KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

teraz powinno być ok.
wątek zamknięty
Mam prośbe
Czy może ktoś wrzucić jakąkolwiek fotke zielonego czapraka z czerwoną lamówką (zieleń trawiasta, czerwień taka zwyczajna, nie wino, nie krew ani nic  😉). Firla i model nie ważne
Ja sie kompletnie nie znam na kolekcjach ani nic a chciałabym zobaczyć jak takie zestawienie kolorów wygląda  :kwiatek:
wątek zamknięty
Orientuje się ktoś, czy gdzieś można jeszcze dostać owijki akrylowe zielone z kolekcji zimowej Harry's Horse?
w okserze nie ma zielonego a w necie nie znalazłam 🙁
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
09 kwietnia 2010 18:29
Jakie owijki, oprócz eskadronowych beda pasowaly do lamowki tego czapraka?Dopasowywal ktos jakies inne?  :kwiatek:

edit
czaprak to kolekcja schlamm/rost  😉
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
09 kwietnia 2010 18:48
Czapraczek do czapraczka i nagle okazało się, że muszę zakupić sześć kompletów owijek... 😲 Mam tylko do pinka i coriandera... 🤔

wątek zamknięty
czy ma ktoś zdjęcie gniadego/ karego w cottonie i owijkach lavender lub cottonie i owijkach chili?
wątek zamknięty
Dzisiaj rozdziewiczony 🙂 A jak na złość aparat nie chciał współpracować i ze zdjęć wyszło wielkie G  😵

ES navy/white owije granatowe waldhausena
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg547611#msg547611 date=1270826515]
kasska, kaloszki już mam zamówione,shires ma wciągane pomarańczowe 🙂 ale te nortona tez widziałam 😉
jedyne co mi się nie udało,to ten popręg firmy belstar,podobno u producenta tez już nie ma,a w magazynie oksera tylko 135 cm 🙁

[/quote]

Ktoś zapytaj w Hidalgo, wydaje mi się, że widziałam u nich taki popręg, może będą mieli odpowiednią długość.
wątek zamknięty
dziewczyny mogłaby mi któraś zmierzyć ES max DL?? Długość i szerokość??
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 kwietnia 2010 20:45
aga hahaha ja juz lapie miarke i doczytalam ze DL 😁
wątek zamknięty
Wzdłuż grzbietu ok 60 cm (bo tam profilowanie...)
Wysokość ok 56 cm, mierzyłam z tyłu padu🙂
One są dość długie w dół, ale dla mnie to tak się średnio układają, nie jakoś rewelacyjnie😉
wątek zamknięty
Czy gdzieś jeszcze są owijki do groskowego Eskadrona? Ktoś może dobrał z innej firmy?
wątek zamknięty
fin, kilka dni temu wisiały w ogłoszeniach 🙂
wątek zamknięty
W ogłoszeniach wiszą/wisiały chyba... ? :]
wątek zamknięty
Wzdłuż grzbietu ok 60 cm (bo tam profilowanie...)
Wysokość ok 56 cm, mierzyłam z tyłu padu🙂
One są dość długie w dół, ale dla mnie to tak się średnio układają, nie jakoś rewelacyjnie😉

Dzięki  :kwiatek: :kwiatek:🙂 Mi się właśnie dobrze układały, teraz zamawiam pad i chciałabym zeby wielkościowo był podobny 🙂
wątek zamknięty
mi też się super układają, nawet na moim malutkim kucyku  😂

ale szaleje! cross in scarlet red + szare owijki... już niedługo będą u mnie  🏇 dziękuje, xxagaxx   :kwiatek:
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
09 kwietnia 2010 21:20
Nirv kojene zakupy?! Wstydź się 😉  🤬
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 21:20
przyszedł kantarek i powiem ze sie zakochałam 💘

te kolory w rzeczywistości sa po prostu obłedne, jedna z moich ulubionych kolekcji 😜
wątek zamknięty
Zairka,  😜 śliczny. ale ja nie lubię Eskadronów  😂

