KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

fin co do oksera... Co było zamawiane? Bo ja na swoje też czekam i strzelę sobie w łeb jak mi do końca tygodnia nie dojdzie ten Eskadron...
Dzionka zielony śliczny!
wątek zamknięty
Zairka cieszę się, że się sprawuje, do pyska jej 🙂 Ma ktoś zdjęcie fiołka alpejskiego jarpolu bliżej ?
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
11 kwietnia 2010 21:58
equi mam tylko takie 😉
wątek zamknięty
kolor śliczny, ale współczuję temu psu :/
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 22:01
Dzionka strasznie byl niepocieszony 😉 ale szybko mu sciagnelam to homonto i dostał nagrode wiec sie nie obrazil 😁
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
11 kwietnia 2010 22:02
Ale przynajmniej dzięki jego poświęceniu wiemy że w tym kolorze rudym do pyska 🙂
wątek zamknięty
rumak średnio zadowolony z nowej funkcji, za to jeździec jak najbardziej 🙂 Mi ze swojego psa też się zdarza robić czubka :P Zastanawiam się nad tym kolorkiem, ale nie wiem czy się nie zleje. Poczekam na pinka od Ciebie jak będzie wyglądał, a ma ktoś zdjęcie jakiegokolwiek fioletu na jakimkolwiek bardzo brudnym kasztanie ?
wątek zamknięty
Pad padem, ale jaki słodziutki Bobas !! 😍
wątek zamknięty
Monny, do usług 😁
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 22:05
Pad padem, ale jaki słodziutki Bobas !! 😍

po mamusi 😁
wątek zamknięty
Zairka, a ten fiołek jest właśnie taki ciemny czy bardziej ocz...dajny? Taki brudny róż mi się teraz marzy...
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 22:07
dzionka to fiołek dewizki, z tego co pamietam jest identyko jak na fotce tylko sie mieni
wątek zamknięty
No to jestem przegrana
Dość długo trzymałam się w miarę, ale TO znów mnie ogarnęło....
może ktoś

tego goscia
w te czapraki:

nie wiem który ładniejszy... już widzę błękitne albo różowe owijki do tego mniam
wątek zamknięty
Hermia, granatowy!

są gdzieś dostępne fulle te czapraki?
wątek zamknięty
Troszkę Łat:

wątek zamknięty
wątek zamknięty
Mo B. jaka rewia 🙂 Tak w jednym dniu tyle razy zwierzątko przebierałaś??
wątek zamknięty
Dzionka i xxagaxx pięknie!  😜

Mo B wg mnie łaciakowi łądnie w pomarańczu, hazelu i oliv.
wątek zamknięty
xxagaxx Tak 😉 Dokładnie przebrałyśmy go (razem z angeliką04 😉 ) w 16 kompletów, bo na pozostałe trzy zabrakło nam sił, wszak trzeba było jeszcze wsiąść. Reszta zdjęć będzie zapewne jutro 😉
wątek zamknięty
Mo B. podziwiam 🙂 ja chyba nie miałabym siły 😉

mi się w tym niebieskim Nici podoba strasznie 😀

edit:

[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg550776#msg550776 date=1271018291]
Hmm tak długo meczyłam Alice o Aquę aż się udało 🙂 Wymieniła się na lavenderka i jak widać strzał w 10 😉

Aga, a tamta aqua, co z nią?
[/quote]

Przerabiamy na VS 😀 trzymajcie kciuki żeby wyszło 😀
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 23:22
Burza ja tez wyprzedaje anky pod moja skokowka ukladaja sie tragicznie.... narazie banana i purple na odstrzal ale kiwi tez poleci jak znajde inna ladna zielen w jego miejsce i pamietam ze jestes 1 w kolejce jezeli to nadal aktualne :kwiatek:
wątek zamknięty
alice nie no  😵 MISTRZOSTWO!  😍 fantastycznie wyglada!!!

kurcze dziewczyny, tak pokazujecie te swoje boskie komplety i teraz mam juz upatrzone az nadto zestawow  😁 a konisko mi dopiero rosnie  🤔wirek: ale i tak juz choruje na kremowy, limonkowy, brudny roz, itd itd...  🤔wirek:  😁
wątek zamknięty
Zairka, bardzo aktualne! 😀
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
12 kwietnia 2010 06:12
rumak średnio zadowolony z nowej funkcji, za to jeździec jak najbardziej 🙂 Mi ze swojego psa też się zdarza robić czubka :P Zastanawiam się nad tym kolorkiem, ale nie wiem czy się nie zleje. Poczekam na pinka od Ciebie jak będzie wyglądał, a ma ktoś zdjęcie jakiegokolwiek fioletu na jakimkolwiek bardzo brudnym kasztanie ?

equi.dream proszę, mój już ex koń w fiolecie [url=http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/61/348#i]hortensja na brudnym kasztanie[/url]
wątek zamknięty
No nie! zabije  🤬!! uciekac mi z ta hortensja!! jest to jeden z 2 padow jakiego nie posiadam z kolekcji lato 2009 i na ktorego strasznie choruje! narazie zamiast niego pocieszam sie levanderem eskadronowym...
wątek zamknięty
Hahaha Hermia to przeze mnie! hahaha- szmatoholizm jest zakaźny, heheh.

Moim zdaniem granat!
A w ogóle co to za komplecik ten liliowy, który masz na fotce?
wątek zamknięty
Wafelkowa, cotton standard 😅
wątek zamknięty
kotbury,  to HKM, ale już zniknął w czeluściach allegro
bo właśnie ja mam takie strzały
pewnego dnia stwierdziłam, że koń jest po to żeby na nim jeździć, a nie go ubierać i pozbyłam się wszystkich kolorowych kompletów, zostawiając sobie tylko jakieś takie poważne kolory typu szary i czarny
a teraz mam nawrót choroby
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
12 kwietnia 2010 14:16
Mnie się łaciaty podoba we wszystkim. Chyba z tego ze względu, że nie znoszę dyskryminacji łat ubieranych w żywe, oczodajne kolory. Jak jest estetycznie i ładnie to jestem absolutnie na tak. 😍

Przyszedł dzisiaj do mnie rost od Misi. 😍
wątek zamknięty
przyszła dzisiaj do mnie paczka z interapi z polopadem białym i owijkami granatowym z oksera.. powiem jedno- zawiodłam się.
kilka szwów w padzie jest normalnych a reszta jakies cienkie odstające, niedociągnięte nitki.. wymieniam o ile eskadron będzie miał pady bo inter- api robi zamówienie bo im się skńczyły.. jesli nie będzie to zwracam..
owijki.. lepsze od szarych ale nadal jak za tę cene kiepskie.. kupie jakieś lamicele.. tak samo oddaje szare i kupiłam lamicele
może komuś pasują takie owijki, nie mówi ze nie mogą czy coś ale po prostu jak patrzę na moje ze standartu albo chociażby deepblue to powoli się załamuję jakością eskadrona.. wszystko schodzi na psy.. es jedynie się jakoś trzyma chociaż mój pad jest trochę krzywo skrojony.. ale nie widać tego naszczęscie na koniu..
widzęze fair-play/ lamicell robią coraz fajniejsze jakościowo rzeczy (owijki mają genialne ale to też zależy który model) trzebe będzie się przerzucić..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.