KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Andre   I am who I am
05 kwietnia 2010 20:47
właśnie zamówiłam grey'a dla kasztana 😉 mam nadzieję, że będzie dobrze wyglądać 😉
wątek zamknięty
korsik chilli nie jest krwisto czerwony, ale głębokie bordo też nie. Taki hmm...jasno wiśniowy 🤣

W sumie całkiem ładny kolor, więc jak chcesz coś kolorowego na wiosnę to też jestem za tym 😁
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
05 kwietnia 2010 20:49
Szary jest dla wszystkich a chilli dla odwaznych 😉 ja stawiam na chili tylko zastanawiam sie czy brac VS czy zaszalec i wziac łezke 👀
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 kwietnia 2010 20:50
wątek zamknięty
w sumie wpada trochę w bordo,

jak w końcu załatwię sprawe z siodłem, to moze kupie komplet chili, jak będzie strasznie 'raził' to najwyżesz sprzedam
wątek zamknięty
Kayra   Kucusiowy wariat :P
05 kwietnia 2010 20:57
Ja czekam na przesyłkę z Mustanga z kompletem chilli 🙂 Mam nadzieje, że na dniach już będzie.
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 kwietnia 2010 21:03
wątek zamknięty
ja czekam na przeysłke z mustanga z kompletem gry, i na przesyłkę z oksera z polo padem białym i granatowymi owijkami, tylko, że owijek chyba nie ma na stanie... ile czekałyście na swoje zamówienia z oksera?
wątek zamknięty
Zairka - chilli jest dla lubujących w oczodajnych kolorkach. Szary jest dla wielbicieli klasyki.

😎
wątek zamknięty
Kayra   Kucusiowy wariat :P
05 kwietnia 2010 21:13
Okser ma teraz bardzo fajne promocje, nawet na nowe kolekcje.
wątek zamknięty
LOVELY ja czekam już miesiąc.  😵
wątek zamknięty
Andre   I am who I am
05 kwietnia 2010 21:19
okser ma do dzisiaj 0😲0 promocje na wszystko 😁
mam nadzieję że nowe kolekcje do 2tyg u nich będą bo dłużej czekać nie zamierzam :/
wątek zamknięty
05 kwietnia 2010 21:26
Zairka - chilli jest dla lubujących w oczodajnych kolorkach. Szary jest dla wielbicieli klasyki.

😎

w takim sensie napisalam 😉 😁
wątek zamknięty
blondek- no to mnie pocieszyłas.. ja się skusiłam na jeden komplet od nich własnie przez te przeceny- 3% na wszystko 2% za to ze płace przelewem, no i progi- kiedy przekroczy się daną kwote dodatkowe stałe rabaty 🙂

edit
Rude w brany/offwhite/ebony+ owijke eskadrona ze standardu
(nie komentujcie wyglądu konia- wiem.. pracujemy nad tym)

wiecie gdzie mogę kupić owijki w kolorze brandy bądź jakimś zbliżonym?

właśnie dostałam wiadomość ze wszystkie cottony dl z mustanga juz się sprzedały więc na ten komplet też muszę czekać.. no gr..
wątek zamknięty
LOVELY, super rudzielcowi!
A ja właśnie kliknęłam na kupno miętowej izabelki. Może potem jeszcze coś upoluję 🙂
wątek zamknięty
Ja zostałam jakiś czas temu szczęśliwą posiadaczką nougata+ do kompletu nougatowej dereczki z herbem, ale zestaw był ochrzszczony(?) stosunkowo niedawno 🙂 niestety zdjec w dereczce nie posiadam..

wątek zamknięty
LOVELY, śliczny  😍 , ukradnę  🍴
a te owijki pasują, ja bym jeszcze szukała owijek ebony
mon, nugacik jest cudny, mi się jeszcze marzy marzepan z tej kolekcji
wątek zamknięty
Zairka, śliczny ten Burnt orange, ale dla mnie to jakoś brzydko się prezentuje pod siodłem, chodzi mi o jego kształt, chyba że to tylko wrażenie na 2 zdjęciu...