arivle,  😡 tak wyszło. ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że sprzedałam pea  😁
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 21:27
Zairka skąd i jaki rozmiar! Przyznaj się! Ja muszę, aboslutnie, muszę kupić ten komplet!!!  👀  🙇
wątek zamknięty
a ja muszę powiedzieć że kantary eskadrona są beznadziejne... układają się okropnie nawet po praniu...
wątek zamknięty
mój koń szybko je niszczy bardzo  🤔 petrol po 3 tygodniach ze stanu bardzo fajnego zrobił się szmaciany, a używany w zime, do boksu zdejmowany, a szkoda  🙁
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 21:33
Zairka skąd i jaki rozmiar! Przyznaj się! Ja muszę, aboslutnie, muszę kupić ten komplet!!!  👀  🙇

oj babo pisałąm CI ostatnio ze z allegro od zen  ale cob 😉

korsik, nirv to dopiero nasz pierwszy ale juz widze ze uwiaz jest do duszy 😉
my i tak bedziemy go tylko do czyszczenia meczyc wiec mysle ze posluzy 😉 bo padokowe kantar groty wszystkie zniszczone przez kolegów 😉-ona sie ciagle grzeje wiec derki podarte i kantary pogryzione 😡
wątek zamknięty
a dużo używasz te kantary?
bo  tego co ja widze kantary uzywane codziennie bardzo dobrze sie układają, a nowe faktycznie leza nie za fajnie.
wątek zamknięty
Ja też mam z tej kolekcji kantar i uwiąz i derkę :P
Miałabym też polopad, ale mam anke pebble, a to coś podobne
do coriandera :P

Ja lubie eskadronowe kantary, bo jakoś mam szczęście, że mi nie odstają na koniu, trzeba dobrze skrócić i wszystko ułożyc i leży idealnie (mamy 3 komplety 😀 2 zwykłe i jeden niciakowy)
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 21:36
Zairka, fakt pisałaś...  🤦
Zapomniałam. Ale przez Ciebie kocham go jeszcze bardziej, i jeszcze bardziej muszę go mieć. Tylko dlaczego nikt nie sprzedaje fulla? W okserze i w amigo są jeszcze ale tylko małe.  😤
wątek zamknięty
moja łazi w nim już ze 2 miesiące cały dzień

uwiązy akurat lubię właśnie z tego względu, że są cienkie  😉
a kantar moja poprzecierała tylko tą aplikację na nachrapniku...

ale układa się, źle przez podszycie, bo futrzak eskadrona układał sie fajnie
wątek zamknięty
Zairka, fakt pisałaś...  🤦
Zapomniałam. Ale przez Ciebie kocham go jeszcze bardziej, i jeszcze bardziej muszę go mieć. Tylko dlaczego nikt nie sprzedaje fulla? W okserze i w amigo są jeszcze ale tylko małe.  😤

ja tez mam ten komplet,  😀iabeł:
a z Niemiec nie masz jak ściągnąć?

korsik

no to nie wiem, u mnie wszytko w miarę ok sie układa.  Lubię je bo są ladnie i wydaje mi sie ze trochę pożyją dłużej niż zwykle. Ja kantary zwykle musze co roku nowe kupować, juz mam dość  😵
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 21:44
Arimonanie bardzo mam jak. Przede wszystkim ja po niemiecku nie bardzo, a i na e-bayu nie go nie widziałam. Dalej nie podejmuję się szukać bo nic nie rozumiem. 😉  😵
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 21:45

no to nie wiem, u mnie wszytko w miarę ok sie układa.  Lubię je bo są ladnie i wydaje mi sie ze trochę pożyją dłużej niż zwykle. Ja kantary zwykle musze co roku nowe kupować, juz mam dość  😵

co roku 🤔 i narzekasz?  😵
jest kwiecien a grota zciurala juz 2 kantary 🤬
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.