Właśnie też nie wiem co robić z tym Rosado. Kolor sam w sobie jest zjawiskowy 😜 (identyczny jak ANKY Red), no i ja uwielbiam czerwienie - mam nawet w pokoju na ścianach - zaryzykowałam, bo to dość odważny kolor dla kasztana. 😉
No i nie wiem, trzymać, puścić w świat? Wszak na skarym czy gniadym wyglądałby jeszcze, jeszcze lepiej... 🤔 Mimo to, jak na kasztana w czerwonym uważam, że jest zupełnie nieźle. Wręcz całkiem fajnie...
Sama nie wiem co z tym fantem zrobić, a jeden komplet musi iść w świat tak czy inaczej. :/
Sierra, zdecydowanie gniademu będzie lepiej w tym padzie, niż Czardaszowi 😁 Ja nawet wiem, dokładnie jakiemu gniademu 😉
P.S. Zgłoszę się do Ciebie do Kariny jakoś w połowie tygodnia, albo zaraz po świętach, dobrze???
Wrzucone, bez torby.Kara w Marine/weiss i owijki Creme

derka z tej samej kolekcji

jak by ktos mogl wyciac ta torbe z pod konia :kwiatek:
Ja ostatnio zakochałam się w szarych Eskadronach 😀
Kolekcja Maritim kolor grey
Jest.
Eskadron Marzipan + owijki Toffe na ciemnogniadym, nada się?
Kopyto stuningowane 😉
Nadaje się?? Bo trochę mi się kopyto zjadło 😡 😡
olciiik, bardzo dziwne kolory tego zdjecia. Cos w aparacie masz przestawione ?
Klami, kolezanka robila na ustawieniach na swiatlo zarowkowe i juz bardziej tego zdjęcia niestety nie mogłam odratować... 🙁
olcik a;e to co wazne widac 😉 szkoda ze nie ejst bardziej wykadrowane
to zaraz jeszcze coś spróbuję pokombinować z tym zdjęciem 😉

tak lepiej? 👀
olciiik, nic lepiej.
może tak?

EDIT: jeżeli chodzi o kolory.
wersja Bee. mi się podoba🙂 piękny koń🙂
mam nadzieję że się nadaje, mój gniadek w cottonie cordiander(?) 😀
jaskra zdjęcie jak tako dobre tylko jakość foty... może spróbujesz jeszcze raz wrzucić ?
Wałkowane było chyba z 1568 razy... Wstawiajcie zdjęcia CO NAJMNIEJ o szerokości 800 pikseli, a najlepiej większe - w linku.
IMO to zdjęcie jest najlepsze. :kwiatek:
Wrzucone pierwsze po tuningu.Ciemny kasztan w Eskadron Brilliant Nougat:

lub

Edit: pomyliłam modele czapraków- poprawione 😉
Fotka straciła na jakości, bo powiększyłaś obiekt przy zachowaniu tych samych wymiarów zdjęcia - ale idea słuszna, wrzuciłam zdjęcie bez palików, sznurków i wyprostowane 🙂
przepraszam, że ukradłam, ale strasznie mnie korciło😉 pierwsze wyprostowane i usunięty palik😉

tylko jakość trochę siadła;(
Pierwsze (to wyprostowane i od palikowane) super! 💃 I super w nim Alkazar wygląda! 💃
Breva-Dzięki za poprawkę foty- tak dużo lepiej 🙂 Szkoda, że trochę jakość siadła :/
Wrzucone.jak się przyda to weźcie - to jest eskadron toffie chyba 😉
+Na tą chwilę zdjątko może takie sobie, ale może się nada. Jak nie, to postaram się o lepsze w niedługim czasie.
Ciemny kasztan w czapraku Eskadron Cotton Marzipan
MARZIPAN - Mój ulubiony kolor na kasztanie 😅
Wrzucone.Jl - bfajne zdjęcie 🙂
Brillant copper i owijki Losedau

Polopad Aqua-brown i owijki Eskadron Smurf
Tristia, no w życiu- krzywe, skontrastuj! Taka miałaś ładne zdjęcia to trzymaj poziom! 😉
disco, pisałam już ale- coś cudownego, oba komplety niesamowicie pięknie wyglądają 🙂
Burza, bo te zdjęcie nie ja robiłam 😉
Tristia, podziwiałam już czapraczek, a na Gą wygląda super