taa... 😁rampa przy jeziorze upadłam ze śmiechu 😂 😁 😁 😁 😀 dla mnie ,,bandżi" 🙂 z karzełkiem i grubaskiem , dziadek z wystającymi jąderkami no i 10 sekund wstępu przed numerem z anakondą z piłeczkami... to jak oni cudownie zadają sobie ciosy w intymne części ciała... brechtałam pół dnia. 😁 😁
Borat oczywiście to również klasyka 😅 😁 😁 😁
Ja te numery omijam, bo aż boli jak się patrzy 😁
Lód z sików, o fuuuj. Jednak ten film totlko dla ludzi, którzy mają mocne nerwy i lubią głupawy humor 😂
hehe lubię takie głupawki na odpoczynek dna mózgu ;] 😁
The blind side - wyłam.. autentycznie wyłam na tym filmie jak głupia!w dodatku film oparty na faktach. Kocham takie filmy.. kocham Sandrę... wspaniała historia
(33) fish tank - jakos mnie nie zachwycil. owszem, nie jest zly, ale gdyby naprawde byl o czyms..
24(34) whatever works - allen jak to allen, ale w bardzo dobrym wydaniu. swietny, teatralny kontakt aktora z widzem. wesolo, z jajem. warto.
Kwiat Pustynihistoria ładna, acz film nudny jak flaki z olejem 🙄
Whatever works to Allen tak?
Tak!! Cudo 😀 !
Czy ktoś może wie co to za film na tvnie własnie leci?? Myślałam, ze się dowiem po reklamach, a tu reklam brak...
Lena chcialam cie na kino namawiac na dzis-jutro a tu mi zamkneli.. no ale od wtorku czynne to mozemy ktoregos wieczoru jakies zaleglosci na drobic 🙂
polecam wszystkim noc kina, ktora sie odbedzie 23 kwietnia w sieci multikino i silver screen
bedzie to noc kina polskiego, ponizej repertuar
12 hitów kinowych:
Trick, Lejdis, Dom zły, Tatarak, Różyczka, Galerianki, Testosteron, Beats of freedom*, Randka w ciemno, Wszystko co kocham, Wojna polsko – ruska, Idealny facet dla mojej dziewczyny
Maraton teledysków na wielkim ekranie:
Dorota Miśkiewicz, Ewelina Flinta, Hey, Krzysztof Krawczyk, Edyta Bartosiewicz, Kasia Cerekwicka, Kayah, Makowiecki Band, Marcin Rozynek, Maria Sadowska, Maryla Rodowicz, Mika Urbaniak, Monika Brodka, Muchy, Muniek, Myslovitz, Smolik i inni.
Extra:
Animacje Platige Image, min.: filmy Tomka Bagińskiego, Damiana Nenowa, Grzegorza Jonkajtysa.
Noc Kina Polskiego organizowana jest w 15 kinach sieci Multikino (MK) i Silver Screen (SS): MK Bydgoszcz, MK Gdańsk, MK Gdynia, MK Sopot, MK Koszalin, MK Kraków, SS Łódź, MK Poznań Malta, MK Rybnik, MK Szczecin, MK Warszawa Ursynów, MK Warszawa Złote tarasy, MK Wrocław Arkady, MK Wrocław Pasaż i MK Zabrze.
ciesze sie ze w koncu bedzie kilka filmow moze nie kasowych, a nieco ambitniejszych. na pewno bede chciala zobaczyc animacje, nadrobie zaleglosci w filmach (dom zly, rozyczka). moze obejrze cos po raz kolejny.
Magda - jasne, tego Allena chętnie zobaczę.
Czy karty ,multikina juz nie obowiazuja?
Nie.... Chyba, ze na maratony. Wtedy jest taniej, biletów już nie ma taniej :/
ale tanszych biletow na normalne filmy i tak nei bylo :P tylko punkty
ma byc jakis nowy program payback, ale nikt nei wie kiedy, jak i co
a właśnie ze kiedyś były... z karta bilety były po 15 zł 😎
to nei za moich czasow jak tak
Kolor Purpury - kolejny film kanon 🙂 Spilberg i samo przez się 🙂.... 🙂
Decydujący Głos z Kevinem Costnerem 😍 😍 nawet jak gościu jest stary to i tak ma w sobie tą cudowną magię... 😍
W między czasie oblukuję - Piratów z Karaibów III - ciężko, ale wiem że przebrnę przez ten szlam i raz na zawsze zamknę ten rozdział z tym filmem ;]
25(35) remember me - nastawialam sie na lekka komedyjke z gwiazdorami. zawiodlam sie i to pozytywnie. moze nie jest to film wysokich lotow, ale daje do myslenia i to duzo. szczegolnie teraz po tym calym smolensku.. mam wrazenie ze tytul ma duze znaczenie, choc szukalam do czego konkretnie sie odnosi i ... nie znalazlam 🙂 za duzo mysli na raz.
polecam.
