o kurcze ; P . a ty skąd to wytrzasnęłaś.? ; >
Ktoś oglądał, w niedziele zawody w paryżu.? Podobno nastrój był rewelacyjny.. zrobili parkur.. w czymś co wyglądało jak taki staaaaaaaaary zamek. ; P
Ważne,że znalazłam! 😉 hihi
A co zawodów w paryżu to powiem tak, już wiem po kim będzie mój najstępny źrebak! 😉
No i Ehning jak zwykle klasa 😍
żeby było na nowej str wklejam z poprzeniej 🙂
Andrzej Lemański i Bichof L 3 w GP w Arezzo! 😅
"Toscana Tour 2010 - Arezzo, Italy The third week of Toscana Tour ended with the triumph of the Belgianrider Ludo Philippaerts German Horse Pellets Grand Prix - 1.50m 1. Ludo Philippaerts, "Novel de Virton " (BEL) 2. Elad Yaniv, "Libberty" (ISR) 3. Andrzej Lemanski, "Bischof L" (POL) "
Nie mów, że je widziałaś i mi nic nie powiedziałaś, że lecą.! ; p.
to ja Ci wcale nie powiem, że w środę o 21.35 będzie relacja z Holandii ! xd.
a ja powiem ze na duze pochwaly zasluguje Ala Grygier,ktora w Toscana Tour takze ma swietne wyniki!!
O kurczaki nie zaglądałam na Toscanę od ubiegłego tygodnia 😀 Panowie szaleją 😅
o ja jegooo ;D gratulacje.!
Brawa dla wszystkich którzy przyczyniają się na tych zawodach do naszych sukcesów 😀 Z tego co czytałam w KP w wywiadzie z tr Wassibauerem Alicja Grygier nie jest brana pod uwagę jako ewentualna "wstawka" ( przepraszam za określenie 😡 ) w superlidze , nawet jako zawodnik pretendujący do kadry - może warto by się zastanowić nad jej kandydaturą ? Od 2-3 lat pokazuje się na zawodach rangi CSI i CSIO z bardzo dobrej strony . Arezzo pokazuje że i na międzynarodowych potrafi się pokazać . Jak jej wyniki z innych zawodów za granicą ?
wie ktos moze gdzie jest jakas galeria z zawodow w AREZZO???
A co do mojej przedmowczyni to zgadzam sie w 100%!!! Ala robi takie postepy ze na pewno zasluguje na to aby byc w kadrze narodowej!!!!!!!!
a kto się wybiera do Janowa ? 😉
trochę km z Wrocka 👿
Prooosze o pomoc 🙇
Jade na regionalki do leszna w ten weekend i zgubiłam gdzieś tą małą, sztywną kartę z licencją konia. Jedynie na karcie rejestracyjnej konia z wzj (papierowej) mam z tyłu potwierdzenie wykupienia licencji na rok 2010. Dopuszczą mnie z tym do startu?
Prooosze o pomoc 🙇
Jade na regionalki do leszna w ten weekend i zgubiłam gdzieś tą małą, sztywną kartę z licencją konia. Jedynie na karcie rejestracyjnej konia z wzj (papierowej) mam z tyłu potwierdzenie wykupienia licencji na rok 2010. Dopuszczą mnie z tym do startu?
powinni dopuścić....poza tym,sprawdź,może już Twój koń widnieje na stronie pzj w bazie,wtedy ja wydrukowałabym obraz strony 😉 zależy jeszcze od tego kto sędziuje,niektórzy sędziowie właśnie via internet sprawdzają aktualność licencji (która podobno jest zgodna ze stanem faktycznym) i na samych zawodach sprawdzają tylko badania zawodnika i szczepienia konia.
Witam
miał może ktoś do czynienia z siodełkiem passier hanover ?? 🤔
Potrzebuje jakiś informacji /uwag na temat tego siodła 🙇
Jest wątek o siodłach:
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,1249.750.htmlNawet o tym konkretnie siodle chyba też było...
Dziekuje, ale niestety na stronie arezzo sa z 2009 roku. ale jeszcze raz dziekuje!!!!!!
Moi drodzy Alicja JEST w kadrze narodowej 😉 Przygotouje się w tym roku do ME,myśle,że tamtejszy wynik będzie decydował o tym, czy dostanie nominacje do kadry seniorskiej,ale o takich sprawach dowiemy się dopiero jesienią,
Salto już się aniap na PW do mnie o to dopytywała. Chodziło o kadrę która będzie startować w Superlidze 😉
To też myśle ze w niedalekiej przyszlosci ją czeka. Aczkolwiek zdecydowanie wyróżnia się na zawodach w Arezzo jako taki młody jeździec.Chodziło mi tylko o podkreślenie,że nie tylko nieśmiertelna para B-L ma sukcesy w Arezzo.Niedoczytałam o Superlidze :kwiatek:
Przypominam, że dzisiaj na Eurosporcie o 21.35 relacja z Holandii. ; )
Dziekowac bo juz zapomnialam :kwiatek:
Witam!!! nie wiecie moze co tam slychac w Arezzo??jak wyniki?? a moze ma ktos linka gdzie sa wyniki??? Pozdrowienia dla WSZYSTKICH :kwiatek:
http://eventcontent.hippoonline.de/468/468zeitplanENG.htm?style=oxer - proszę 😉
edit: w linku są wyniki czwartego tygodnia toscana tour, reszte trzeba poszukać w aktualnościach tutaj:
http://www.arezzoec.com/home/
tu mnie jeszcze nie było 👀
W jaki sposób uczy się konie liczenia foule przed przeszkodą?
a chcesz, żeby liczyły na głos czy w myślach? 😉