Końskie fryzury, przerywanie czy podcinanie ?

tunrida, omg, no nie, wybacz, dla mnie masakra 😉 teraz zdecydowanie ciekawiej!
Burza- czy Ty moje ukochane warkoczyki nazywasz MASAKRĄ? ( foch)
Jeśli są wieśniackie, to trudno. Znaczy, ze mam wieśniacki gust. Mi się podobały, podobają,wcale się tego nie wstydzę  i będę za nimi tęskniła.  😉
tunrida, a niech Ci się podobają i rób je jak chcesz tylko 😀 co nie zmienia faktu, że mnie zabiły 😉
No jak na wyjściową fryzurę to no ... eee... nie bardzo  😉
No dobra...to mi dowaliłyście na święta.  😀iabeł:
tulipan, 😁 mistrzyni dyplomacji 😁

tunrida, oj tam lepsza najgorsza prawda niż najpiękniejsze kłamstwa! 😀
Słusznie Burza.  😉
A ja powiem, że w mojej wsi i tak się wszystkim bardzo podobały i po każdym Hubertusie kilka koni miewało później podobne.  :emota2006092:  😁
Burza dressage (a raczej sędziowanie) zmienia nawet najgorszego buntownika w dyplomatę  😁 😎

[sub]piękna myśl nie ma co [/sub] 

tunrida moda jest pojęciem względnym i każdy dyktuje ją po swojemu 😉
Strucelka, to ja przepraszam 😉 skoro tak ma byc, to niech bedzie. to tak jak z moja grzywka na oczach 😉
to ty masz grzywkę 😵
jaką fryzurę byście radzili do czarnej grzywy 🤔
Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
03 kwietnia 2010 19:55
a u nas w końcu najbardziej upierdliwe i sterczące kosmyki zaczęły opadać  😅  , jeszcze tydzien i będzie loczek  😅
Burza jak u Ciebie sytuacja?
Hihi my też mamy w swojej fryzjerskiej karierze kucyki i warkoczyki  😁 Ale na usprawiedliwienie - były tylko po to by przełożyć grzywe na jedna stroną bo wyglądał w nich dość...mizernie, zaraz po kupnie zresztą  😂

Mura - ja proponuje różową trwałą  😎
Daniela- leżę i kwiczę. Dawno się nie śmiałam do ekranu. Śliczny fryz !!!  😜 Sama nie wiem który ładniejszy.
Wyjątkowo obciachowe fotki no nie  😁 ? No ale to było wieki temu, te są tydzień po kupnie Luka  😂 Ale w końcu każdy z nas ma gdzieś w odchłani komputera zdjęcia, z których kiedyś był dumny a teraz wstydzi się pokazać 😉

Żeby nikt nas nie zapamiętał tak tragicznie to aktualna 😎
tulipan, 😀

Euforia_80, opada.. powoli 😀
to ty masz grzywkę 😵
jaką fryzurę byście radzili do czarnej grzywy 🤔

mam grzywke. mam tez kopyta. konia calego tez mam.
najlepsze beda papiloty. zawijasz na noc, rano rozczesujesz. bardzo ladnie to wyglada.
Strucelka pięknie! jak patrzę na tą krótka grzywę Belfasta to sama mam ochotę chwycić za nożyczki, ale póki co to ja sie może po prostu nauczę ładnego warkocza robić - mam na to 2 tygodnie chyba, że ktoś chętny do ucesania Reszki przed czworobokiem!🙂
kujka   new better life mode: on
04 kwietnia 2010 17:34
tunrida, nieeee! warkoczyki to najbrzydsza (obok siatki) fryzura na jaka mozna skazac swojego konia! (zwlaszcza jak nie ma szyi jak byk)
jak to dobrze ze go scielas 😀
asds   Life goes on...
04 kwietnia 2010 17:50
Daniela

Ja to normalnie nie moge się napatrzeć na zmiany w Lukasie. Kawał dobrej roboty dziewczyno odwalasz  🙂
Ojej jak mi miłoo...dziękuje ślicznie  :kwiatek:  😡 :kwiatek:
Ale moje największe marzenie dotyczące zmiany w nim to regularny ruch, licze, że się uda je spełnić 🙇

Tak przeglądam nasze fotki na przestrzeni tych prawie 3 lat - rany ile my fryzur mieliśmy zanim osiagneliśmy jedyna słuszną 😵
Pomóżcie, co można zrobić z mizerną grzywą hucułka ? Jest taka nijaka. Podobają mi się irokezy, bardzoo  😁 ale boję się trochę zrobić hucułkowi tak króciutką grzywką... Wierzę, że mi pomożecie  :kwiatek:

Zdjęcia mojego dziada:
Poniżej Strucelka wrzuciła zdjęcie pięknej fryzurki dla hucułka. Grzywka? Może wstaw lepsze zdjęcie, bo tą grzywke ledwo widać.
Wiolka-Najki

Dawaj irokeza 😀
włosy końskie (z moich obserwacji) szybko rosną ;D

a to klaczka przed obcięciem i po
(nie moja robota)

1.przed
2 i 3 po

Poniżej Strucelka wrzuciła zdjęcie pięknej fryzurki dla hucułka. Grzywka? Może wstaw lepsze zdjęcie, bo tą grzywke ledwo widać.

Nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałaś, ale chodzi mi o grzywę konia (całą nie tylko grzywkę- to z przodu 😉 )

Już wstawiam inne zdjęcie:

lunqa- cudny irokez  😍
To pisz normalnie i nie zdrabniaj. 😀 Hmm, myślę, że nie będzie problemu z irokezem. Ja kiedyś hucułkowi irokeza zmajstrowałam i wszyscy mówili, że mu tak najlepiej. Więc najpierw spróbuj taką długośc jak u Strucelki (niekoniecznie od linijki), a potem się zastanów nad irokezem. NIGDY nie zaczynaj od irokeza 😎
Ale mi się tak jak u Strucelki nie podoba  🙄 jestem marudna- wiem 😉 podobają mi się długie, proste grzywy, lub irokezy, ew. takie średnie(tylko rzadkie). Ale takie krótkie leżące już nie bardzo...
Więc co doradzacie? Nie wiem, czy odważę się zrobić irokeza, a tak bardzo bym chciała  😡
kujka   new better life mode: on
04 kwietnia 2010 21:17
Wiolka-Najki, zapoznaj sie z regulaminem i zmniejsz zdjecia bo sie strona rozjezdza.
Wiolka-Najki

a dziękujemy  🙂 🙂 🙂
jak zrobisz nową fryzurkę swojemu hucułkowi to dodaj fotki  😉
U mnie jedna hucułka ma super całkiem naturalną grzywę i jest oki:
Za to druga porażka, szczególnie bliżej kłebu. Póki co mi nie przeszkadza, ale kiedy bedzie jezdzona nie bedzie ta fryzura praktyczna . I tak mysle,- jak osiągną taka grzywe jak ma ta pierwsza.
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
05 kwietnia 2010 09:45
Wiolka-Najki zobacz na jakieś zdjęcia u forumowej Frodosław - ona swojemu hucułkowi robiła irokeza - dla mnie niezbyt trafna opcja, ale jak kto lubi 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się