Howrse gra :)

Misskiedis - myślałam, że kasują po 3 miesiącach? Ale to w ogóle jest dziwne, bo widziałam konta gdzie data ostatniego logowania była sprzed 4-5 miesięcy, a konto dalej było widoczne.

Nupek - zagłosowałam.

Ariedale - folbluty to Thoroughbred http://www.howrse.com/dossiers/race?id=9
Najwięcej w grze mają 23 gwiazdki. Swoją drogą to jedna z nielicznych ras, której nowe grafiki mi się podobają.
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
09 kwietnia 2010 18:21
http://www.howrse.com/centre/fiche?id=53026 wchodził ktoś na stronę tej stajni? można wygrać aging pointa za dobrą odp. na pytanie 🏇 Trzeba wejść na "see my archimedes..."
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
10 kwietnia 2010 09:12
Czy ktoś z re-voltowiczów ma wolny boks w tej chwili? Szukam stajni, najchętniej na już 🙂
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
10 kwietnia 2010 10:43
Arivle ja mam http://www.howrse.com/centre/fiche?id=334550 w Neverending Meadows, ale skills muszą być powyżej 960  🙂
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
10 kwietnia 2010 11:05
Na sprzedaż lub wymianę mam

Medusa's Blood x12
Piece of Cloud x11
Golden Apple x5
Golden Spurs x3
Zeus' Lightning Bolt x3
Seahorse x3
Eolus' Wind x3
Philosopher's Stone x2
Black Orchid x2
Apollo's Lyre x1
Daphne's Laurels x1
Hephaestus' Horseshoes x1
Water of Youth x1
Pandora's Box x1

Jestem otwarta na propozycje 🙂
wątek zamknięty
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
10 kwietnia 2010 11:59
Misskiedis - myślałam, że kasują po 3 miesiącach? Ale to w ogóle jest dziwne, bo widziałam konta gdzie data ostatniego logowania była sprzed 4-5 miesięcy, a konto dalej było widoczne.

Nupek - zagłosowałam.

Ariedale - folbluty to Thoroughbred http://www.howrse.com/dossiers/race?id=9
Najwięcej w grze mają 23 gwiazdki. Swoją drogą to jedna z nielicznych ras, której nowe grafiki mi się podobają.

Faktycznie, mnie również podoba się ta konkretna rasa w nowym wydaniu. Ale nie zgadzam się z opinią, że źrebaki są straszne - moim zdaniem te włochate i kucowate są urocze, ale też fanką obecnych grafik nigdy nie byłam.

Mam nowe konto w grze od wczoraj, bardzo żałuję, że kiedyś porzuciłam moje stare - jeszcze z początków gry, byłabym teraz wyjadaczem...
wątek zamknięty
Nalle! To TY? Na pewno tak  :przytul:

Notarialna - co chcesz za Zeusa?
wątek zamknięty
Jakie to świetne  😀 Chcę zacząć grać. Może ktoś mi wytłumaczyć choćby pierwsze kroki?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 kwietnia 2010 16:39
Jak sobie drogi panie podbić prestiż zawodów w EC?
najwięcej mam z krosów 43%, porem skoki 34% a wyścigi i beczki po 30%
wątek zamknięty
Kogo mogę login wpisać jako osobę, która mnie wprowadziła do tego?  👀 Ktoś chętny?  🤣
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 16:41
deidre, Chętnie przyjmę Aphrodithe Tears albo Horseshoes forgoted by Heapestus.
wątek zamknięty
O rety. Nie mam siły tłumaczyć kolejny raz. Może komuś się będzie chciało. Podrzucę Ci za to 2 linki
http://howrsepolska.foreo.pl/gra-f10.html?sid=e4504f5491eac5d78a4d2a5e0a305dce
oraz oczywiście uproszczona instrukcja w samej grze
http://www.howrse.com/aide/manuel
Najlepiej gdybyś miała konkretne pytania 😉
Kogo mogę login wpisać jako osobę, która mnie wprowadziła do tego?
Nie musisz nikogo wpisywać. Pole nie jest obowiązkowe.

Notarialna, to wysyłam podkowy 😉
wątek zamknięty
Dzięki wielkie  :kwiatek:
Co się robi aby koń urósł?
wątek zamknięty
Alabamka, mogłaś zajrzeć na forum podane przez deidre:

http://howrsepolska.foreo.pl/riding-levels-t15.html

Edit: literówka
wątek zamknięty
Ale chodzi mi raczej o to, że kiedyś w to grałam (ale przestałam bo nie wiedziałam o co chodzi xD) i coś się klikało, że koń "starzał" się o chyba 2 dni a teraz nie wiem co  🙁 A na forum pisze, że trzeba codziennie się nim zajmować i jakoś sam się starzeje
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 17:43
Kładziesz go spać, po położeniu go albo zostawiasz do jutra i robisz od nowa po użyciu aiging pointa.
wątek zamknięty
Alabamka, zmieniłaś CAŁĄ treść posta!
Moja odpowiedź w tym wypadku straciła sens  😵
wątek zamknięty
Nie całą  🙄 Przepraszam już wiem o co ci chodziło ale właśnie znalazłam wtedy odp. na tym forum  :kwiatek:
wątek zamknięty
Zmieniłaś cały post i nie mów mi, że było inaczej. Wiem, na jakie pytanie odpowiadałam.
Była tam prośba o podanie odpowiedzi na test, bo ciągle jedną odpowiedź miałaś źle.

