EXCELLENT z poprzedniej kolekcji
wątek zamknięty
No to chyba dokładnie taki jak mój🙂
wątek zamknięty
To szczerze zazdroszcze..
wątek zamknięty
Ha! A do nas wczoraj dotarły z Oksera cotton z owijkami bloom 💃
A mój mąż mi wykombinował naszywkę- króliczka na ten czaprak w identycznym kolorze co owijki - bosko to wygląda! W weekend będą foty!
... tylko trochę jestem zawiedziona jakością cottona - na szwie na grzbiecie pod taśmą takie grudy ma, tak jakby był brzydko pod spodem zszyty. mam nadzieję, że nie będzie to koniowi przeszkadzać...
wątek zamknięty
Pieknego faceta to Ja mam w domu 😉
Ty sie lepiej tak glosno nie chwal 😁 wiesz ile tu wyglodnialych hien wchodzi 👀 😂
wątek zamknięty
[quote author=Ktoś link=topic=14623.msg546940#msg546940 date=1270756682]
asds, skoro masz specjalistę od pomarańczu,może podpowiesz gdzie można kupić wciągane,gumowe kalosze i napierśnik z pomarańczowymi gumami? kalosze wszystkie,które znajduje,są zapinane na rzep,a daw-mag nie chce nam zrobić z pomarańczem,bo nie ma takich gum 🙁
[/quote]
Ktoś, zerknij na to:
http://re-volta.pl/galeria/foto/6576 coś jakby twoje kolory 😉
wątek zamknięty
caroline, dzięki za chęci,ale w realu to jest brązowo-kawowe niestety 🙁
już zamówiłam w daw magu,czarny,z czarnymi gumami,na który będzie naszyta 2cm szerokości pomarańczowa guma.
problem mam tylko z owijkami,już nawet chciałam polarowo-elastyczne,niby hkm ma takie czerowne,które na zdjęciu wyglądają na pomarańćzowe,ale jak jest w realu nie wiem...eskadron ma niby koniakowe,ale one są bardziej karmelowe...
na razie będą szare,zabezpieczone pomarańczową taśmą dla kontrastu...i pomarańczowe kaloszki znalezione dzięki korsik...i pomarańćzowa maść poślizgowa dzięki edytce 🙂
chciałam dokupić w okserze popręg jeszcze z pomarańczowym dodatkiem,ale niestety jest w rozmiarze 135cm,a do tego siodła na kross jest stanowczo za długi.🙁 jak się ma fanaberię,to trzeba cierpieć 😉
wątek zamknięty
Ktoś tutaj jest napisane, że maja pomarańczowe owijki (polarowe)
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, powtórzę po raz n-ty - szukam elastycznych!!!
ewnetualnie polarowo-elastycznych.😉
wątek zamknięty
Ktoś, nirv ma bardzo fajne euro stary ode mnie, mozesz ją pomęczyć
wątek zamknięty
sznurka, euro-star zrobił elastyczne owijki?
wątek zamknięty
Ogłaszam wszem i wobec , że jestem psychiczna 😵
Jeszcze nie zdążył wylądować na koniu cotton bloom a już tu z ogłoszeń nabyłam polopad z chcokichip...
No ale sobie tłumaczę, że przecież nie będę pod nowe ujeżdżeniowe siodło zakładać czapraków skokowych, heheh 😁
To przez was babajagi jedne i przez te zdjęcia polopadów brązowych na koniach 🤬
... i teraz pytanko do tego polopadu owijki różowe czy chocko?
wątek zamknięty
Klami, masz listę cottonow? :kwiatek:
wątek zamknięty
Ktoś
[[a]]http://cgi.ebay.de/4er-Set-Bandagen-3-5m-29-verschiedene-Farben-Neuware_W0QQitemZ310095530487QQcmdZViewItemQQptZReitzubeh%C3%B6r?hash=item48332249f7[[a]]
[[a]]http://cgi.ebay.de/Elastik-Fleecebandagen-Kombination-kein-Unterlage-noetig_W0QQitemZ330350372668QQcmdZViewItemQQptZReitzubeh%C3%B6r?hash=item4cea6aa73c[[a]]
wątek zamknięty
Ktoś
[[a]]http://cgi.ebay.de/4er-Set-Bandagen-3-5m-29-verschiedene-Farben-Neuware_W0QQitemZ310095530487QQcmdZViewItemQQptZReitzubeh%C3%B6r?hash=item48332249f7[[a]]
[[a]]http://cgi.ebay.de/Elastik-Fleecebandagen-Kombination-kein-Unterlage-noetig_W0QQitemZ330350372668QQcmdZViewItemQQptZReitzubeh%C3%B6r?hash=item4cea6aa73c[[a]]
fajoskie
wątek zamknięty
Ktoś - mało znana polska firma, producent owijek Kaja. Mam sama z niej elastyczne i je sobie chwalę, a z tego co pamiętam, były we wszystkich kolorach tęczy.😉
wątek zamknięty
wiedzma kaja zamknela sie od 2010 roku chyba ze gdzies jeszcze zostaly w sklepach bo ogolnie juz nie szyja.... a na wiasem mowiac nie wiedzialam ze mieli elastyczne 😉
wątek zamknięty
Dramka ten excellent obłędny 😍
wątek zamknięty
dokładnie taki, tylko DL ostatnio do mnie mówił, na Torwarze 😂
wątek zamknięty
Ktoś,
w equishopie prawdopodobnie polarowo-elastyczne pomaranczowe Equiline'a sa, ale na 100% bede wiedziec dopiero w poniedzialek, ewentualnie mozesz tam przedzwonic i spytac jesli pilnie potrzebujesz odp🙂
wątek zamknięty
G., kocham Cię! pomożesz mi je kupić?bo ja z e-bayem nie halo...
kasska, :kwiatek: w obliczu tego,co pokazała mi Blanka pozostaje mi tylko podziękować 🙇
jednak na szmatoholików można zawsze liczyć 😅
wątek zamknięty
noł problem🙂
kaloszki wciagane znalazlam Nortona. kolor nazywa sie natural -wyglada mniej wiecej na cos takiego jak naturalna skora, mozna by podciagnac to pod lekki pomarancz 😁
wątek zamknięty
kasska, kaloszki już mam zamówione,shires ma wciągane pomarańczowe 🙂 ale te nortona tez widziałam 😉
jedyne co mi się nie udało,to ten popręg firmy belstar,podobno u producenta tez już nie ma,a w magazynie oksera tylko 135 cm 🙁
wątek zamknięty
Zairko, ja swoje kupowałam w Tundrze w 2009 roku.😉 Więc nie wiem, ale jak bym takich potrzebowała,to bym popytała.
Czy ktoś mógłby mi zważyć pad? VS albo DL? 👀
wątek zamknięty
wiedzma a oni mieli elastyczne?
ja wiem ze nie produkuja juz własnie z Tundry, Korsik mnie prosila zebym jej sprawdzila jakie sa kolory tych owijek i wtedy mi powiedzieli ze jtylko te co na sklepie , więcej nie bedzie 🙁
wątek zamknięty
Mieli,mieli. 😉 Bo koniecznie chciałam elastyczne i pani wskazała mi te jako jedne z najlepszych.
wątek zamknięty
Ktoś, sznurka pisała o jej eks-owijkach - mogę się ich pozbyć, ale muszę wcześniej się upewnić, czy nowy pomarańcz Anky będzie pasował do Anky Sunshine
takie o:
wątek zamknięty