Howrse gra :)

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 kwietnia 2010 21:03
Ariedale, koń musi wygrać (1 miejsce) w 20 zawodach i 3 najwyższe skille mieć wytrenowane na maxa, czyli w przypadki PH: speed, dressage i gallop.

Akurat wszystkie 100% PH sprzedałam, ale ten jest w trakcie:
http://www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=9216231
wątek zamknięty
narazie zbieram kase bo wczoraj zaźrebilam moja kobyłke arabską( imie: Shadow of Anor)
Póki co ratuję się moim hanowerem - pokryl juz 3 klacze i modlę się wręcz by ktos jeszcze zechcial po nim źrebola - potrzebuje kasy .... 🙄
jak sie juz źrebol urodzi to bedzie z górki ale na razie hmmm... 🤔
mam inna kobylke (Tinkerbelle) ktora ma  rok i 10 mies.  i bardzo niewiele potrafi  - nie ma jeszcze zadnej pelnej gwiazdki i wogole... Także sytuacja jest moim zdaniem beznadziejna. Wystawie ja na aukcji - moze ktos kupi ... tylko nei wiem jaka cene bo klaczka nie jest dobra ani nic.
Wiec mam pytanko: Jaka jest rozsądna cena za niezbyt dobrego konia? ja za nia zaplacilam  jakies 700
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
06 kwietnia 2010 10:59
aga020596, Mogę ci sprzedać za 1000 equus jakąś dobrą klaczkę. Co ty na to?
wątek zamknięty
Notarialna, dzięki 🙂
Jednak chyba źle zrozumialas moje pytanie
mi chodzilo o to za jaka cene sie z reguly wystawia niezbyt dobre konie  zeby je ktos kupil.
A nawet jesli chialabym od Ciebie te klacz to serio - nie stac mnie  bo mam nieco ponad 500 equus 🤔
Ah co mi tam - wystawie ja na aukcje za 100 albo 200 i niech sie dzieje co chce.może jest ktoś chętny?? 😉
wątek zamknięty
06 kwietnia 2010 11:24
Minimalna cena za konia to 500 equus.
Ja ostatnio pozbywałam się wszystkich ogierków za 1000, zostawiłam sobie ze 2 najlepsze, bo ich się po prosu nie opłaca trzymać.
Mustangi mnie szczerze mówiąc nie kręcą 😁

Ma ktoś na sprzedaż/ wymianę Morpheus Arms 😉
wątek zamknięty
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
06 kwietnia 2010 11:30
szukam pracowników do EC, ponieważ wyjechałam na 3 tyg i pokończyły się kontrakty a teraz ciężko znaleźć...

instruktorzy, weci i kowale mile widziani

http://www.howrse.com/centre/fiche?id=343060
wątek zamknięty
JARA - bardzo Ci dziękuje  :kwiatek:
aleqsandra - ja bym mogła zostać kowalem, ale niestety dopiero od 13 🙁
wątek zamknięty
06 kwietnia 2010 15:38
A co to już nie będzie chorób, szczepień itp?
wątek zamknięty
Ariedale - ludzie czasami kupują konie za 500, żeby sprzedać je za kilka tysięcy w ramach zapłaty za rzeczy z BM.

Aleqsandra - zatrudnij tymczasowych. To bardzo wygodne, bo nie trzeba pamiętać o terminach kontraktów, a koszty nie takie znowu duże.

JARA - nie będzie, i całe szczęście, bo denerwowało mnie ciągłe szczepienie koni. Poza tym teraz nie otrują się na pastwisku itd.

Howrse udostępniło dzisiaj Springtime Coat Pack, który pozwala zobaczyć wszystkie nowe grafiki miesiąc przed oficjalnym udostępnieniem. Chyba się skuszę, bo 3 passy to nie tak dużo, a ciekawa jestem jak przerobili folbluty.

Mam 2 klacze jednorożców na sprzedaż 😉
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
06 kwietnia 2010 18:10
Przebrnełam przez 1/10 wątku i już mam dość. Ale zaczęłam przynajmnije coś kumać w tej grze 😉
Założyłam sobie konto Arivle
Doda mnie kotś do znajomych?  :kwiatek:
wątek zamknięty
06 kwietnia 2010 18:12
arivle, Roulett to ja - już ślę zaproszenie 🙂
Edit, albo mi nie wyszukuje, albo ktoś z francji mi się pokazuje o Twoim nicku.
wątek zamknięty
Arivle, ja też zaraz Ci wyślę 🙂 Ja przeczytałam 50 stron - więcej już nie mogłam.
Ej, o co chodzi z tymi procentami mojego profilu? Bo mi pisze, że mam 80%, a jak będę miała 100 % to dostanę prezent. Wgrałam sobie avatar, uzupełniłam wszystkie rubryczki... wciąż 80%... wrr  😤 dostał ktoś już "prezent" za ten profil?
wątek zamknięty
06 kwietnia 2010 19:01
arivle, masz wpisane miejsce Francja? I piszę się przez małe 'a'?
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
06 kwietnia 2010 19:31
ups. login to arivle, przez małe "a"
wątek zamknięty
Howrse udostępniło dzisiaj Springtime Coat Pack, który pozwala zobaczyć wszystkie nowe grafiki miesiąc przed oficjalnym udostępnieniem. Chyba się skuszę, bo 3 passy to nie tak dużo, a ciekawa jestem jak przerobili folbluty.