NIE rób tego więcej, robisz BAJZEL na forum
wątek zamknięty
Dobrze przepraszam. A mowie, że nie dokładnie cały bo "wielkie dzięki" zostawiła. Już przepraszałam i więcej tego nie zrobię albo co najwyżej skreślę
wątek zamknięty
11 kwietnia 2010 18:58

To ja, Kochana.  😉 :przytul:
wątek zamknięty
12 kwietnia 2010 23:34
http://www.howrse.com/joueur/fiche/commerce?id=26567349
Duza wyprzedaż. Zaczynam od początku, z mniejszą liczbą koni. A potrzebuję kasy 🙂

A także na wymianę/ sprzedaż
Seahorse x4
Pandora's Box x6
Piece of Cloud x3
Golden Apple x2
Zeus' Lightning Bolt x4
Medusa's Blood x15
Elous's Wind x 2
Black Orchid x1
Apollo's Lyre x2

Wiecie co... ludzie są naprawdę powaleni.
Mam kilka naprawdę dobrych koni i dostaję głupie oferty z propozycją sprzedania 22* araba , dodatkowo klaczy za 700 lub nieco więcej equus. Oni są naprawdę powaleni, a już mnie ciśnienie bierze jak takie coś mi pisze, ze się nie znam i takie konie za tyle chodzą.. :bum:
Ulżyło mi.
wątek zamknięty
13 kwietnia 2010 09:43
Więc po prostu nie wdawaj się z takimi ludźmi w dyskusję. To codziennie ratuje moje skołatane nerwy...  😉
wątek zamknięty
[quote author=deidre link=topic=1802.msg550150#msg550150 date=1270999975]

To ja, Kochana.  😉 :przytul:
[/quote]
Zatem witaj raz jeszcze 🙂 Już nawet miałam kiedyś pytać o Ciebie w wątku o poszukiwanych, ale znalazłaś się zanim to zrobiłam.

Notarialna - skąd ja to znam. Kiedyś napisała do mnie jakaś dziewczynka, że wymieni się ze mną na konie. Nie zapytała czy w ogóle chcę, tylko oznajmiła. Miałam jej oddać swoją wyblupowaną klacz jednorożca z GP nawet wyższym niż na aukcjach (7*) w zamian za słabiutkiego konia z 1*  😁
Ja podchodzę do tego na luzie. W końcu grają też 10-letnie dzieciaki, które mają trochę inne spojrzenie na rzeczywistość niż my.

I druga rzecz - wyślesz/zarezerwujesz mi drugiego Zeusa? Mogę w zamian dać FW, WOY, GA albo jeszcze coś innego (oprócz AT bo nie mam).
wątek zamknięty
13 kwietnia 2010 10:28
No jasne, ze chętnie się wymienię 🙂 Chętnie na FW, ale musisz poczekać na Zeusa kilka dni, bo mi się skończył limit na wysyłanie 😉

Mi właśnie głównie o to chodziło, że nie proszą o wystawienie konia. JA MAM WYSTAWIĆ bezzwłocznie za żądaną przez nich sumę konia jakiego oni chcą. Nie ważne, że ja go nie chcę sprzedać, ja go muszę im dać, bo ONI CHCĄ 😵
Cóż, w odpowiedzi bywałam nie miła, ale teraz takie osoby trafiają po prostu na czarną listę u mnie i mam spokój.
wątek zamknięty
Dzięki 🙂

Ktoś jeszcze ma Zeusa? Potrzebuję 4. Mam dużo rzeczy na wymianę.
wątek zamknięty
15 kwietnia 2010 13:26
Właśniesprzedałam araba 20*za 6 passów 😅
Ile trzeba sprzedać koni za passy by mieć dodatkowy punt karmy?

I jeszcze jedno pytanie: Za ile passów mogę wystawić źrebię 22* z 221 skillsami?
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
15 kwietnia 2010 14:51
A dostaje się karmę za passy  🤔 ja w najlepszym okresie hodowli mustangów sprzedałam ich za około 40 passów, teraz też na bieżąco idą a żadnej karmy nie dostałam...
wątek zamknięty
15 kwietnia 2010 20:45
Ktoś kiedyś pisał, ze dostał karmę za duzą ilość passów ze sprzedaży i myślałam, ze tak jest 😉
Właśnie sprzedałam 22* araba za 170.000 equus 💃
Kolejne mam w planach wyplupować i sprzedać 😁
wątek zamknięty
Gratulacje!

Nikt nie ma Zeus' Lightning Bolt? Bardzo pilnie potrzebuję, bo jutro skończę blupować konie i chciałam je pokryć jako klacze, a tu jak na złość ogiery mi się urodziły. Chciałam mieć te źrebaki póki pora roku dobra (dzisiaj zaczęła się wiosna w grze).
Mam prawie wszystko na wymianę, bo używam tylko kilku rzeczy BM, a reszta mi zawadza.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.