KOCHAM KINO :)
to może poranek kojota, job, dzien swira, chłopaki nie płaczą, złoty środek
O 'nigdy w życiu' to jedyna polska komedia, którą uwielbiam. Ale 2 część tego to już porażka na cąłej linii.
tak!! zgadzam się... nigdy w życiu oglądałam dzisiaj 4 raz na TVNsiedem i zawsze się rozklejam w tych samym momentach 😜
Według mnie Nigdy w życiu jest raczej słabe, ale co kto lubi 😉
Z Twojej listy nie widziałam "Złotego środka", za chwilkę poszukam 🙂
No i "Joba" nie widziałam do końca.
Dzięki za szybką odpowiedź 🙂
Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje, piszcie proszę.
Złoty Środek możesz obejrzeć na
www.ekino.tv
może wojna polsko-ruska
Nie słyszałam dobrych opinii o tym filmie, ale jestem ciekawa.
emade
Nie wiedziałam o tej stronie!
Ale super 😀 dzięki!
może wojna polsko-ruska
a ja oglądałam ten film dwa razy i nadal go nie rozumiem 🙄 w ogóle nie ogarniam tego filmu o co tam chodziło, a najbardziej końcówki filmu od momentu jak byli na plaży 🤔wirek:
[quote author=Cierp1enie link=topic=51.msg533041#msg533041 date=1269717279]
może wojna polsko-ruska
a ja oglądałam ten film dwa razy i nadal go nie rozumiem 🙄 w ogóle nie ogarniam tego filmu o co tam chodziło, a najbardziej końcówki filmu od momentu jak byli na plaży 🤔wirek:
[/quote]
po pijaku "lepiej wchodzi", ale rano zastanawiałam się czy to właśnie nie powstało dzięki procentom... bo sztuką dla sztuki to ciężko mi to nazwać 😎 rzuciłam w zapomnienie.
"Różyczka" dziś. Hmm, dość mocno epatuje ciałem aktorki, w sumie mogłoby się bez tego obejść. Jest coś ciekawego w samej jej postaci... No i piękna muzyka Lorenca, uwielbiam tego faceta 😜
tak tak wojnę polsko-ruską trzeba oglądać na %% :P
btw ta cała Maslowska też musiała być pod niezlym wpływem tego i owego... 🤣 😂
a mnie na ekinie wkurza, że po obejrzeniu 72minut trzeba czekac...
Ile trzeba czekać?
to chyba na większości portalach online trzeba czekać 72minuty, jak masz neostrade to resetujesz komputer i oglądasz dalej bez limitu
54 minuty, ide się wykąpać w tym czasie.
po upływie tego czasu film sam mi się włączy?
nie wiem, jak jesy zazwyczaj, pierwszy raz oglądam film online. nie mam neostrady.
Lucky Luke - świetny! Mimo, ze francuski, to jednak powiedzonka rodem z komiksu rozśmieszyły mnie do łez 😁 Polecam 😀
No więc oglądnęłam Zmierzch: Księżyc w nowiu i... zajebi*te!!! 😜 Haha, nie mogę uwierzyć, że to mówię 😁 Świetna bajeczka, czasami trochę przerysowana, ale mimo to świetna. Szkoda tylko, że Bella wybrała tego którego wybrała... A koleś który gra Jacoba... ręga, noga, mózg na ścianie 😍
Jest już 3 część? 😎
Strucelka, nie żartuj, mój towarzysz zasnął jakoś w 15 minucie, a ja prawie z płaczem czekałam na koniec... Na łopatki rozłożyła mnie wizja Belli i Ediego wampirzących po lecie niczym rącze sarenki 😲
3 część 'zaćmienie' będzie chyba w kinach pod koniec czerwca
wczoraj widzialam "Wyspe tajemnic" i dla mnie jest to jeden z najlepszych filmow jakie widzialam w ciagu ostatniego roku 😜 polecam!
Beats od freedom jak by to zgrabnie ująć...
😅 FANTASTYCZNE 😅
Na łopatki rozłożyła mnie wizja Belli i Ediego wampirzących po lecie niczym rącze sarenki 😲
a mnie jak Jacob wskoczył z parteru po drzewie do pokoju Belli 😁
ale to nie ważne, film i tak o dziwo mi się podobał 😀 aczkolwiek w ogóle nie umywa się do wielkich ekranizacji, ale to oczywiste, to po prostu lekka, fajna bajeczka 🙂
magda, mozesz rozwinąć? opinie są generalnie przychylne
Ale co mam rozwinąć, w sumie przecież mi się podobało 😉
szepcik, nie wiem, jak masz na imię, ale pisząc "magda" zwracam się do osoby, która posługuje się takim nickiem.
czy ktoś wie gdzie grają 'Kwiat pustyni' nie wiem czy jestem jakaś lewa czy szukac nie umiem bo w multipleksach ni ma..
edit: znalazłam, ale dałabym sobie rękę uciąć że 2 dni temu jeszcze nigdzie nie było nawet zapowedzi 😵
szukać nie umiesz, ale może jesteś lewa
KLIK
napisałam, że znalazłam, ale widocznie tak jak ja nie umiem szukać tak samo ktos czytać 😎
ciecior, pytasz o wyspe?
nie podobalo mi sie nic w tym filmie.. oklepany pomysl, fabula nie zaciekawila, muzyka taka ze sie smiac chcialo tylko.. w polowie filmu juz na 100% wiedzialam co bedzie na koniec.. gra aktorow tez salbiutka.. skoro to filmktory ma byc rozrywka (bo przeciez nie porusza zadnej kwestii) to niech to bedzie mile dla oka (jak np avatar), dla ucha, niech zaskakuje czymkolwiek.
po zwiastunie myslalam, ze bedzie to poszukiwanie co sie stalo z wiezniem 67. a tam nic, chwila tylko.
do tego wiosna sie zaczela i malo filmow teraz bedzie dobrych... no coz. zaleglosci z netowego zbioru moze w koncu nadrobie choc troche 🙂
Ale na ekino mozna sie za darmo zarejstrowac i wtedy ogladasz ile chcesz.
Chociaż często w dzien to sie nie sprawdza bo jest zarejstrownych osob za duzo, jednak w nocy sie sprawdza!
Ja mam aster i po 1 minucie max 5 juz mi wyskakuje okienko ze 72 minely;/;/.
Dzis obejzajam Wesele - matura cd.
A wczoraj Facet idealny na tvnie :P chyba nie musze komentowac w zaden sposob:p
Zorilla, jakto, to nie trzeba płacić? ide się w takim razie bliżej zapoznać z działaniem ekina