Korsik
, ja bym wybrała plum, kare, skarogniade wyglądają cudnie w ładnym granacie, ewentualnie weź szary.. Ale to tylko moje zdanie, a ja nie znosze karych koni w czerwieni, chyba w ogóle nie znosze czerwieni.. Jakiś mały akcent owszem, ale cały czaprak to dla mnie niebardzo:]

Lovely, będe mieć komplecik w takich kolorkach by Mama 😉 Super rude wygląda!! Oby mój też fajnie wyglądał, bo te kolory są nieziemskie  😜
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
06 kwietnia 2010 07:48
Lovely moim zdaniem jeden z ładniejszych kompletów dla rudego. Sama chciałam taki upolować, ale nie wyszło.
Mon nugat fajny 🙂 Ale olbrzym z twojego konia.... przynajmnije taki się wydaje. 😉  😁
Fantazja mnie się może uda upolować zestaw coriander+marzipan  🏇
wątek zamknięty
LOVELY, śliczny  😍 , ukradnę  🍴
a te owijki pasują, ja bym jeszcze szukała owijek ebony

ebony to własnie ciemna czekolada, czyli mniej więcej takie jak ma zawinięte  😉
wątek zamknięty
arivle nie taki olbrzym, ma 172, może trochę więcej,ja mam niemalże tyle samo ,pewnie tak wyszło bo zwineliśmy się z pod przeszkody 😁
wątek zamknięty
06 kwietnia 2010 09:44
korsik juz kiedys chyba wklejalam, do ebony idealnie pasuja eskadrony kolekcyjne schoko
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
06 kwietnia 2010 09:45
LOVELY, ślicznie 😀iabeł:
Już ktoś tutaj napisał że takie "rudawe, rdzawe, pomarańczowe" kolorki najlepiej wyglądają na kasztanach  😀

A ja się chyba wyleczyłam z Burnt Orange, na pierwszym zdjęciu, które wstawiała Zairka wyglądał cudnie, ale na karej  🙄
To zdecydowanie nie to samo, jest za bardzo oczodajny.
wątek zamknięty

A ja się chyba wyleczyłam z Burnt Orange, na pierwszym zdjęciu, które wstawiała Zairka wyglądał cudnie, ale na karej  🙄
To zdecydowanie nie to samo, jest za bardzo oczodajny.

Mam to samo 🙁 Jeszcze mi mąż spojrzał przez ramię i skrytykował... i jednak wygrały zielenie, ale nie pad z jarpolu (taki sobie wciągne jednak filoteowy, hehe) ale z eskadrona- lime green. Czekam aż przyjdzie z mustanga 😁

Pomarańcz może (jeśli jeszcze będzie dostępny) to go wciągnę na lato, jak mi koń trochę wyjaśnieje (bo latem jest prawie błany, heheh)

Swoją drogą zastanawia mnie czemu np. cottony z zeszłorocznych kolekcji kosztują zauważalnie więcej niż te z nowej?
wątek zamknięty
kotbury chyba większość eskadronowych rzeczy jest teraz tańsza, przynajmniej w warszawskim msutangu ceny są wyraźnie zauważalne (chyba ok 20 zł przy cottonach). Może ceny euro? albo equishop niszczy konkurencję  😉
wątek zamknięty
06 kwietnia 2010 12:19
pamietacie ten kantar brazowy z futrem Buccasa chyba, co kiedys wrzucała zen?
ktos go wtedy szukał a ja go znalazłam 👀
bodajrze na koniku był
wątek zamknięty

czemu np. cottony z zeszłorocznych kolekcji kosztują zauważalnie więcej niż te z nowej?

Forta ma rację, kurs euro się zmienił
wątek zamknięty
uprzejmie donoszę, ze eskadrony cottony grey się skończyły (przynajmniej tak poinformował mnie mustang) .. dosłownie- skończyły sie w eskadronie.. będą doprodukowywane i dostępne pod koniec maja  😵 😵

uf.. zamówiłam w equishopie, ale ceny to mają kosmiczne- owijki 99 cotton 109zł..
wątek zamknięty
gdzie mogę jeszcze kupić cottona i owijki wine?
wątek zamknięty
gdzie mogę jeszcze kupić cottona i owijki wine?

na ebayu niemieckim 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.