Bryczesy

Zgadzam się, dla mnie pikeury to najwygodniejsze spodnie jaki kiedykolwiek miałam na tyłku  😁
Tylko z tą kratką się zastanawiam...
Ja mam 2 pary pikerów i nigdy więcej. W jednych lej mi się przetarł i poszły do reanimacji do krawcowej, drugich materiał też nie jest jakiś boski (w paru miejscach porobiły się takie kulki). Na pewno nie z taką kasę,

Za to leci do mnie para ES od Dramki 😀 Kolorek boski, już nie mogę się doczekać  💃 💃
Ja widziałam bryczesy Pikeura w kratke i powiem że nie zrobiły na mnie wrażenia...
Połówki masz na myśli biodrówki?

Mam też takie ślizkie o której mowa  😀iabeł:

Ale jestem "polak idiota"- miało być Polówki- koszulki polo hehehe.....

A te 'śliskie" to jaki skład?
jak będziesz mieć czarne lugany albo cindy takie śliskie 38 to do mnie proszę zanim pójdą do ogłoszeń :kwiatek:
Moje dziś doszły i miały chrzest w terenie 😀 są delikatnie połyskujące, pasują jak druga skóra, lej zachwyca brązem 😀 cudo, dzięki Dramka! 😀
Co wy macie z tym połyskującym materiałem.. 🤔wirek:

Aragorniasta Dlaczego kratka zawiodła Cie?

xxagaxx Wierz że te ES miały być dla mnie  🙄 Materiał mega wygodny.
no czytałam że chciałaś je zostawić, napisałam tak na wszelki wypadek, a tu proszę 😉 Zdecydowałaś się jednak sprzedać 🙂

tu widać na zdjęciu moje bryczesy ES z amigo 🙂 Były kiedyś po 700zł jak przecenili na coś ponad 300 musiałam je mieć. Materiał boski, idealnie leżą, i super się dopierają 😀 Wiec już czekam Dramka jak kolejna para ESów będzie w użytku. Gdyby nie kolory Pikeura które mi się bardzo podobają już dawno bym je sprzedała

Gramka urodą i jakością nie grzeszyła-przynajmniej ta którą ja widziałam a cena była kosmiczna...
Dramka, no co macie, połyskliwe ładniejsze 😉 jeszcze muszę mieć jakąś kratkę z wysokim stanem 😵
Aragorniasta Po czym stwierdziłaś ze kiepska jakość?

Burza Ja też chce w kratkę z pełnym lejem  💃
To dzwnie za brzmi ale po macaniu 😂
Materiał był taki dziwny bardziej na szmate do podlogi niż na bryczesy...
Aragorniasta, a w jakich jeździsz na codzień?
najczęściej Eqi-themu i jednych Pikeurach ale różnica jakości jest wielkaa
"Materiał był taki dziwny bardziej na szmate do podlogi niż na bryczesy "

Chyba nie wierz o czym kompletnie mówisz..
wyobraź sobie że wiem 😉 Te bryczesy to była porażka 🤔
Aragorniasta, wyobraź sobie, że mam 2 pary Pikeurów w kratkę i wcale nie czuję się jakbym chodziła w szmacie do podłogi.
Nie do końca rozumiem co miałaś na myśli używając takiego porównania.
Obie pary sprawują się bez zarzutu i nie za bardzo wiem do czego konkretnie pijesz.
Ja z czymś takim się nigdy nie spotkałam. A troche tych bryczesów przewaliłam.
Ja o żadnych Pikeurach nie mogę powiedzieć złego słowa. Ale co ja tam wiem 😁
A ja mogę 😉 Uzależniają, teraz sobie nie wyobrażam innych bryczesów 😁
azhael, no tak, tu się podpiszę obiema rękoma, aktualnie nie mam już innych 🙂
Kratka uzależnia..chce wiosenna  🤔wirek:
[quote author=Dramka link=topic=217.msg552543#msg552543 date=1271160916]
Połówki masz na myśli biodrówki?

Mam też takie ślizkie o której mowa  😀iabeł:

Ale jestem "polak idiota"- miało być Polówki- koszulki polo hehehe.....

A te 'śliskie" to jaki skład?
jak będziesz mieć czarne lugany albo cindy takie śliskie 38 to do mnie proszę zanim pójdą do ogłoszeń :kwiatek:
[/quote]
a gdzie  widziałaś te bryczesy
Mam takie błyszczące moge jutro wstawić fotke..
Freska   Trakeńska Szczęśliwa Miłość
14 kwietnia 2010 11:39
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką Pikeurów Laguna  😍 mam je już 1,5 roku i po praniu nadal wyglądają jak nowe mimo że swego czasu ich nie oszczędzałam  👀 gdyby nie ich kosmiczna cena to bym kupiła jeszcze jedne kraciaste tylko jak to Dramka mówi bardziej wiosenne kolory 👀

a gdzie  widziałaś te bryczesy

Na pupie u kumpeli 😎
One są z takiej bardzo mięsistej tkaniny, w dotyku trochę jak neopren hehe. Są jak zimówki pikeura ale bez tej "fizeliny" pod spodem. jak na nie kapnie woda to nie wsiąka tylko można strzepnąć kropelkę ręką - coś normalnie jakby z teflonu😉

Z lekkim połyskiem mam te poprzednie od Dramki. Określiłabym je jako letnie. Początkowo nie zauwazyłam tego połysku. dopiero dziewczyny w stajni w świetle dziennym to wypatrzyły.
Mam fotke takich PIKEUR "swiecących"
Wstawiaj!
Sorry byłam pewna że załączyłam  🙄
Ja jestem szczęśliwą posiadaczką Pikeurów Laguna  😍

chyba Lugana 😎
Która kratka ładniejsza??
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się