairka, jakbyś chciała się pozbyc kiwi to wiesz... 😀iabeł: 😀 może nam by było do pyska? 🏇
wątek zamknięty
Asds przekosmicznie wyglada ogr 😲 ja czekam na owijki zeby rozdziewiczyc delfta
A dziekujemy :kwiatek:
Zairka...sama czekam na owijki niebieskie do niego aż dojdą 🙂 No i az błocko się wchłonie 👀
Ktoś Sama sie do niego w 100% przekonałam na pewno jak na ogra założyłam!!! Ten pasiaczek dołącza do naszej świętej trójcy pasiakowej 🙂..Jest cudnyy.....
pracujemy nad soba - zarówno nad grubym jak i nad mną 🙂.
Teraz czekamy na JArpole w napieciu w kolejce do rozdziewiczenia 🙂 😁...No i stripe in jeszcze i hansbo.... 😵
wątek zamknięty