niestety 2 komplety owijek robią wylot, jedne oddaje, jedna wiszą w ogłoszeniach, szare fair-playe na miejsce eskadronów już zamówiłam jeszcze granatowe muszę 🙂
jak dla mnie nie tak jakość- tzn myślę ze normalne treningi 'przeżyją' bez problemu ale moje standardowe eskadrony, jakościowo genialne przezyły zimę ze skutkami ubocznymi (spore zmechacenia od jazdy w głębokim śniegu, a niestety owijki musiałam zakładać, na dodatek nisko zawijać bo Ruda miała całe nogi w rankach od zamarzniętego śniegu) więc boję się, ze te takiej zimy mogą nie przeżyć zeby potem 'wyglądać' i służyć przez długi czas .. a nie chcę co sezon kupować nowych skoro mogę kupić lepsze od razu 🙂
Mam chocochipa po jednym praniu i wygląda - jak na cottona - bdb! Doprał się w zwykłej pralce bez zarzutu. Jednak drugie pranie będzie już u mnie, i jak chcesz, to mogę Ci dać znać na dniach 😉
Korsik, Alice takiego ma, ona Ci zapewne coś więcej powie. ale dla mnie to na pewno nie jest kremowy kolor, widziałam, to tak jak Sierra mówi - złamana biel.
Edit: Asds, na jakie konie Ty będziesz tyle czapraków zakładać? ; p jak już to limegreen. 😁
Korsik, Alice takiego ma, ona Ci zapewne coś więcej powie. ale dla mnie to na pewno nie jest kremowy kolor, widziałam, to tak jak Sierra mówi - złamana biel.
Edit: Asds, na jakie konie Ty będziesz tyle czapraków zakładać? ; p jak już to limegreen. 😁
Zwiekszyła mi się pula do jazdy ostatnio 😉
Ale gruby ma miłości to podstawa podstaw 💘
Przynajmnie owijki jakby co pasujace juz bym miałą 😉
pursat- a, fair-playe na caprioli najtaniej chyba- oj widzę ze juz chyba nie mają.. ja od nich kupiłam no to np. animalia, equiversum, tyle ze oni mają już drożej.. ja dałam 65zł mam nadzieję, ze będą pasować