KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Pursat   Абсолют чистой крови
12 kwietnia 2010 14:34
LOVELY, możesz podać jakiegoś linka do szarych? Ja szukam takich do mojego greya. 😀
wątek zamknięty
Pursat
będziecie wyglądali szałowo  🙂

wątek zamknięty
linka do owijek? equishop ma, ja właśnie swoje jutro do nich odsyłam..
fotka:
[img]http://i54.photobucket.com/albums/g114/Natka_2006/IMG_5998-1.jpg?t=1271081470[/img]
[img]http://i54.photobucket.com/albums/g114/Natka_2006/IMG_6002.jpg?t=1271081169[/img]
i 'prawie razem' prawie bo bez cottona greya (kolory przekłamane)
[img]http://i54.photobucket.com/albums/g114/Natka_2006/IMG_6006-1.jpg?t=1271082128[/img]
wątek zamknięty
Bardzo elegancko prezentujacy sie komplet 🙂
wątek zamknięty
niestety 2 komplety owijek robią wylot, jedne oddaje, jedna wiszą w ogłoszeniach, szare fair-playe na miejsce eskadronów już zamówiłam jeszcze granatowe muszę 🙂
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2010 15:31
Lovely

A co nie tak z owijkami?  🤔
wątek zamknięty
jak dla mnie nie tak jakość- tzn myślę ze normalne treningi 'przeżyją' bez problemu ale moje standardowe eskadrony, jakościowo genialne przezyły zimę ze skutkami ubocznymi (spore zmechacenia od jazdy w głębokim śniegu, a niestety owijki musiałam zakładać, na dodatek nisko zawijać bo Ruda miała całe nogi w rankach od zamarzniętego śniegu) więc boję się, ze te takiej zimy mogą nie przeżyć zeby potem 'wyglądać' i służyć przez długi czas .. a nie chcę co sezon kupować nowych skoro mogę kupić lepsze od razu 🙂
wątek zamknięty
ma ktoś zdjecie z bliska cottona kremowego z kolekcji chocochip-pink? czy on jest prawie biały czy jednak trochę kremowy?
wątek zamknięty
Jest to zdecydowanie złamana biel, jak offwhite ANKY, ale jaśniejszy sporo niż ES Creme czy ANKY sand 🙂
wątek zamknięty
a wiesz jak z dopieraniem tego czapaka?
wątek zamknięty
Mam chocochipa po jednym praniu i wygląda - jak na cottona - bdb! Doprał się w zwykłej pralce bez zarzutu. Jednak drugie pranie będzie już u mnie, i jak chcesz, to mogę Ci dać znać na dniach 😉
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2010 15:51
Powiedzcie mi wyrocznie czy kupic Eskadrona Cottona z serii Limegreen,Fuchsia, Plum? Warto? 👀
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
12 kwietnia 2010 15:52
Korsik, Alice takiego ma, ona Ci zapewne coś więcej powie. ale dla mnie to na pewno nie jest kremowy kolor, widziałam, to tak jak Sierra mówi - złamana biel.

Edit: Asds, na jakie konie Ty będziesz tyle czapraków zakładać? ; p  jak już to limegreen.  😁
wątek zamknięty
12 kwietnia 2010 15:53
LOVELY, chodziło mi o szare owijki, które kupiłaś na miejsce szarych eskadronów. 😉 To w końcu Lamicell czy Fair-Play? 😀

_kate, z tym że ja mam cottona. On mocno rożni się kolorem od Twojego. 😉
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
12 kwietnia 2010 15:54
Korsik, Alice takiego ma, ona Ci zapewne coś więcej powie. ale dla mnie to na pewno nie jest kremowy kolor, widziałam, to tak jak Sierra mówi - złamana biel.

Edit: Asds, na jakie konie Ty będziesz tyle czapraków zakładać? ; p  jak już to limegreen.  😁

Zwiekszyła mi się pula do jazdy ostatnio 😉

Ale gruby ma miłości to podstawa podstaw  💘

Przynajmnie owijki jakby co pasujace juz bym miałą  😉
wątek zamknięty
Sierra, chocochip to ten brązowy? bo zastanawiam się poprostu czy moja pralka dopierze taki jasny czaprak

gdzie najtaniej mogę kupić czekoladowe owijki ANKY?
wątek zamknięty
Nie, ja mam creme z kolekcji chocochip - to był taki skrót myślowy 😉
wątek zamknięty
aha,
a masz jakieś zdjecie może?  😉
wątek zamknięty
Mogę mieć dziś wieczorem/jutro rano, jak odbiorę aparat z serwisu 😉
wątek zamknięty
krosik, jak chcesz ogólne zdjęcie tego cottona to Zairka wystawiała w ogłoszeniach i jest na jednej z pierwszych stron :kwiatek:
wątek zamknięty
pursat- a, fair-playe
na caprioli najtaniej chyba- oj widzę ze juz chyba nie mają.. ja od nich kupiłam
no to np. animalia, equiversum, tyle ze oni mają już drożej.. ja dałam 65zł
mam nadzieję, ze będą pasować

wątek zamknięty
a czy do lamówki pasowałyby czekoladowe owijki czy będą za ciemne? eskadronów raczej bym nie chciał
wątek zamknięty
12 kwietnia 2010 16:13
LOVELY, dzięki. Jak przyjdą, daj znać czy pasują. :kwiatek:
wątek zamknięty
Dostane gdzieś jeszcze cotton Eskadrona petrol? Najlepiej VS/VSS, FUUL. Czy już tylko pozostały ogłoszenia ? 👀
wątek zamknięty
tylko ogłoszenia
wątek zamknięty
przyszło cudo moje od chudapigi  :kwiatek: zakochałam się  😍
wątek zamknięty
12 kwietnia 2010 16:59

proszę Korsik. wycięłam czaprak z Chonsu. mam nadzieję, że Alice nie będzie zła.
wątek zamknięty
dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
12 kwietnia 2010 17:05
myślę, że na Twoim ciemnym koniu lepsze byłyby różowe owijki. albo ten czaprak, brązowe owijki i różowe wystające podkładki, hm?  😁
wątek zamknięty
mam już plan na ten komplet, jak wszystko pójdzie po mojej myśli, to wstawię zdjęcia  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.