Zdecydowanie polski tytuł "twoj na zawsze" nie odnosci wie wg mnie tak jak angielski, o, nowosc!
Chyba nie do konca zrozumiama wypowiedz mojej poprzedniczki. wkoncu znalazlas odniesienie do tytułu czy nie? 🤔wirek:
Pasowł mi idealnie do tego cytatu powtorzonego na poczatku i koncu filmu, Gandhiego o ile dobrze pamietam.
A ja dzis obejzalam w koncu cos Hitchcocka na co zanosilam sie od daaawna. Trema - z teogo co wiem nie jest to jego mistrzostwo, nic specjalnego ale zdecydowanie miłe oderwanie od 'terazniejszych' filmow.
Mery - czy mowa o kratach multikinomaniaka?! nie sa totalnie zlikwidowane? jaka jest znizka na maraton? wydawalo mi sie ze calkiem je wycofali, myle sie?
Starcie tytanów - niestety kolejna amerykańska papka...a szkoda, bo trailer był wg mnie genialny...
wersja z 1981 była zdecydowanie 100 razy lepsza!
Mery - czy mowa o kratach multikinomaniaka?! nie sa totalnie zlikwidowane? jaka jest znizka na maraton? wydawalo mi sie ze calkiem je wycofali, myle sie?
tak, dokladnie. znizki na maratony sa ok 4zl? nie wiem, nie pamietam. a kompletnie zlikwidowane nie byly... mowili, zeby nie wyrzucac, bo sie jeszzce przydadza...
noc kina 16 19 zl ale znizka i na karte i legitymacje
zorilla, sorry ale nie rozumiem co do mnie piszesz 😉
Ale niektórzy legitki już nie maja :P
Girl Guide nie wiem za co ten film zdobył swoją nagrodę... bo to totalne dno.. Jeden miły akcent? - Nie wiedziałam że KUKIZ jest tak świetnym aktorem 😀 miłe zaskoczenie 🙂
nvm, ale chodziło mi o to ". mam wrazenie ze tytul ma duze znaczenie, choc szukalam do czego konkretnie sie odnosi i ... nie znalazlam " ze sie odnosił do tego cytatu z ghandiego. ale wtedy tez chyba nie zrozumialam Ciebie:P:P
wczotaj Artur i miminki spodziewałam sie fajniejszej bajki jak na Besson, ale okeeeej, strasznie mnie rozbal moment z rasta postaciami mowiacymi glosem Snoop Dogga 😀
zaskoczyl mnie i to mocno film nazywam sie khan. spodziewalam sie bollywoodzkiego melodramatu - duzo kolorow, duzo muzyki no i nic nadzwyczajnego. a tu ciekawa historia (choc zakonczenia nie znam, musialam wyjsc 20 minut przed koncem..), piekne kadry i bardzo dobra gra aktorow. naprawde duze zaskoczenie i to pozytywne. polecam nie tylko fanom bollywoodu!
na doła związanego z facetami - He's just not that into you - Kobiety pragną bardziej 🙂 byłam na tym w kinie dwa lata temu, ostatnio do niego wróciłam, było warto 😍
(26)wyspa tajemnic- smutne i przygnebiajace zakończenie, ale film jak dla mnie bardzo dobry!
Ostatnio zasiedziałam się na Jeziorze Marzeń- wiem wiem to serial ;] ale zakochac się w nim idzie 🙂
Center Stage ;] zarąbisty film o szkole baletowej ;] polecam
Udręczeni - niby na faktach (nie wierzę w to), chłopacy się bali, a ja się śmiałam. Choć później sama jak byłam w domu to miałam cykora hihi
Własnie dostałam bilety na "noc kina",wiec dojdą kolejne projekcje jutro 😀 !!
Udręczeni - niby na faktach (nie wierzę w to), chłopacy się bali, a ja się śmiałam. Choć później sama jak byłam w domu to miałam cykora hihi
byłam na tym w kinie, na nocy horrorów. Ja zasnełam na tym filmie fakt że na początku troche się bałam, znajomi mówi że wcale nie straszny, jednak mój kumpel jak obejrzał to sie bał do łazienki iść 😎 i ja chyba głównie dlatego nie oglądam horrorów 😂