fin co do oksera... Co było zamawiane? Bo ja na swoje też czekam i strzelę sobie w łeb jak mi do końca tygodnia nie dojdzie ten Eskadron... Dzionka zielony śliczny!
rumak średnio zadowolony z nowej funkcji, za to jeździec jak najbardziej 🙂 Mi ze swojego psa też się zdarza robić czubka :P Zastanawiam się nad tym kolorkiem, ale nie wiem czy się nie zleje. Poczekam na pinka od Ciebie jak będzie wyglądał, a ma ktoś zdjęcie jakiegokolwiek fioletu na jakimkolwiek bardzo brudnym kasztanie ?
No to jestem przegrana Dość długo trzymałam się w miarę, ale TO znów mnie ogarnęło.... może ktoś tego goscia w te czapraki: nie wiem który ładniejszy... już widzę błękitne albo różowe owijki do tego mniam
xxagaxx Tak 😉 Dokładnie przebrałyśmy go (razem z angeliką04 😉 ) w 16 kompletów, bo na pozostałe trzy zabrakło nam sił, wszak trzeba było jeszcze wsiąść. Reszta zdjęć będzie zapewne jutro 😉
[quote author=xxagaxx link=topic=14623.msg550776#msg550776 date=1271018291] Hmm tak długo meczyłam Alice o Aquę aż się udało 🙂 Wymieniła się na lavenderka i jak widać strzał w 10 😉
Aga, a tamta aqua, co z nią? [/quote]
Przerabiamy na VS 😀 trzymajcie kciuki żeby wyszło 😀
Burza ja tez wyprzedaje anky pod moja skokowka ukladaja sie tragicznie.... narazie banana i purple na odstrzal ale kiwi tez poleci jak znajde inna ladna zielen w jego miejsce i pamietam ze jestes 1 w kolejce jezeli to nadal aktualne :kwiatek:
alice nie no 😵 MISTRZOSTWO! 😍 fantastycznie wyglada!!!
kurcze dziewczyny, tak pokazujecie te swoje boskie komplety i teraz mam juz upatrzone az nadto zestawow 😁 a konisko mi dopiero rosnie 🤔wirek: ale i tak juz choruje na kremowy, limonkowy, brudny roz, itd itd... 🤔wirek: 😁
rumak średnio zadowolony z nowej funkcji, za to jeździec jak najbardziej 🙂 Mi ze swojego psa też się zdarza robić czubka :P Zastanawiam się nad tym kolorkiem, ale nie wiem czy się nie zleje. Poczekam na pinka od Ciebie jak będzie wyglądał, a ma ktoś zdjęcie jakiegokolwiek fioletu na jakimkolwiek bardzo brudnym kasztanie ?
No nie! zabije 🤬!! uciekac mi z ta hortensja!! jest to jeden z 2 padow jakiego nie posiadam z kolekcji lato 2009 i na ktorego strasznie choruje! narazie zamiast niego pocieszam sie levanderem eskadronowym...
kotbury, to HKM, ale już zniknął w czeluściach allegro bo właśnie ja mam takie strzały pewnego dnia stwierdziłam, że koń jest po to żeby na nim jeździć, a nie go ubierać i pozbyłam się wszystkich kolorowych kompletów, zostawiając sobie tylko jakieś takie poważne kolory typu szary i czarny a teraz mam nawrót choroby
Mnie się łaciaty podoba we wszystkim. Chyba z tego ze względu, że nie znoszę dyskryminacji łat ubieranych w żywe, oczodajne kolory. Jak jest estetycznie i ładnie to jestem absolutnie na tak. 😍
przyszła dzisiaj do mnie paczka z interapi z polopadem białym i owijkami granatowym z oksera.. powiem jedno- zawiodłam się. kilka szwów w padzie jest normalnych a reszta jakies cienkie odstające, niedociągnięte nitki.. wymieniam o ile eskadron będzie miał pady bo inter- api robi zamówienie bo im się skńczyły.. jesli nie będzie to zwracam.. owijki.. lepsze od szarych ale nadal jak za tę cene kiepskie.. kupie jakieś lamicele.. tak samo oddaje szare i kupiłam lamicele może komuś pasują takie owijki, nie mówi ze nie mogą czy coś ale po prostu jak patrzę na moje ze standartu albo chociażby deepblue to powoli się załamuję jakością eskadrona.. wszystko schodzi na psy.. es jedynie się jakoś trzyma chociaż mój pad jest trochę krzywo skrojony.. ale nie widać tego naszczęscie na koniu.. widzęze fair-play/ lamicell robią coraz fajniejsze jakościowo rzeczy (owijki mają genialne ale to też zależy który model) trzebe będzie się przerzucić..