KOCHAM KINO :)

szepcik, nie wiem, jak masz na imię, ale pisząc "magda" zwracam się do osoby, która posługuje się takim nickiem.

Nie wiem dlaczego, ale myślałam, że to Mery napisała, i że zwraca się do mnie po imieniu  😂

Dziś "Mistyfikacja", eeeee, raczej nie polecam, nic odkrywczego. Tematyka frapująca, aktorzy dobrzy, ale czegoś temu filmowi zabrakło moim zdaniem.

jest tryb mega premia i tam sie płaci, jest tez zwykła rejstracja i sie nie płaci i nie ma oglraniczenia. ale jak mowie jak jest duzo uzytkowników to pierwszeństwo maja ci płatni a ty pozostajesz na trybie 72minutowym :P
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
29 marca 2010 14:00
Szkarłatna litera- jakoś do samego końca myślałam, byłam wręcz pewna że nie będzie happy endu a jednak ... 😅
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
30 marca 2010 18:34
a ja juz stracilam rachube co ogladalam  😁
oooo, ale film obejrzalam  🤔 🤔 🤔

cos przerazajacego !! szwedzki film "necrobusiness" o łódzkich łowcach skór... no po prostu straszne....  😲 😲 😲
gdzie go masz mysia???

ja wlasnie kwiat pustyni obejrzalam - film jako film sredni, ale temat poruszyl mnie..
idem wylaczac sprzety - juz tylko alicja leci i pewnie 2 osoby na sali  🙄
film nie był pokazywany w polsce, w ogole był zakazany w PL. mam go z pewnego ciekawego źródła... moze uda mi sie przegrac 😉
bylabym wdzieczna bardzo
magda jak uda mi sie przegrac, to zaczne wlasna dystrybucje 😁 😉
31 marca 2010 11:42
Wiecie co no z ciężkim bólem serca podeszłam do - Piraci z Karaibów Skrzynia Umarlaka- bo znajomi mówili nie raz że tragedia w porównaniu z pierwszą częścią.
ja nie wiem o co im biegało w 2 części bo jeden wielki chaos.. poza fajnym zakończeniem jak Jack tonie w Perle. Podobały mi się efekty bo tylko na nie można spokojnie zwrócić uwagę w tej produkcji. Reszta to totalne dno... aż boję się ruszyć 3 ;/
zabeczka przeciez te filmy oglada sie dla oglupienia, efektow(umarlaki chodzace po dnie morza to byl czad!) i Johnego Deppa 😍 a nie dla tresci 😉 nie ma co szukac tam wiekszych przeslan 😉
dokładnie tak ! podpisuję się pod mery 🙂
31 marca 2010 12:10
Dziewczyny ja wiem ale jak już oglądam coś to mam takie małe zboczenie zawodowe że no lubię się wgłębiać w to co chciał mi przekazać nie wiem reżyser, scenarzysta...
Pierwsza część była naprawdę świeża i lubię do niej wracać. Wszystko było takie spójne, efektowne, ciekawe. A teraz....;/ no czuję się lekko oszukana drugą częścią...
Voltopiry pomocy!!
Sytuacja podbramkowa, chcąc uratować humor znajomej potrzebuje NA TERAZ(!) jakieść śmiesznej, ale i inteligentnej komedii!
Proszę, polećcie coś!
kujka   new better life mode: on
31 marca 2010 18:47
buyaka, nie wiem czy taka bardzo inteligentna ale naprawde smieszna jest "Zgon na pogrzebie"
Oj, no to kujka trafiłaś...

Jakimś cudem muszę ją odciągnąć od tej tematyki... Dziś dowiedziała się o 2 pogrzebach stosunkowo bliskich jej osób.
31 marca 2010 18:50
buyaka, o fuck -.-

ale jesli chodzi o pozytywne filmy to moze happy go lucky?
widziałyśmy
Masz może coś jeszcze?
:kwiatek:
31 marca 2010 18:53
Co wiecie o Morganach? - moze to sie nadaje?
31 marca 2010 18:55
buyaka, Amelia jeszcze mi przyszla do glowy i Kiedy Harry poznal Sally
zabecka17 pewnie jeszcze nie ma na dvd >.<
Kujka faktycznie zapomniałam o Amelii, może na nią się zdecyduję. Chociaż i tam był nieodpowiedni wątek...
dzięki dziewczyny. Może podpowiedzą mi coś  jeszcze w wypożyczalni, choć z reguły sprzedawcy niewiele chcą powiedzieć nt filmów jakie mają  😵

Straszna sytuacja, nikomu nie życzę przeżywania czegoś takiego...

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
31 marca 2010 19:06
buyaka, A może 'Legalna Blondynka' 1 i 2 część?

Współczuję sytuacji.
31 marca 2010 19:17
Jima Carrey- Jestem na Tak
Wyznanie zakupocholiczki.
Fajne coś w stylu legalnej blondynki.
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
31 marca 2010 20:16
Pierwsza część była naprawdę świeża i lubię do niej wracać. Wszystko było takie spójne, efektowne, ciekawe. A teraz....;/ no czuję się lekko oszukana drugą częścią...

Mnie się "Piraci..." podobali jako całość, ale pierwsza część jest zdecydowanie na prowadzeniu, kolejne sprawiają wrażenie kręconych na siłę, na fali sukcesu "Czarnej perły", przez co na prawdę sporo tracą. No i gołym okiem widać, że kontynuacja była już kręcona z myślą o stworzeniu całości i jednak trochę się "nie klei" z pierwszą częścią.
Ale co tam,  choćby dla genialnego J. Depp'a 😜 😍 zdecydowanie warto sięgnąć po ten film 😉
31 marca 2010 20:17
A ja jestem po - Do czech razy sztuka- zaufałam drugi raz czeskiej kinematografii.... i powiedzenie- czeski film, nikt nie wie o co biega- jest tutaj idealnym podsumowaniem.

Janosika z samą Holland też spieprzyli aż szkoda słów.
zabeczko, ja lubie czeskie komedie. sa o ludziach ktorzy wydaja sie niesamowicie realni i bliscy widzowi, a to lubie. obejrzyj np obslugiwalem angielskiego krola, albo butelki zwrotne 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
31 marca 2010 20:40
zabeczka17, Też lubie czeskie kino. Przez Ciebie obejrzę po raz kolejny 'Otesanek' 😁
31 marca 2010 20:47
Obsługiwałem angielskiego króla to jeden z moich ukochanych filmów... czytałam też książkę i byłam kiedyś w teatrze na spektaklu 🙂
Ale Do Czech razy sztuka -- jezu możecie mnie zabić 😵... nienawidzę takiego marnotrawstwa  cennego czasu... 😫

Notarialna magda podziwiam was za tą wytrwałośc do czeskiej kinematografii, a tak na boku.. na stole  u mnie leży płyta  z filmem butelki zwrotne  i poważnie sie zastanawiam czy w ogóle to włożyć do dvd. 🤔
No co tutaj duzo gadać zawiodłam się noo 🙂
zabeczka17 - Ty to widzę jesteś mega maniaczka kina 🙂

This Is It -  😍 😍 😍 4 razy oglądałam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się