marta_o dowiedzieć się czegokolwiek 🙂 nie mam pojęcia o arabach i nie mam pojęcia co myśleć patrząc na pochodzenie. O ile papier ze strony mamy coś mi mówi i mogę wyciągnąć jakieś wnioski tak ze strony ojca nul
Czy ktoś może posiada jakieś filmiki z wystaw, aukcji, może jakieś ciekawe archiwalne zdjęcia? Przyjaciółka wygłasza referat na szkolnej konferencji naukowej o stadninach koni arabskich w Polsce i prosiła mnie, żebym zapytała tutaj o owe materiały do prezentacji.
Majeczka to prawda, chwyta za oko. Jest piękny. Zastanawiam się czy po takiej mieszance kolorystycznej (ojciec skarogniady, matka siwa) mój zbieleje czy zostanie taki jak jest.
Majeczka to prawda, chwyta za oko. Jest piękny. Zastanawiam się czy po takiej mieszance kolorystycznej (ojciec skarogniady, matka siwa) mój zbieleje czy zostanie taki jak jest.
Kurcze mnie też kobyła zaskoczyła z hreczką... Mieliśmy nadzieję, że będzie nieskazitelna biel w przyszłości a tu psikus i hreczka już się pojawia w coraz większych ilościach 😵
mi się pieguski podobają 😍 Epikea śliczny. Ja właśnie chciałam kupić araba kasztanka, ale wyszło jak wyszło 😀 ogonek ma śliczny, u mojego tylko cienka kitka