Wydaje mi się że zmienili jednak tylko 4 rasy. Tylko tyle można podejrzeć w testowym Packu i tylko tyle przedstawili.
wątek zamknięty
Na razie nie zmienili żadnej rasy. Te 4 obrazki to są tylko próbki. Dzięki paczce, o której pisałam (i kupiłam), można z wyprzedzeniem zobaczyć nowy wygląd wszystkich ras. Całe howrse będzie widziało nowe grafiki dopiero w maju.
Oczywiście niektórzy udostępnili je na swoich forach trochę wcześniej 😉
http://www.howrse.com/centre/forum/sujet?id=53026&sujet=1932753037
Strasznie nierówne. Niektóre bardzo ładne, inne paskudne.
wątek zamknięty
07 kwietnia 2010 17:32
Barb ma ładne źrebię, ale reszta źrebiąt to tragedia 😵
Inne mogę być, ale źrebięta to paskudy.
wątek zamknięty
Jakie paskudne, niekształtne źrebaki. Nie podobają mi się, ani trochę. Jak widzę wiele osób podziela moje zdanie… Rzeczywiście tylko jeden jest, jako taki. Nie dziwie się, że nowe grafiki do kupienia za passa. Jakby je pokazali na stronie głównej już wszyscy by pouciekali  😀iabeł:

Jeszcze raz się pytam: co konkretnie muszę nadrobić w swoim profilu, żeby mieć 100% i dostać prezent (jak ktoś wie jaki, to niech pisze). Z góry dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
07 kwietnia 2010 21:15
Ja osobiście pierwszy raz słyszę o jakim prezencie 😀

edit:
Możesz podać gdzie dokładnie można sprawić stan tych % ?
wątek zamknięty
Jak jesteś zalogowana to zaraz na stronie startowej jest 🙂 Masz to całe "welcome" itp. Po prawej stronie masz "game news" potem reklamę kup passa, a dostaniesz drugiego gratis i na samym dole jest my profile 🙂
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
08 kwietnia 2010 19:45
A ja nie wchodziłam 2 miesiące i mi skasowali konto 😵

edit: Ariedale a aktywowałaś email?
wątek zamknięty
08 kwietnia 2010 20:22
Ja też mam 80% 😉
wątek zamknięty
08 kwietnia 2010 20:30
Ja miałam 80 % i mi zniknęło jak aktywowałam mail (założyłam nowe konto). Uzupełniłam imię, nazwisko i aktywowałam mail i zniknęło 🤔wirek:
wątek zamknięty
Tak? No nie wiem, wydaje mi się, że na pewno aktywowałam, ale sprawdzę.
ps. Co to był za prezent? O ile go dostałaś.  😀iabeł:
wątek zamknięty
08 kwietnia 2010 21:03
Dostałam 500 e ale nie wiem czy to to 😵
wątek zamknięty
Jak tak to myślałam, że będzie lepiej. Jakiś HOP-ek czy coś.
wątek zamknięty
Czy ktoś miałby wolny głos i chciałby go oddać na pożyteczną (przynajmniej moim zdaniem) ideę? Zgłosiłam ją na forum howrse i można na nią oddawać głos, jak również komentować - by pozostała na pierwszej stronie. Oto link http://www.howrse.com/member/forum/topic?id=1503395289&page=0 Z góry dziękuję za zainteresowanie!

Zapomniałam dodać, że użytkownik to nupek a link do idei znajduje się na stronie mojego profilu 🙂
wątek zamknięty
Ja wiem głupie pytanie to będzie...  😡 folbluty są na howrse? Ma ktoś może jakiegoś link do takiego konia? I ile mają teraz najwięcej gwiazdek.
wątek zamknięty
Eh, dojrzałam chyba do decyzji o oddaniu komuś konta.
Ktoś się pisze?
wątek zamknięty
09 kwietnia 2010 12:18
wistra, Ja bardzo chętnie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.